Amar Rahmanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Amar Rahmanović
Lik zalutao na ovaj nivo fudbala .
64 pune stranice.
-
- Kontakt:
Največe bruka reprezentacije....Rahmanović u prvih 11 (iako samo prijateljska utakmica) sa 10kom!!!! na ledzima
Nista manja bruka nije Gojak sa kapitenskom trakom.IgmanskiVukovi je napisao/la: ↑27 mar 2021, 23:31Največe bruka reprezentacije....Rahmanović u prvih 11 (iako samo prijateljska utakmica) sa 10kom!!!! na ledzima
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovakvi igrači nikad ne smiju biti u reprezentaciji. Grozota. Uspjesi u Premijer ligi BiH nisu nikakvo mjerilo. Vozdrica.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pojedini FKS forum navijaci su ga napravili kao Bruno Fernandes i na kraju je ispo gorji od Loncara...
Hajd napravi jos deset profila.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Šta tebe briga? Onaj je izbrisan da bi se ovaj aktivirao.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ako je to potrebno da bi ti naučio komparaciju pridjeva loš, nikakav problem. Dakle, ponavljaj za mnom, loš, gori, najgori. Ne gorji i najgorji. Iz kakve li su selendre ti što su te učili tome, majko mila...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Izvini profesore, ko zna mozda zabit sutra ako dobi minutazu
Rahmanovic se u reprezentativnom dresu izgubi. On je u Sarajevu bio daleko najbolji igrac lige, u uefa takmicenjima bio odlican, nosio se sa mrcinama iz Celtica i zatim dodje u reprezentaciju i nema ga nigdje.
Za mene licno, veliko razocaranje u reprezentativnom dresu, ocekivao sam da bude iza Dzeke poluspic kao standardan.
Za mene licno, veliko razocaranje u reprezentativnom dresu, ocekivao sam da bude iza Dzeke poluspic kao standardan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bio je prespor protiv Kostarike i slabo je primao loptu, baš atipično za njega, ovakav ne zaslužuje poziv iako mi je drag igrač.bhsport je napisao/la: ↑31 mar 2021, 10:28Rahmanovic se u reprezentativnom dresu izgubi. On je u Sarajevu bio daleko najbolji igrac lige, u uefa takmicenjima bio odlican, nosio se sa mrcinama iz Celtica i zatim dodje u reprezentaciju i nema ga nigdje.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
On je ko Bilbija,u PL razvali,čim ode van granica,teško to ide.bhsport je napisao/la: ↑31 mar 2021, 10:28Rahmanovic se u reprezentativnom dresu izgubi. On je u Sarajevu bio daleko najbolji igrac lige, u uefa takmicenjima bio odlican, nosio se sa mrcinama iz Celtica i zatim dodje u reprezentaciju i nema ga nigdje.
Mora trkački puno više doprinjeti,ako želi biti bolji.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Zato ne treba pozvati nijednog igrača iz te lige, ako je ovaj bio daleko najbolji.bhsport je napisao/la: ↑31 mar 2021, 10:28Rahmanovic se u reprezentativnom dresu izgubi. On je u Sarajevu bio daleko najbolji igrac lige, u uefa takmicenjima bio odlican, nosio se sa mrcinama iz Celtica i zatim dodje u reprezentaciju i nema ga nigdje.
Sto igra Gojak ili Visca? Rahmanovic bio najgori igrac to je 100% svi znamo. ali sada ne treba praviti da je najgori igrac zadni 20 godina. ako gledas Rahmanovica i Gojaka onda ne vidis razliku.sada zbog jedne utakmice glupost pisati ne treba. Kolasinac nista nije bio bolji od Civica. i tako dalje.
naravno da ne treba dobiti poziv dok ne bude igrao redovno u Turskoj.
naravno da ne treba dobiti poziv dok ne bude igrao redovno u Turskoj.
Pozivan po modelu "Elvis Saric". Sva sreca pa ovaj nije standardan.
Pa.daleko vise je bilo "dijaspora" flopcina od flopova iz PL,a Rahmanovic je dobar igrac..evo Pjanic je bez obzira na karijeru u repki flop...Vucevich je napisao/la: ↑31 mar 2021, 11:10Zato ne treba pozvati nijednog igrača iz te lige, ako je ovaj bio daleko najbolji.bhsport je napisao/la: ↑31 mar 2021, 10:28Rahmanovic se u reprezentativnom dresu izgubi. On je u Sarajevu bio daleko najbolji igrac lige, u uefa takmicenjima bio odlican, nosio se sa mrcinama iz Celtica i zatim dodje u reprezentaciju i nema ga nigdje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.