Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2020/2021
Englezi vs spanija 11-0 ove sezone,ili?
Mnogi su najavljivali osvajanja pred cijelim stadionima i pred cijelim forumima.
Desavalo se obicno da forumski "umru" na nekoliko sedmica poslije teskih šokova, najsvjeziji primjer je leorey u zadnje dvije sezone!
Desavalo se obicno da forumski "umru" na nekoliko sedmica poslije teskih šokova, najsvjeziji primjer je leorey u zadnje dvije sezone!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Ma ne kazem ja da ce Real to osvojit. Igraju vise lose nego dobro ali su tata LP i ne treba ih tek tako pljuvat. Njima je problem Hazard ili bilo koje krilo al de znaj kad ce ko poludit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Hazard će se vratiti za finale samo da iz penala potopi Bayern. I odmah izaći.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Nisam ja nigdje napisao da nisu tata LP niti ih pljujem samo sam realan i kazem ono sto svi vec znaju a to je da nemaju nikakve sanse. Ne jer su oni losiji nego proslih sezona vec jer je konkurencija jaca. Imas bar 3 4 tima koja igraju bolji fudbal. Hazard je staklar moze se vratit da odigra koju protiv Eibara i slicnih. Ne bi me cudilo ni da im do Poola neko bude povrijedjen tipa Casemiro Kroos itd sto bi ih dodatno oslabilo.
- Chapman1886
- Kontakt:
forumaš goretzka piše nnajbolje postove..
što se tiče prognoza jedino je sigurno da će real sa 25% snage pregaziti komunjare sa anfilda
što se tiče prognoza jedino je sigurno da će real sa 25% snage pregaziti komunjare sa anfilda
Samo Sloboda | COYG
Realno sanse real v liverpool su 60:40, ko i bayern v psg al ne znaci da ce proci ni real ni bayern, posebno bayern koji se toliko dizeu nebesa a skoro ih spustio kiel.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Sve je dobro za Bayern dok se oni sami ne dižu u nebesa, ja to barem do sad nisam primjetio. Druga je stvar što se vi naslonite na par forumaša koji se međusobno šukaju.
Šanse Real vs. Liverpool i Bayo protiv PSG su otprilike podjednake i to će svako realan reći. Što s druge strane ne mora značiti da će tako i rezultatski biti, naprotiv. Nek nas iznenade ili potvrde ono što od njih očekujemo.
Vom Jäger zum Gejagten
- Chapman1886
- Kontakt:
liverpool ima 40% šanse da uputi šut na gol madrida..u obe utakmcie
Samo Sloboda | COYG
- Shategabri
- Kontakt:
Ma to je derbi ljudi, trenutna forma tu nista ne znaci...cisto sumnjam da Klop nije u stanju da ih nabrije da ujedaju. 

-
- Kontakt:
Ja mislim da će Guardiola ove sezone s Manchester Cityjem osvojiti Ligu Šampiona. Napokon je prestao eksperimentirati u ključnim utakmicama.
Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.
Neka prvo uspije ući u polufinale.BakaSliskovic je napisao/la: ↑31 mar 2021, 10:35Ja mislim da će Guardiola ove sezone s Manchester Cityjem osvojiti Ligu Šampiona. Napokon je prestao eksperimentirati u ključnim utakmicama.

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ključne utakmice tek slijede.BakaSliskovic je napisao/la: ↑31 mar 2021, 10:35Ja mislim da će Guardiola ove sezone s Manchester Cityjem osvojiti Ligu Šampiona. Napokon je prestao eksperimentirati u ključnim utakmicama.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Bayern je prvi favorit, City drugi.
OStali nek se redaju kako hoće.
OStali nek se redaju kako hoće.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Bayern bez Lewe valja prvo proći PSG.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Po meni City ima mnogo vise sansi nego Bayern. Ali eto..vidjecemo

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Samo jedan od njih može do finala, a u jednoj utakmici je sve moguće.
Pogotovo ako bude bez publike.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Povredom Lewe i eventualnim ne igranjem cak ni u uzvratu najvise sanse rastu PSG-u. Vidim ih kao vece favorite od luzerskog Citya. Prosle godine da ih nije Bayern docekao u finalu dobili bi sigurno nekog drugog.
Liverpool Chelsea ce biti neizvjesno veoma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.