Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
mi nemoramo novi stadion graditi jer imamo 3 stadiona u državi u koje može se uložiti pare i srediti, eto naprimjer Grbavica, da se nova južna tribina izgradi i da se sredi i digne nova bolja zapadna tribina s svim uslovima i da je moderan bilo bi super istok tako biljno polje da se stadion dotjera renovira da prošire kapacitet za jednu 5000 mjesta.
kad bi uložili 5,000,000KM mislim da bi mogli stadion srediti i da ispunjava sve uslove ali savez bi trebao izabrati na koji stadion ćemo igrati većinu utakmice.
kad bi na Bilinom Polju sredili svlačionici i te prostorije za medije, ulaz itd, fino ofarbati sve i proširiti sjevernu i južnu tribinu imali bi top stadiona, čak i da ne prošire tribine za sad ali uložili u prostorijama u stadiona da je sve modernije i fino ofarbano bilo bi super i nevjerujem da bi više bilo od 3,000,000KM da se dotjera stadion.
kad bi uložili 5,000,000KM mislim da bi mogli stadion srediti i da ispunjava sve uslove ali savez bi trebao izabrati na koji stadion ćemo igrati većinu utakmice.
kad bi na Bilinom Polju sredili svlačionici i te prostorije za medije, ulaz itd, fino ofarbati sve i proširiti sjevernu i južnu tribinu imali bi top stadiona, čak i da ne prošire tribine za sad ali uložili u prostorijama u stadiona da je sve modernije i fino ofarbano bilo bi super i nevjerujem da bi više bilo od 3,000,000KM da se dotjera stadion.
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 31 mar 2021, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
- sagitarius
- Kontakt:
Druze vi samo znate postavljati slike sa juzne tribine i pokazati sjever i istok, i onda kazete najbolji stadion.Hajmo malo realno zapad od drveta i ovo ruglo od juga po tebi pripadaju najljepse stadionu u BiH??Jesi realan??svrakino1921 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 20:38Imate dva nasipa protiv poplava iza golovasagitarius je napisao/la: ↑30 mar 2021, 20:13svrakino1921 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:44Na stranu svadje al trenutno najbolji i najljepsi stadion u voljenoj Drzavi BiH
![]()
Druze imate dvije tribin kako valjaju.Ne znam sto vam je tesko priznati da je ipak Bilino miljama daleko od Grbavice.Nece imati cetiri kvalitetne tribine ni za 10 godina...
LJEPOTICA ima preko 10 000 natkrivenih mjesta
Kako da priznam da je ipak Bilino miljama daleko od Grbavice
Pa ne mogu da vjerujem
Ev malo realne slike tvog stadiona druze, sam na ovoj slici teren je stariji, jug izgleda isto dan danas

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- kontrasviju
- Kontakt:
Za ove koji su neupućeni i koji dolaze na ovu temu samo da bi se prepucavali, na Grbavici je prije četiri godine postavljen video nadzor svih tribina, ulaza i prilaza na stadion, a elektronski brojači ulaznica su postavljeni prije tri godine. Inače, bez toga, stadion ne može imati CAT 3.
Ako već dolazite ovdje da se prepucavate, koristite argumente, a ne izmišljotine.
Ako već dolazite ovdje da se prepucavate, koristite argumente, a ne izmišljotine.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 31 mar 2021, 10:41, ukupno mijenjano 1 put.
1921
- Fareus1921
- Kontakt:
Nije ni tebi na odmet ...Bosniatennis je napisao/la: ↑30 mar 2021, 23:33Nepismeni prvo su se pojaviki na grbaviciFareus1921 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 18:35Hvala.Baš mi to bilo zanimljivo otkud toliko...Prošle sezone znam da su se prvi put pojavili na Koševu zatim u Vrapčićima pa mi je bilo začudo otkud kad znam da savez ima 1 led panele koje koristi na utakmicama repke i ovako nekad na europskim utakmicama
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
- svrakino1921
- Kontakt:
daj mi 5 miliona KM sto je za Zenicu i ZDK I fbih CUNDARA OBICNA i napravit cu od BILINOG najpismeniji i najljepsi stadion na Balkanu.SanaBosna je napisao/la: ↑31 mar 2021, 01:06mi nemoramo novi stadion graditi jer imamo 3 stadiona u državi u koje može se uložiti pare i srediti, eto naprimjer Grbavica, da se nova južna tribina izgradi i da se sredi i digne nova bolja zapadna tribina s svim uslovima i da je moderan bilo bi super istok tako biljno polje da se stadion dotjera renovira da prošire kapacitet za jednu 5000 mjesta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Misliš da bi bio bolji/ljepši od ovog sa 5 miliona maraka?avenija je napisao/la: ↑31 mar 2021, 11:57daj mi 5 miliona KM sto je za Zenicu i ZDK I fbih CUNDARA OBICNA i napravit cu od BILINOG najpismeniji i najljepsi stadion na Balkanu.SanaBosna je napisao/la: ↑31 mar 2021, 01:06mi nemoramo novi stadion graditi jer imamo 3 stadiona u državi u koje može se uložiti pare i srediti, eto naprimjer Grbavica, da se nova južna tribina izgradi i da se sredi i digne nova bolja zapadna tribina s svim uslovima i da je moderan bilo bi super istok tako biljno polje da se stadion dotjera renovira da prošire kapacitet za jednu 5000 mjesta.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- sagitarius
- Kontakt:
Daj da vidimo i zapad i jug!
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 31 mar 2021, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
- sagitarius
- Kontakt:

-
Convicts1988
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Gledaj im zapada
Prva cetri reda iza klupa za rezervne igrace ne mozes sjest jer ne vidis nista
Pa nas zapad barem taj uslov ispunjava
Barem zmije ne ujedaju ko kod vas u onoj sumi na jugusvrakino1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 13:28Gledaj im zapada
Prva cetri reda iza klupa za rezervne igrace ne mozes sjest jer ne vidis nista
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa nas zapad barem taj uslov ispunjava
![]()
![]()
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
je li se meni cini ili se ovaj iznad sprda sa najboljom tribinom u drzavi 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- kontrasviju
- Kontakt:
Mogo si još stariju sliku staviti, slobodno.
Usput, šta kažeš, Grbavica nema brojače?
1921
- sagitarius
- Kontakt:
Svaka cast za svlacionice, moze li slika juga i zapada? Ne mozemo, ok!Ev ja cu postavit, nije problem
Mmmm cream de la cream fudbalski tribina, al evo sad highlight svega, najjaca tribina na svijetu, ponos svi Strumfova, ponos citave nacije treba da bude, DAME I GOSPODO NAJMODERNIJA I NAJLJEPSA TRIBINA NA SVIJETU!
- feniksptica
- Kontakt:
Sramota je Francuze ovdje ugostit. BPse mora osposobiti da se najjace utakmice igraju tu. cak je trening kamp bolja opcija.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.