FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 30 mar 2021, 22:38

Rahman ne igra redovno u Konyi, daj ga na ljeto na posudbu :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 30 mar 2021, 23:06

NisamInSajder je napisao/la:
30 mar 2021, 20:22
"U tuzlanskoj Slobodi stasa novi Džeko! Zove se Admir Bristrić, rođen je 2003., izvanredan je talent za kojega su me već pitali najveći hrvatski klubovi. Vjerujte mi, taj ako dođe u Dinamo i bude se pravilno razvijao, za koju godinu vrijedit će 20 miliona eura", rekao je Vranješ u intervjuu...
Jel gledao ovog Admira neko?
Ni blizu,guraju ga zadnjih 6mj maksimalno ,gledao sam ga nekoliko puta u klubu i sa reprezentacijom.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 31 mar 2021, 00:37

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
30 mar 2021, 22:38
Rahman ne igra redovno u Konyi, daj ga na ljeto na posudbu :D
Neka dvogodišnja posudba bi dobro došla. Za našu ligu je super igrač, a u sve i jednoj normalnoj ligi neće biti opcija.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 mar 2021, 03:38

Ja sam za apsulutno za ciscenje ekipe, neke igrace prodo (Pidru kovacevica i djkanovica ako nebi zelili produzit ugovor na jos 2 godine) dao bi ih sve po 400-500 k € po glavi uz obavezno 20-25% od sledeceg transfera. Prije nego me napadnete da objasnim zasto;

Prvo 400 k € je bolje dobit sad i puslat ih u veci klub ako zaista oni budu vrijedili i dokazali se recimo npr u dinamu pauku cz partizanu i oni ce ih micu prodat lupam za 1.5-3 m € sto je realno i vrlo lahko moguce ako bi ti igraci bili standardni u tim ekipama i samim tim bi bili i standardni u A REPREZENTACI 20-25% od transfera od 1.5 m € je dodatnih 300-400 k €..Sto na kraju izadje nekih 700-900 k €, drugo samim tim bi dobili neku primiciju naseg kluba kao finog proizvidjaca igraca (sto je i TAN I NAM glavni cilj da budemo))

Takodjer ako udjemo sa ugivorima sa ovim igracima u zadnju godinu nemoj te da se zacudite da ce i pidro i kova i djokanovic presjedit godinu dana na tribini prije nego da produze ugovore

Sto se tice starih igraca

Susic hebibovic krste ahmet handzic dusan ako nekim od njih istice ugovor na ljeto super ako ne pokusat sa nekom realnom cifrom se dogovirit da ih isplatimo i raskine mo ugovore..

Takodjer
Jukic milanovic adukor i ostali za koje trener smatra da ostanu oroduzit ugovor ko nebude htio razici se i sanjim

Dovest vhunskog SPICA moze tip benke
Dovest vhunsko krilo nesto ko duljevic stevanovic zakaric
Dovest iz akademije dva beka lijevo desno ako nema kupit od nekog iz pl bh ili dovest nesto iz vana

Imamo golmana onog iz stock citya ima dizdarevic ima onaj iz nase skole valjda jedan od njih nesto vrijedi

Znam da ce sad neki reci puno je ovo igraca da promjenimo i tesko cemo do iskoraka u evropi. To jeste tacno da je puno itacnoje da cemo napravitiskirak u evropi ali ovo je jedini nacin da krenemo prema iskoraku u pl bh. Mi ne mozemo niti trebamo gledat iskorak u evropi dok ne napravimo sistem gdje cemo pi automatizmu mjenjat igrace (prodavat dovodit mladje) a ujedno osvajat titulu pl bh i kup takidje.

Jer mi nesmijemo sebi dizvolit da izgubimo (prodamo 2 nahbolja igraca) i igra nam se raspadne moramo bit u stanju drzat kvalitet i kad se desi da ti najbolji igraci odu da rezultat u pl bh ne ispasta i da samim tim zamjenis te najbolje sa akademcima ili nekim drugim strancima mladjim i onda to kad se desi desi ce se i iskorak u evropi.

Mi ako budemo samo u pumpavali pare u igracki kadar da bi usli u grupe lp ili le to ce se desit jednom i sledece godine ces se raspast jer ces prodat neke igrace a neces ih moci zamjenit boljim..mozda bi ovo kratkoricno 1-2 godine bilo dobro al vrlo lahko bi se mogli desit da mi ugruhamo bas izbiljne novce sto se tice nas i da ne uspjemo proc play off onda bi mogli doc u situaciju da NAM jednostavno digne ruke, jer bi ga projekat FK SARAJEVO KOSTA MNOGO VISE NEGO IKAD STO MOZE ZARADIT ILI BAR PIVRATIT ULOZENO

Hare1991
Kontakt:

Post Postao/la Hare1991 » 31 mar 2021, 08:03

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 31 mar 2021, 10:14

zlo87 je napisao/la:
30 mar 2021, 22:25

:cool:
Prva yebe majku :thumbup: :ljepota:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Olli
Kontakt:

Post Postao/la Olli » 31 mar 2021, 10:39

Miljacka je napisao/la:
31 mar 2021, 10:14
zlo87 je napisao/la:
30 mar 2021, 22:25

:cool:
Prva yebe majku :thumbup: :ljepota:
Koliko su bolje i ljepše stvari iz UNFKS nego iz Fan shopa.
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 mar 2021, 11:13

Gorica odbila 2 miliona , francuski St. Etienen ponudio za nekog stopera. Nasi bi dali Djokanovica, Pidru, Kovacevica i još po nekog za 2 milona.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 mar 2021, 11:19

Ti nebi dao nasa 3 igraca za 2 Mio ?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 mar 2021, 11:37

Zukanovic je napisao/la:
31 mar 2021, 11:19
Strategiju nemamo, kad je u pitanju prodaja igraca to je problem. Dok budemo sami sebe podcjenjivali nema napredka i veliki transfera.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 mar 2021, 11:58

bordobijeli je napisao/la:
31 mar 2021, 11:13
Gorica odbila 2 miliona , francuski St. Etienen ponudio za nekog stopera. Nasi bi dali Djokanovica, Pidru, Kovacevica i još po nekog za 2 milona.
Mogu se zahvaliti Dinamu i donekle Rijeci jer su im podigli ligu na taj nivo. Mi smo najjači i najbolji a opet jako daleko od toga iz naše države.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 mar 2021, 12:19

MortemHz je napisao/la:
31 mar 2021, 11:58
Mogu se zahvaliti Dinamu i donekle Rijeci jer su im podigli ligu na taj nivo. Mi smo najjači i najbolji a opet jako daleko od toga iz naše države.
Što Zvezda i Partizan ne dignu ligu na veći nivo?
Imaju ba ljudi sistem, rade profesionalno, barataju sa dosta većim kvalitetom i dosta većim parama od nas.

Opet mislim, zanemarujuću te 2-3 ekipe koje baš odskaču, da ovi ostali nam kvalitetom ne bježe puno ali previše bježe u profesionalizmu, odnosu i u stručnošću. Sve i jedna ekipa u hrvatskoj ligi se ponaša shodno nazivu "profesionalna ekipa", oni 365 dana u godini teže tome, profesionalnost, idu u korak s vremenom, treninzi, ishrana, oporavak, karantini i ostale pi.čke materine koje mi maximalno radimo samo pred onaj najvažniji period pred evropu i u toku iste kada naš klub drži na dlanu igrače, kad i oni sami gledaju ishranu, čuvaju se, rade maximalno, pa onda svi se dignu od stručnog štaba da igračima omoguće što bolji oporavak, što bolju pripremu itd.. Već u toku sezone vidiš da je maximalna ozbiljnost i preprema za utakmicu jedino kada je derbi ili neka ultra važna utakmica. Opet smo mi miljana po tome iznad ostatka lige, odnosno od velike većine. U tom grmu leži zec.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 mar 2021, 12:22

BordoSarajevo je napisao/la:
31 mar 2021, 12:19
MortemHz je napisao/la:
31 mar 2021, 11:58
Što Zvezda i Partizan ne dignu ligu na veći nivo?
Imaju ba ljudi sistem, rade profesionalno, barataju sa dosta većim kvalitetom i dosta većim parama od nas.

Opet mislim, zanemarujuću te 2-3 ekipe koje baš odskaču, da ovi ostali nam kvalitetom ne bježe puno ali previše bježe u profesionalizmu, odnosu i u stručnošću. Sve i jedna ekipa u hrvatskoj ligi se ponaša shodno nazivu "profesionalna ekipa", oni 365 dana u godini teže tome, profesionalnost, idu u korak s vremenom, treninzi, ishrana, oporavak, karantini i ostale pi.čke materine koje mi maximalno radimo samo pred onaj najvažniji period pred evropu i u toku iste kada naš klub drži na dlanu igrače, kad i oni sami gledaju ishranu, čuvaju se, rade maximalno, pa onda svi se dignu od stručnog štaba da igračima omoguće što bolji oporavak, što bolju pripremu itd.. Već u toku sezone vidiš da je maximalna ozbiljnost i preprema za utakmicu jedino kada je derbi ili neka ultra važna utakmica. Opet smo mi miljana po tome iznad ostatka lige, odnosno od velike većine. U tom grmu leži zec.
Kako misliš što ne dignu, pa već jesu? :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 mar 2021, 12:23

Mi smo sadaka državica. Nama će uskoro transferi biti da uplate ljudi za igrača cifru ko sadaku i onda ga ostave nama. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 mar 2021, 12:37

MortemHz je napisao/la:
31 mar 2021, 12:22

Kako misliš što ne dignu, pa već jesu? :D
Istina, prodaju nekad ostali za odlične pare nekog mladog igrača ali uopšteno mislim na kvalitet ostalih ekipa osim Zvezde i Partizana da je očajan, u rangu naših ekipa. Nema kod njih sistema kao što nema kod nas, zato Partizan i Zvezda gube bodove samo kad između sebe igraju, ostali im ne mogu napravit probleme jer su miljama ispod njih. Dosta ekipa grca u dugovima, uslovi im slični našim, igraju im igrači koji su do juče igrali našu prvu ligu Federacije, onaj Pecelj iz mrtvog Čelika bio skoro u timu kola te njihove Super lige.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 mar 2021, 12:47

31 mar 2021, 11:37
Zukanovic je napisao/la:
31 mar 2021, 11:19
Strategiju nemamo, kad je u pitanju prodaja igraca to je problem. Dok budemo sami sebe podcjenjivali nema napredka i veliki transfera.
Cuj podcjenjivanja. Ja ne znam shvatate li vi sta znaci menadzer, veze i posredovanja?
Kad budes imao sd koji ce biti povezan sa nekim jakim menagerima van kaknja i bosne, i malo srbije, mozes ocekivati transfer.
A to kao sta god neko ponudi mi prihvatimo, eto nismo prrihvatali za rahmana i duljevica i tatara pa? Jel to neko ponudio vise?
Mi za 1+ mil mozemo prodati samo igraca u 21 mac u22.
A posto iste ne koristimo u igri dok ne napune 23, znaci mozemo sanjati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 mar 2021, 14:32

Ne upratih, sta bi sa sastanka opstinskog vijeca..rekli su krajem Marta.. jemso se dogovorili. Nema vise prepreka, nasi ljudi u politici, posteni ljudi u vijecu i posten nacelnik
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 31 mar 2021, 14:42

feniksptica je napisao/la:
31 mar 2021, 14:32
Ne upratih, sta bi sa sastanka opstinskog vijeca..rekli su krajem Marta.. jemso se dogovorili. Nema vise prepreka, nasi ljudi u politici, posteni ljudi u vijecu i posten nacelnik
Dobili smo stadion u koncesiji, ugovor ce biti potpisan uskoro.
PSPHM

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 mar 2021, 14:53

JohnKeynes97 je napisao/la:
31 mar 2021, 14:42
feniksptica je napisao/la:
31 mar 2021, 14:32
Dobili smo stadion u koncesiji, ugovor ce biti potpisan uskoro.
Postoje forumasi koji su tvrdili da je posten covjek da je nas navijac i da nece bit problema oko stadiona. Isto tako je napisano da ce krajem Marta bit zakazana sjednica na kojem ce se raspravljati oko stadiona. Pitam nekog normalnijeg jer sam propustio neka desavanja u zadnjih par dana je l to rijeseno u nasu korist pomjereno za neki drugi datum il nije doslo do dogovora ?
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 31 mar 2021, 15:01

Sarajevo ljubavi moja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], Hajdeee, keli, PeppermintSA, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz, SamoDaKazeem, Velo6 i 103 gosta.