FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
samo vi tracajte... 
-
Sariel1987
- Kontakt:
zasto nema fan sopa, otvori se e ko ce kupovat karticom.
zasto ne puste onlajn ulaznice, a zasto nema kod mide.
nema igraca, zasto ne dovode, dje su pare, dodju igraci a ko ih je doveo
fali nam stoper krilo,napadac, dodju igraci, e necemo o formaciji i timu
e jbga, ko na reklama a nema sok od jabuke

e jbga, ko na reklama a nema sok od jabuke
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 31 mar 2021, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ti sam znas kada nema rezultata, nema ni para...u najboljim vremenima kada je bilo para ko blata znalo je biti hiljadu ljudi na tekmi, osim kada su dolazili Partizan i Zvezda....tad dodje vise raje iz okoline, protiv Hajduka i Dinama je znao biti poluprazan stadion kada smo losiji bili.....i sad imamo ovo vrijeme plus jad i cemer od ekipe....uvijek sam za domace igrace, al ne mozes jarane ubaciti tolike juniore i neiskusnog trenera i reci to je nasa nova poli(kita).....Probisvjet je napisao/la: ↑31 mar 2021, 14:40Moze al' da mi platimo virtuelnom valutom. Trebaju se prvo nauciti, nesto se ulozi, pa se napravi priozvod, pa pokazes da je kvalitetan, onda ga reklamiras i na kraju dodje prodaja, tj. kupovina. Ne moze se samo sikiracija i brige prodavati.al87 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 14:16Ma najlakse je ishejtati. Svi znaju kritikovat, a nema nista konkretno da se uradi da se stanje popravi. Ako vi znate bolji način za namicanje novca, bujrum u klub, sigurno niko nece odbiti.
Da svaki navijac kupi po 1 virtuelnu kartu, sigurno ce lakse bit i upravi i igracima, a samim tim i klubu.
Uostalom mi vec ulazemo u klub svojom potrosnjom kao porezni obveznici. Ulaze cak i moja kona nena Sevleta koja nikada nije bila na utakmici.
Za dodatno da mi ulazemo jesam, ali tek kada vidimo konkretne stvari i bez lafine. Rado bi kupio stolicu za istok ali kako kada sipovi jos nisu ni proklijali.
-
Sariel1987
- Kontakt:
zar nije bez para nema ni rezultata?
dzaba ti sva volja i talenat ako nemas danas lovu.
a love nemamo..
dzaba ti sva volja i talenat ako nemas danas lovu.
a love nemamo..
-
Sariel1987
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Sariel1987 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 14:50zasto nema fan sopa, otvori se e ko ce kupovat karticom.
e jbga, ko na reklama a nema sok od jabuke![]()
![]()
Mramore druze
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Što znamo svirati qurtzu e to je nevjerovatno.
Kupi ulaznicu ako hoćeš ne laprdaj džabe. Ako nećeš, ok imaš svoje razloge ali nemoj druge odvraćati od toga. I šta hoćemo kog gospodina Q više. Tražio se fan shop, virtualne ulaznice....
Ljudi organizirali i opet ne valja
Kupi ulaznicu ako hoćeš ne laprdaj džabe. Ako nećeš, ok imaš svoje razloge ali nemoj druge odvraćati od toga. I šta hoćemo kog gospodina Q više. Tražio se fan shop, virtualne ulaznice....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
Sunderland
- Kontakt:
Čast izuzetcima ali Sloboda je uvijek imala najgore navijace odnosno jake samo da tipkaju komentare i seru ko grlica.
Sloboda je moja nacija
-
Sariel1987
- Kontakt:
sto bi rekle spliće, kod nas vazda neke pizdarije 
Niko ovdje nikome nista ne brani niti moze braniti, ko zeli moze kupiti virtualnih karti u neogranicenim kolicinama, klub je to omogucio sto je za svaku pohvalu za one koji imaju tu zelju.....dobijaju oni najvise novaca od poreznih obveznika od svih klubova. Ako nemaju para da vode klub, bujrum nek daju klub onome ko ima i zna. Ako ce gradski klub, klub ciji je vlasnik grad zavisiti od sadake navijaca nek se i ugasi.....a ovdje sigurno nije to u pitanju, ovo mi pomalo ide na onu stvar, zadnji put je Secer mladji rekao pustili smo clanske karte u prodaju i niko nije kupio, isto ce sada biti, ovdje se trazi alibi za vlastitite neuspjehe jer su doveli klub pred ispadanje, kao mi se borimo a vas boli qrac....ovo je obicno alibi virtualno smece....prodaju se karte a znaju da nece prodati...cista demagogija.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
upravo, prodajes na takav nacin i molis boga da niko ne kupi, da sutra mozes reci ne prati ovo niko, nema veze sto ce se ispast
OKK recept, davno sam ja njih skuzio
OKK recept, davno sam ja njih skuzio
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Beduin
- Kontakt:
Evo sad i mole Boga da niko ne kupi karte 

De ti nama Ultra o Bundi kako je valjao klubu.
De ti nama Ultra o Bundi kako je valjao klubu.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Treba kupiti karte. Evo kupit cu i ja, ali samo jednu. Ako bude dalo rezultata i bude nas vise slijedeci put cu dvije.
Pozdrav fukarastinjo.
Pozdrav fukarastinjo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sloboda da osvoji ligu iduce sezone bilo bi zaljenja sto nije sa vise razlike osvojila nego sto jeste. Znas ti nas **** ti nas.meecko je napisao/la: ↑31 mar 2021, 15:02Što znamo svirati qurtzu e to je nevjerovatno.
samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
necu, dzaba je govorit nekom ko nece da vidi
nego cu o tome kako je domaci trener trazio 2 igraca, pa ispao neznalica, sta on zna, ne treba nama. Da valja radio bi nedje drugo.
A sa strane trener kad dodje, odrzi izlaganje o stvarnom stanju stvari moze 5 igraca panicno
dobro neko rece igrala se djeca malo menadzera i vodjenja kluba. Hajd sreca dolazi Zeljo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Beduin
- Kontakt:
Svi mi znamo gdje je skripalo i svi smo saglasni da su napravili gresku sto nisu doveli par igraca na vrijeme. I svi smo to govorili, jedino je bivsi trener sutio, kalkulisao, klimao glavom, umjesto da je odmah rekao da ce ovako tesko ici, znajuci i sam da cim rezultata nema on je na nisanu.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑31 mar 2021, 16:00necu, dzaba je govorit nekom ko nece da vidi
nego cu o tome kako je domaci trener trazio 2 igraca, pa ispao neznalica, sta on zna, ne treba nama. Da valja radio bi nedje drugo.
A sa strane trener kad dodje, odrzi izlaganje o stvarnom stanju stvari moze 5 igraca panicno
dobro neko rece igrala se djeca malo menadzera i vodjenja kluba. Hajd sreca dolazi Zeljo
Sam se posrao na sebe i sve dobro uradjeno u prvom dijelu sezone.
I sta kazes, Secer Boga moli da ne kupimo kartu?
Ja cu sad u inat njemu kupiti, i to za svoj klub, necu propasti za 5KM.
075 ❤
075 ❤
-
Sariel1987
- Kontakt:
Dizem ulog x2 ko da vise? 
Zasto sad Secer mladji ne izadje u javnost i objasni zasto se sada dovodi pet igraca koji nisu u takmicarskoj formi ili bilo kojoj formi i pitanje je u kakvom su stanju i ko ce sve to platiti i cija je to greska neka kaze ako onako transparentno daje izvjestaj, neka i sada bude transparentan i objasni....nije valjda to zbog nas sa foruma koji kakimo o necemu, o strasnom stoperu Salihovicu koji ne moze igrati ni opstinsku ligu...treba li da pomognemo klubu da isplati SD koji se igrao malo menagera....
Stvarno prica u krug. Neprestano...Cccc. Od mene opet dvije ako su po 5 KM.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 31 mar 2021, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
Jasta ce eto sad izlaziti u javnost kad su dosli igraci, a kad nisu opet ne valja.Skver je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:05Zasto sad Secer mladji ne izadje u javnost i objasni zasto se sada dovodi pet igraca koji nisu u takmicarskoj formi ili bilo kojoj formi i pitanje je u kakvom su stanju i ko ce sve to platiti i cija je to greska neka kaze ako onako transparentno daje izvjestaj, neka i sada bude transparentan i objasni....nije valjda to zbog nas sa foruma koji kakimo o necemu, o strasnom stoperu Salihovicu koji ne moze igrati ni opstinsku ligu...treba li da pomognemo klubu da isplati SD koji se igrao malo menagera....
De malo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.