Ojhaaa
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Gazi male plave strumpfete
Ojhaaa
Ojhaaa
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
Sunderland
- Kontakt:
Jel realno ovo?
Treba se pravdat kad se ne dovodi, treba se pravdat kad se dovodi ja ne znam vise.
-
Sunderland
- Kontakt:
Ma ne mogu da vjerujem a kada nam je Mujkan sina zelio utrpati i djaba reklamu na dresu nosio godinu,ovdje su mu pojedini pljeskali
Sloboda je moja nacija
-
Sariel1987
- Kontakt:
Treba to sve viberom propratit
Dragi moji djecaci da vam objasnim jer vidim treba dodatno objesnjenje, naravno da trebaju igraci jer sa ovim bi ispali, ali zasto nisu dovedeni odmah kada se iz aviona tipa AVAX vidjelo da se ne moze sa juniorima i Salihovicem igrati ova liga, da nam objasni ko je taj yebeni SD koji je procijenio da sa ovakvom ekipom mozemo ostati u ligi i igracima davati dzeparac da igraju i sad trebamo da strepimo da necemo ispasti, jer ako ispadnemo ovaj klub gase, nema ga ko vise podizati da nam se Imamovic moze hvaliti tudjim perjem....Sunderland je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:16
Ma ne mogu da vjerujem a kada nam je Mujkan sina zelio utrpati i djaba reklamu na dresu nosio godinu,ovdje su mu pojedini pljeskali![]()
-
Sunderland
- Kontakt:
Dragi moj djecak, pitaj bivseg trenera koji je slusao svoje jarane i nalogodavce da igraci iz njihove agencije mogu opstanak obezbjediti. Kada su se prodali Uzelac i Tomasevic bilo je kasno jos na to propala su nam dva fudbalera zbog bolje inostrane ponude i nasli smo se u sranju.Skver je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:26Dragi moji djecaci da vam objasnim jer vidim treba dodatno objesnjenje, naravno da trebaju igraci jer sa ovim bi ispali, ali zasto nisu dovedeni odmah kada se iz aviona tipa AVAX vidjelo da se ne moze sa juniorima i Salihovicem igrati ova liga, da nam objasni ko je taj yebeni SD koji je procijenio da sa ovakvom ekipom mozemo ostati u ligi i igracima davati dzeparac da igraju i sad trebamo da strepimo da necemo ispasti, jer ako ispadnemo ovaj klub gase, nema ga ko vise podizati da nam se Imamovic moze hvaliti tudjim perjem....Sunderland je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:16
Ma ne mogu da vjerujem a kada nam je Mujkan sina zelio utrpati i djaba reklamu na dresu nosio godinu,ovdje su mu pojedini pljeskali![]()
Poz
Sloboda je moja nacija
I ko je kriv, valjda klub vodi predsjednik a ne neki klosari okolo....Sunderland je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:30
Dragi moj djecak, pitaj bivseg trenera koji je slusao svoje jarane i nalogodavce da igraci iz njihove agencije mogu opstanak obezbjediti. Kada su se prodali Uzelac i Tomasevic bilo je kasno jos na to propala su nam dva fudbalera zbog bolje inostrane ponude i nasli smo se u sranju.
Poz
Ljudi sada sam došao sa utakmice,i moram priznati da od Zajke nismo imali boljeg veznjaka od ovog Leke lik je jako dobar igrač...
-
Sunderland
- Kontakt:
Kriv je trener koji je slusao okolo pa kasno se sjetio. A i predsjednik sto nije presjekao njegove nebuloze i njegovih jarana iz agencije.Skver je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:33I ko je kriv, valjda klub vodi predsjednik a ne neki klosari okolo....Sunderland je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:30
Dragi moj djecak, pitaj bivseg trenera koji je slusao svoje jarane i nalogodavce da igraci iz njihove agencije mogu opstanak obezbjediti. Kada su se prodali Uzelac i Tomasevic bilo je kasno jos na to propala su nam dva fudbalera zbog bolje inostrane ponude i nasli smo se u sranju.
Poz
Sloboda je moja nacija
Ko je dao golove
Elmira poznajem, pisao sam i ranije da se radi o postenom, pametnom i fino odgojenom momku....i zato Elmir treba izaci i javno reci kao i do sada sto je radio i objasniti ljudima, novinarima, da se nalazimo u teskoj situaciji i da klubi cini sve da se isprave greske koje su radjene, ulog je jako ogroman i vise od toga, a ne da klub vode neke taldjije koji su se izgleda opet talili preko kluba i kojima je Sloboda izgleda jedini klub u koji mogu uvaliti svoje igrace.Sunderland je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:35
Kriv je trener koji je slusao okolo pa kasno se sjetio. A i predsjednik sto nije presjekao njegove nebuloze i njegovih jarana iz agencije.
- Beduin
- Kontakt:
Ma Skver vas trola, zagrijava se za vecerasnju utakmicu pa pod gasom vas prca. 
Nego, stvarno zasto ne izadju sad u javnost i objasne mam zasto su doveli igrace i zasto nisu ranije? Duzni su to, jer i mi njih podrzavamo na svaki moguci nacin.
Nego, stvarno zasto ne izadju sad u javnost i objasne mam zasto su doveli igrace i zasto nisu ranije? Duzni su to, jer i mi njih podrzavamo na svaki moguci nacin.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sunderland
- Kontakt:
Kakva ba utakmica, nemam tog kanala...trebaju izvaditi jedan go, nema potrebe, za viktorije treba samo jedan.....njima repka to dodje ko nekom termin a i svakako ne igraju Cvijanovic i Pidro.
Ševkija iz penala u prvom poluvremenu, u drugom se povrijedio i izašao
u drugom ušla druga naša prva postava, a zabijali su devedzic, leko i miskovic x4
BALL DON'T LIE
-
Sariel1987
- Kontakt:
Op op za 4 kola napadamo evropu
-
Sariel1987
- Kontakt:
Treba ga prosvercovati protiv Zelje, lici li na koga u ekipi....svim sredstvima protiv neprijatelja...Sariel1987 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 19:38Kakav leko daje tamo nekim po tri gola kako ono doktor rece![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.