Simpatican produkt te ljubavi si ispao. ❤
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam to neki dan napisao tamo na temi o reprezentaciji. Stadion je baksuzan za nas nacionalni tim, valjda jer je sav skuckan od prosjacenja i sadake, dok drugi gradovi i timovi se zapostavljaju.Vanja8 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 12:05Ma sam ne znam sto repka danas igra na Grbavici?
Ne podcjenjujem stadion,cak naprotiv, bio bih presretan kad bi svaki nas premijerligas imao stadion da ispunjava sve evropske uslove.
Ali brate,kako se Grbavica rekonstruirala repka , mislim na A selekciju nikog nije cini mi se dobila.
Pa evo i nas željkan nemere gola da zabije,a kamoli da pobijedi.
Da li je Lutvaga to zapiso ili su ga suze uposlenika cekajuci platu uklele, to ne znam, ali ne pise nam se veceras dobro...![]()
A bice da je i Zelji krenulo nizbrdo kad je Savez poceo upumpavati te haram pare u Grbavicu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
To sad Siroki kriv sto vi pola placa niste isplatili bili ili sta?Skver je napisao/la: ↑31 mar 2021, 14:15Dosta vise i politicke "velike cetvorke" i stimanja prvenstava, izbacivanja iz Evrope zbog nekih "licenci", kako jedne godine lagano izbacice Slobodu a ubacise Listicu u Evropu, niko se nije bunio dok su taj isti Borac guzili i izbacivali iz lige zbog licence......bio sam protiv Vice, nek je kriminalac kako kazu, on je mala bebana za ove stare iskusne kriminalose sto su godinama stelili prvenstva.....neka Borca u Evropi, Veleza...
Isto neko Borcu kriv sto nije isplatio pare onoj skoli nogometa?
Mi jesmo porez duzni al nismo place sto na kraju utjece na licencu. Sami ste sebi uvijek bili krivi sto su vam u klubu bili vazniji talovi od interesa kluba
SAMO ŠIROKI!
Samo da te napomenem da je Sloboda uputila apelaciju Savezu i da je dobila. Sjećaš se možda presude po kojoj je Savez dužan platiti Slobodi 600.000 KM jer su Slobodi neopravdano uskratili Evropu?since1948 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 16:30To sad Siroki kriv sto vi pola placa niste isplatili bili ili sta?Skver je napisao/la: ↑31 mar 2021, 14:15Dosta vise i politicke "velike cetvorke" i stimanja prvenstava, izbacivanja iz Evrope zbog nekih "licenci", kako jedne godine lagano izbacice Slobodu a ubacise Listicu u Evropu, niko se nije bunio dok su taj isti Borac guzili i izbacivali iz lige zbog licence......bio sam protiv Vice, nek je kriminalac kako kazu, on je mala bebana za ove stare iskusne kriminalose sto su godinama stelili prvenstva.....neka Borca u Evropi, Veleza...
Mi jesmo porez duzni al nismo place sto na kraju utjece na licencu. Sami ste sebi uvijek bili krivi sto su vam u klubu bili vazniji talovi od interesa kluba
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najvažanija odluka se odnosi na navijače. Ponovo je razmatrana odluka o odluci od 1. oktobra da na stadionima bude dopuštena upotreba 30 % kapaciteta za gledaoce.
UEFA je promijenila tu odluku te odlučila da svaka od 55 članica samostalno donosi odluku da li će navijači moći prisustvovati utakmicama ili ne obzirom da pandemija koronavirusa različita praktično u svakoj zemlji.
To u suštini znači da je sada odluka u rukama FS BiH te Kriznih štabova Federacije BiH i RS da li će biti publike na tribinama ili ne.
UEFA je promijenila tu odluku te odlučila da svaka od 55 članica samostalno donosi odluku da li će navijači moći prisustvovati utakmicama ili ne obzirom da pandemija koronavirusa različita praktično u svakoj zemlji.
To u suštini znači da je sada odluka u rukama FS BiH te Kriznih štabova Federacije BiH i RS da li će biti publike na tribinama ili ne.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Apsolutno. Prvak zemlje uvijek treba da bude onaj ko istinski voli tu istu zemlju, onaj kome ce biti cast i ko ce je s ponosom predstavljati gdje god otisao i koliko god dogurao tamo gdje je otisao. Da ima drzave k'o sto je nema klub ciji navijaci izvizde himnu zemlje u kojoj se taj isti klub takmici, na utakmici istaknu keltski kriz i svastiku i pjevaju mrtvom covjeku da se javi bi vec odavno bio, ako ne ugasen i uklonjen za sva vremena, u maksimalno najnizem rangu.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Izvini do nas je, nije do saveza, savez je samo radio po statutusince1948 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 16:30To sad Siroki kriv sto vi pola placa niste isplatili bili ili sta?Skver je napisao/la: ↑31 mar 2021, 14:15Dosta vise i politicke "velike cetvorke" i stimanja prvenstava, izbacivanja iz Evrope zbog nekih "licenci", kako jedne godine lagano izbacice Slobodu a ubacise Listicu u Evropu, niko se nije bunio dok su taj isti Borac guzili i izbacivali iz lige zbog licence......bio sam protiv Vice, nek je kriminalac kako kazu, on je mala bebana za ove stare iskusne kriminalose sto su godinama stelili prvenstva.....neka Borca u Evropi, Veleza...

🔴⚫️
2/2 u dva dana, zeljkan se ne sali gg
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kako tokeni stigoše,željkan 10 golova uvali...
Kad imas lovu vise ni Unis nije bauk.

Kad imas lovu vise ni Unis nije bauk.

Poderali ih 2:3

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ne mogu ni velikog Unisa pobijedit bez penala 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- svrakino1921
- Kontakt:
Novi fudbaler stigao u Željezničar, predstavio se pogotkom u prvoj utakmici u dresu Plavih
Fudbaleri Željezničara danas su u prijateljskoj utakmici rezultatom 3:2 savladali FK UNIS Vogošća, a strijelac jednog od golova za Plave bio je i Luka Nižić.
Nižić igra na poziciji veznjaka, a dosad je nastupao za NK Ljubuški, gdje je stigao ljetos iz drugog tima zagrebačkog Dinama.
Rođen je 5. jula 2000. godine u Dubrovniku, a dosad je igrao za Slogu iz Ljubuškog, Opuzen, HAŠK iz Zagreba, već spomenuti Dinamo, te NK Krško u Sloveniji.
Nižić je prvi strijelac u Drugoj ligi Federacije BiH - grupa Jug, a postigao je 13 pogodaka u 13 odigranih mečeva.Vrijedi napometnui da on zvanično u Željezničar može preći tek sa početkom naredne sezone, jer je tokom proljeća već nastupao za Ljubuški, a prelazni rok je u našem prvenstvu davno zatvoren.
sada dolaze igrace iz 3 lige u Zelju
Fudbaleri Željezničara danas su u prijateljskoj utakmici rezultatom 3:2 savladali FK UNIS Vogošća, a strijelac jednog od golova za Plave bio je i Luka Nižić.
Nižić igra na poziciji veznjaka, a dosad je nastupao za NK Ljubuški, gdje je stigao ljetos iz drugog tima zagrebačkog Dinama.
Rođen je 5. jula 2000. godine u Dubrovniku, a dosad je igrao za Slogu iz Ljubuškog, Opuzen, HAŠK iz Zagreba, već spomenuti Dinamo, te NK Krško u Sloveniji.
Nižić je prvi strijelac u Drugoj ligi Federacije BiH - grupa Jug, a postigao je 13 pogodaka u 13 odigranih mečeva.Vrijedi napometnui da on zvanično u Željezničar može preći tek sa početkom naredne sezone, jer je tokom proljeća već nastupao za Ljubuški, a prelazni rok je u našem prvenstvu davno zatvoren.
sada dolaze igrace iz 3 lige u Zelju

- prisonbreak
- Kontakt:
Zeljkane jel spremno 30 milja?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- svrakino1921
- Kontakt:
Stadion Grbavica je spreman za duel Bosne i Hercegovine i prvaka svijeta.
Pojedini Francuzi se dive "maloj, lijepoj" Grbavici
FOTO: N/FSBiH
Nikada u popularnoj Dolini ćupova nije gostovao jedan tim sa toliko svjetskih zvijezda pa su se u Željezničaru i FS BiH spremili da maksimalno urede sarajevski stadion.
Nekoliko sati uoči utakmice Savez je na društvenim mrežama objavio kako izgleda dom sarajevskih Plavih.
Prelijepe fotografije nisu promakle ni pojedinim Francuzima koji Grbavicu vide kao "lijep i mali" stadion.
"Francuska će se Bosni i Hercegovini suprotstaviti na malom lijepom stadionu Grbavica u Sarajevu", napisao je jedan od korisnika Twittera.
Podsjećanja radi utakmica počinje u 20:45. Mozzart vidi Francuze kao apsolutne favorite u ovom meču
SJAJ SJAJ LJEPOTICE

Pojedini Francuzi se dive "maloj, lijepoj" Grbavici
FOTO: N/FSBiH
Nikada u popularnoj Dolini ćupova nije gostovao jedan tim sa toliko svjetskih zvijezda pa su se u Željezničaru i FS BiH spremili da maksimalno urede sarajevski stadion.
Nekoliko sati uoči utakmice Savez je na društvenim mrežama objavio kako izgleda dom sarajevskih Plavih.
Prelijepe fotografije nisu promakle ni pojedinim Francuzima koji Grbavicu vide kao "lijep i mali" stadion.
"Francuska će se Bosni i Hercegovini suprotstaviti na malom lijepom stadionu Grbavica u Sarajevu", napisao je jedan od korisnika Twittera.
Podsjećanja radi utakmica počinje u 20:45. Mozzart vidi Francuze kao apsolutne favorite u ovom meču
SJAJ SJAJ LJEPOTICE

-
- Kontakt:
Eto Zelje na -5 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.