FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve je to normalno.Ko malo prati šta se radi u Akademiji i ko se sve vrti oko nje ovo ništa nije iznenadjenje.Samo ti stručnjaci ili ti menadzeri zaboravljaju da više nema Mujakića,Hadžića,Salčina,Đokanovića na vidiku jer igrace ne dovode vec godinama ljudi koji su znali svoj posao nego razni poznanici,prijatelji kluba,vlasnici škola fudbala i sl.
-
- Kontakt:
Zato sto sami sebi ne zelimo bolje,kod nas se brani nerad i neznanje,i traze opravdanja za takve postupke,dok u ozbiljnim klubovima i manja greska odma zuti karton,jos jedna i noga al haj nek ne puca i ako bog da da nam adzija odradi i slijedeci prelazni rok uz konsultaciju sa Husarom.MortemHz je napisao/la: ↑31 mar 2021, 11:58Mogu se zahvaliti Dinamu i donekle Rijeci jer su im podigli ligu na taj nivo. Mi smo najjači i najbolji a opet jako daleko od toga iz naše države.bordobijeli je napisao/la: ↑31 mar 2021, 11:13Gorica odbila 2 miliona , francuski St. Etienen ponudio za nekog stopera. Nasi bi dali Djokanovica, Pidru, Kovacevica i još po nekog za 2 milona.
Dovesce adzija i husara nove zvijezdemichplatini je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:01Sve je to normalno.Ko malo prati šta se radi u Akademiji i ko se sve vrti oko nje ovo ništa nije iznenadjenje.Samo ti stručnjaci ili ti menadzeri zaboravljaju da više nema Mujakića,Hadžića,Salčina,Đokanovića na vidiku jer igrace ne dovode vec godinama ljudi koji su znali svoj posao nego razni poznanici,prijatelji kluba,vlasnici škola fudbala i sl.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jedino te zayebaje što je on zaposlen 2013 godine.bordobijeli je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:47I Hasanćić je u akademiji sto je dobar s direktoricom i SD a ne sto je legenda ili ima neke trenerske reference.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Jest, svi se mjenjaju osim njeg. Ti kazes da je tu na osnovu zasluga kao legenda kluba. Ja kazem da je tu sto je dobar s ljudima iz kluba to svi znaju. A drugo on je u klubu bio samo 1 ili 2 sezone kao igrac 2006/2007.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:27Jedino te zayebaje što je on zaposlen 2013 godine.bordobijeli je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:47I Hasanćić je u akademiji sto je dobar s direktoricom i SD a ne sto je legenda ili ima neke trenerske reference.
Puno vise igrao za čelik i rijeku , tako da uopšte nije u klubu zbog neki zasluga.
Hasancic ima 3 titule u17.
-
- Kontakt:
Hasančić nije loš kao trener. Jako dobro radi s mladim igračima. I Dženo isto, samo je kvalitet zadnje 2 godine jako loš, a to nije do trenera, nego je do djece koja nadolaze. Đaba i najbolji treneri, infrastruktura, kad se nema sa nekim kvalitetom raditi.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Opet lažeš ili jednostavno ne kontaš sarkazam. Nigdje nisam rekao da je tu radi zasluga, a posebno ne da je legendabordobijeli je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:45Jest, svi se mjenjaju osim njeg. Ti kazes da je tu na osnovu zasluga kao legenda kluba. Ja kazem da je tu sto je dobar s ljudima iz kluba to svi znaju. A drugo on je u klubu bio samo 1 ili 2 sezone kao igrac 2006/2007.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 18:27Jedino te zayebaje što je on zaposlen 2013 godine.bordobijeli je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:47I Hasanćić je u akademiji sto je dobar s direktoricom i SD a ne sto je legenda ili ima neke trenerske reference.
Puno vise igrao za čelik i rijeku , tako da uopšte nije u klubu zbog neki zasluga.

Da se ja pitam, uhljupi poput njega, Džene i sličnih mahalaša, bi akademiju mogli vidjeti samo na youtube kanalu. A tvoj komentar je odraz tuge i boli što usref nije dobar ni sa kim i kad god je bio u klubu sa svakom upravom je zaratio. Time, i komentarima za Talijana, pokazuješ da si jedan obični jado i miš mekinjaš koji ne može da se kontroliše od ciničnih komentara samo jer jednu osobu gledaš kao svetu kravu.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jašta, kod nas djeca hodaju u rikverc i imaju dvije lijeve pa se ne može raditi, a u Srbiji i Hrvatskoj djeca se prave zlatnim qrcem.Stroj1946 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 19:28Hasančić nije loš kao trener. Jako dobro radi s mladim igračima. I Dženo isto, samo je kvalitet zadnje 2 godine jako loš, a to nije do trenera, nego je do djece koja nadolaze. Đaba i najbolji treneri, infrastruktura, kad se nema sa nekim kvalitetom raditi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Novi model dukserice u Bordo FAN SHOP-u

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
znam da nisi tako glup, al si blago receno debilcina.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Ko li nam je trenirao golmane u ovoj pauzi, dok je ova uhljebljena ubleha bila sa reprezentacijom ?
Ko god da je, gori nije mogao biti.Historicar je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:54Ko li nam je trenirao golmane u ovoj pauzi, dok je ova uhljebljena ubleha bila sa reprezentacijom ?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Ovi Krstini vode protiv Njemačke u gostima 

A kako znas da nisam glupJVVVST je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:48znam da nisi tako glup, al si blago receno debilcina.
Kada bi sjeli i napisali post sta sve fali nadoj akademiji i na cemu se ne radi... Nasjedili bi se
Ponasanje igraca-akademaca na i van terena
Ishrana
Motivacija
Samostalni rad
Treninzi i raznovrsnost istih
Pokretljivost
Orijentacija u malom prostoru
Brzina razmisljanja i donosenje odluka
Beskonacno ponavljanje osnova fudbala primi dodaj centriraj
Na kraju da utuve u glavu da dok ne okace kopačke o klin niti sve znaju nisi su najbolji, i od svakog mogu nesto nauciti.
Boja kopački i frizura ne znače nista.
Clanak od 50 KM ne znači da ces biti fudbaler
O trenerima jos gore.
Posvećenost poslu
Bezvoljnost da stvore nesto
Dolazak na posao jer se mora
Nepoznavanje jezika, kako naseg tako i stranog
Bezboljnost za napredak
Misljenje da znaju sve i "sta on meni prica"
Itd
Ponasanje igraca-akademaca na i van terena
Ishrana
Motivacija
Samostalni rad
Treninzi i raznovrsnost istih
Pokretljivost
Orijentacija u malom prostoru
Brzina razmisljanja i donosenje odluka
Beskonacno ponavljanje osnova fudbala primi dodaj centriraj
Na kraju da utuve u glavu da dok ne okace kopačke o klin niti sve znaju nisi su najbolji, i od svakog mogu nesto nauciti.
Boja kopački i frizura ne znače nista.
Clanak od 50 KM ne znači da ces biti fudbaler
O trenerima jos gore.
Posvećenost poslu
Bezvoljnost da stvore nesto
Dolazak na posao jer se mora
Nepoznavanje jezika, kako naseg tako i stranog
Bezboljnost za napredak
Misljenje da znaju sve i "sta on meni prica"
Itd
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mora počastiti Vinka i momke u petak, ne pobjeđuje se takva sila svaki danJohnKeynes97 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 21:48To je zato jer je Krste dobre viceve pricao pred utakmicu.

Dragan Petrović sudi u subotu

Mahači su Peljtini, Ibrišimbegović i Beljo i 4. je Bilbija.
Skor s Draganom dosad 19p-4n-2i. Protiv ŠB imamo 3 pobjede i remi (onih 0-0 kad je Krste promašio onaj penal
)

Mahači su Peljtini, Ibrišimbegović i Beljo i 4. je Bilbija.
Skor s Draganom dosad 19p-4n-2i. Protiv ŠB imamo 3 pobjede i remi (onih 0-0 kad je Krste promašio onaj penal