Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Ja sam ocekivao ovakvu igru a negdje sam to i rekao,malo jos hrabrije i mozemo do dobrog rezultata,trebaju Hadzija ili Cimi iskoristiti ovo stalno udvajanje Pjanica da prenesu loptu a Krunic malo bliže Edinu da pokupi ove lopte koje dobije u skoku
Trude se momci, bore se puno su se istrosili mokri su ko cep,samo se bojim da ne popusti koncentracija.
Drago mi je što nismo poveli, jer kad povedemo u ovim jačim utakmicama, počne neka traljava igra i stvori se neka rupa nazad.
Ovako možda možemo i očekivati neku frljoku oko 80. i da ostane tako.
Što se Francuza tiče, mogu ovako kružit oko kaznenog do 2022. hidžretske, mogu zabit jedino iz nekog prekida.
Ovako možda možemo i očekivati neku frljoku oko 80. i da ostane tako.
Što se Francuza tiče, mogu ovako kružit oko kaznenog do 2022. hidžretske, mogu zabit jedino iz nekog prekida.
Svi igraju odlicno
Disciplina u odbrani cista 10ka

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 31 mar 2021, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
+1QUARTERBACK je napisao/la: ↑31 mar 2021, 21:38steva moze al dulja gluho i daleko bilosamoposmatram je napisao/la: ↑31 mar 2021, 21:35Daj Duljevica za Krunica I Stevanovica za Todorovica.
Stavanovic umjesto Krunica.
Todora ne diraj, za sada dobar.

Kad god nasi seru po nekome haos, zna se da ce taj valjati. Tako da sam i mislio da ce ovaj Petrev izneneaditi sve 

-
- Kontakt:
Jedan traljav sut su uputili na nas gol....
Ono je bio faul na Dzeki kod 16 metara po nogama Grizman ali jbg.
Malo se spetljaju kod kontre nasi a vidi se i strah jedva cekaju da se rijese lopte.
Vidicemo 2 pol.
Ne znam kako vi gledate utakmicu uopste jbt milion komentara kakav debilizam. Momci igraju dobro za sada ali motiv je Francuska....
Bugarin neka se napusi ku rca i on i dodikov ker.
Ono je bio faul na Dzeki kod 16 metara po nogama Grizman ali jbg.
Malo se spetljaju kod kontre nasi a vidi se i strah jedva cekaju da se rijese lopte.
Vidicemo 2 pol.
Ne znam kako vi gledate utakmicu uopste jbt milion komentara kakav debilizam. Momci igraju dobro za sada ali motiv je Francuska....
Bugarin neka se napusi ku rca i on i dodikov ker.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- PAULUS1234
- Kontakt:
samo da zašnu malo iznenadnog ganjanja s vremena na vrjeme , oni ce sad pritisc , ostavkljece po 2 nazad. A l mi nikad se nismo dicili timskom igrom, Pjanic nekad vazna katika u svakom nasem našadu , j4 šps6ap pmp sto je juve htio , nema genijalnosti izbrisan, samo martinela špsto
Dzeko petoricu nosi na ledjima, koji stroj je ovaj covjek :O
Masallah!
Ides dok ti njegova noga ne dodje ko neki bedem od kojeg se odbijas
Masallah!
Ides dok ti njegova noga ne dodje ko neki bedem od kojeg se odbijas
dobro je dosad. francuzi su stvarno upali u neko sivilo, nevjerovatno kad vidiš koja tu imena igraju. doduše trebalo je u trećoj minuti biti 1:0, sreća pa nema vara. sad sve zavisi od toga koliko još snage imamo i koliko će im dechampes u poluvremenu ******* familiju
-
- Kontakt:
Smanjiti broj pogresnih dodavanja. I previse za poluvrijeme. Pjanic dva puta, al fakat nema sa kim igrati u sredini. Besic, kada je ustao na desnu, fali nam.
Dokazali da mozemo igrati i ne razumijem zasto im ovako prepustamo incijativu. Dzeko zbog prekida i previse se trosi gore, dole ...
Malo konkretnije i zabili bi ga, siguran sam ...
Dokazali da mozemo igrati i ne razumijem zasto im ovako prepustamo incijativu. Dzeko zbog prekida i previse se trosi gore, dole ...
Malo konkretnije i zabili bi ga, siguran sam ...
Možda i je i bolje sto nismo poveli. Onda bi se još vise povukli da branimo vodstvo a Francuzi se naoštrili. Ovako nekad pred kraj i neka gori 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Treba nam brz dribler. Nemogu ocima ga gledat, ali moze pomoci.QUARTERBACK je napisao/la: ↑31 mar 2021, 21:38steva moze al dulja gluho i daleko bilosamoposmatram je napisao/la: ↑31 mar 2021, 21:35Daj Duljevica za Krunica I Stevanovica za Todorovica.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sta odbrani onaj njihov nisu istine
E moj Bajevicu da si usao na forum kad sam ti govorio za 3-5-2 i sad bi bio selektor, a mi na EURU.
Fali Demirovic da poveze Dzeku i vezni red i da trkacki doprinese i u defanzivi i ofanzivi.
Gojak mora uci umjesto Amira i zamijeniti pozicije sa Cimirotom.
Fali Demirovic da poveze Dzeku i vezni red i da trkacki doprinese i u defanzivi i ofanzivi.
Gojak mora uci umjesto Amira i zamijeniti pozicije sa Cimirotom.
Eh eto sta znaci kada ti svi igraci u ekipi igraju svoje prirodne pozicije 
naprijed rejal
Kao sto sam govorio danas ova utakmica se ubila za Viscu...kad vec njega nema trebao je krenuti sa Stevanovicem ili Duljevicem umjesto Krunica a Krunica cuvati svjezeg za zadnjih 20ak minuta u slucaju negativnog rezultata.
Uglavnom to je jedini minus na postavku.
Uglavnom to je jedini minus na postavku.
Najbolje poluvrijeme u zadnjih nekoliko godina kad se uzmu sve okolnosti u obzir.
Fleksibilniji smo u ovoj formaciji, Pjanić ima više slobode i to je od krucijalnog značaja, ima ga svuda po terenu. Imali smo najbolju šansu na utakmici, još mi nije jasno šta Lloris izvadi, ono je gol u 9 od 10 slučajeva...
Ne znam, i dalje ne mogu vjerovati da nećemo primiti do kraja, ali momci su baš dobri. Ako fizički izdržimo ovaj tempo barem do 75. minute sve je moguće, ranjivi su Francuzi nazad baš. Džeko nosi u zubima Varanea i Kimpembea, ništa mu ne mogu, klasa.
Fleksibilniji smo u ovoj formaciji, Pjanić ima više slobode i to je od krucijalnog značaja, ima ga svuda po terenu. Imali smo najbolju šansu na utakmici, još mi nije jasno šta Lloris izvadi, ono je gol u 9 od 10 slučajeva...
Ne znam, i dalje ne mogu vjerovati da nećemo primiti do kraja, ali momci su baš dobri. Ako fizički izdržimo ovaj tempo barem do 75. minute sve je moguće, ranjivi su Francuzi nazad baš. Džeko nosi u zubima Varanea i Kimpembea, ništa mu ne mogu, klasa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: ASD, katalinski i 19 gostiju.