Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Steta za onu priliku iz kornera...
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Puno bolji, ozbiljan pristup.
Todorovic, pa poslije korner i za malo da povedemo.
Kontra je bila dobra, samo da je podigao glavu Kolosinac.
Francuzi nisu napravili ozbiljan napad.
Koliko mozemo izdrzati tempo, obzirom da su igraci vecinom klupa ali ako hoce u nogometu napraviti bolju karijeru ovo je najbolja sansa.
Vidjet cemo sta je Petev spremio za drugi dio.
Pjanic mora zaboraviti dribling,mora brze igrat.
Todorovic, pa poslije korner i za malo da povedemo.
Kontra je bila dobra, samo da je podigao glavu Kolosinac.
Francuzi nisu napravili ozbiljan napad.
Koliko mozemo izdrzati tempo, obzirom da su igraci vecinom klupa ali ako hoce u nogometu napraviti bolju karijeru ovo je najbolja sansa.
Vidjet cemo sta je Petev spremio za drugi dio.
Pjanic mora zaboraviti dribling,mora brze igrat.
Da je Spahić onda izbio loptu mi bi dobili Francuze i otišli na prvenstvo, ali...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Imam osjecaj da Giroud ulazi jer smo bili mnogo dominantniji u zracnim duelima (anel dennis i sinisa svi preko 190)
-
- Kontakt:
Nisu nas još pritisli, bolje po nas, teško ćemo iz kontre mi zabiti.
Jest vala. Hzinbjuzutcn kaaszti košpoic jukmvcže. I tako toPAULUS1234 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 21:39samo da zašnu malo iznenadnog ganjanja s vremena na vrjeme , oni ce sad pritisc , ostavkljece po 2 nazad. A l mi nikad se nismo dicili timskom igrom, Pjanic nekad vazna katika u svakom nasem našadu , j4 šps6ap pmp sto je juve htio , nema genijalnosti izbrisan, samo martinela špsto
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Francuzi igraju na 50%, očekujem da ga pojačaju u drugom.
I ovi što pričaju za Krunića, pa Krunić pravi taj višak na sredini terena, nekoliko puta smo ih dobili na sredini.
I ovi što pričaju za Krunića, pa Krunić pravi taj višak na sredini terena, nekoliko puta smo ih dobili na sredini.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 31 mar 2021, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Nije tacno. Ovo trenutno sto imamo je i najbolje za ovu formaciju, eventualno bolji desni bek i to je to. Samo treba takticki zrelo odigrati do kraja i forsirati ovu formaciju sa nekih 18 igraca.hurem je napisao/la: ↑31 mar 2021, 21:42Kao sto sam govorio danas ova utakmica se ubila za Viscu...kad vec njega nema trebao je krenuti sa Stevanovicem ili Duljevicem umjesto Krunica a Krunica cuvati svjezeg za zadnjih 20ak minuta u slucaju negativnog rezultata.
Uglavnom to je jedini minus na postavku.
Misliš na onaj šut glavomSviuodbranu je napisao/la: ↑31 mar 2021, 21:39Jedan traljav sut su uputili na nas gol....
Ono je bio faul na Dzeki kod 16 metara po nogama Grizman ali jbg.
Malo se spetljaju kod kontre nasi a vidi se i strah jedva cekaju da se rijese lopte.
Vidicemo 2 pol.
Ne znam kako vi gledate utakmicu uopste jbt milion komentara kakav debilizam. Momci igraju dobro za sada ali motiv je Francuska....
Bugarin neka se napusi ku rca i on i dodikov ker.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odbrana beton.
Svaka njihova utakmica, u najjačoj postavi, je ovakva i onda sijevne jedan gol niotkud i bude potop. Tako su i na svjetskom igrali.jestamaji je napisao/la: ↑31 mar 2021, 21:40dobro je dosad. francuzi su stvarno upali u neko sivilo, nevjerovatno kad vidiš koja tu imena igraju. doduše trebalo je u trećoj minuti biti 1:0, sreća pa nema vara. sad sve zavisi od toga koliko još snage imamo i koliko će im dechampes u poluvremenu ******* familiju
Čak bi rekao da im je klupa opasnija od prvog tima.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ne može me niko ubijediti da Ivaylo Petev nije bolji trener od Safeta Sušića, samo je Pape imao malo više sreće sa igračima.
-
- Moderator
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Francuzi daju sve od sebe, pitanje je vremena kad ce fizički pasti
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- prisonbreak
- Kontakt:
Seo odigrao odlicno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Vise discipline sigurno. Safet imao najbolju generaciju i to je to. Uzimamo ovo, Petev pokazuje da je sposoban.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Kendžo andžo Džoni keribo ke Džoni fju bu fuaqarius je napisao/la: ↑31 mar 2021, 21:43Jest vala. Hzinbjuzutcn kaaszti košpoic jukmvcže. I tako toPAULUS1234 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 21:39samo da zašnu malo iznenadnog ganjanja s vremena na vrjeme , oni ce sad pritisc , ostavkljece po 2 nazad. A l mi nikad se nismo dicili timskom igrom, Pjanic nekad vazna katika u svakom nasem našadu , j4 šps6ap pmp sto je juve htio , nema genijalnosti izbrisan, samo martinela špsto

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Donnie Darko
- Kontakt:
Petev je sa 2 treninga i 2 zoom meetinga sa igračima uspio napraviti kompaktniju, ozbiljniju i bolju odbranu nego je Sušić uspio za 5 godina u reprezentaciji. Sa barem duplo lošijom ekipom.
Da raspolaže onim čim je Sušić raspolagao, sad bi već bilo 2:0 i ne bi odlazak u Katar uopšte bio upitan.
Da raspolaže onim čim je Sušić raspolagao, sad bi već bilo 2:0 i ne bi odlazak u Katar uopšte bio upitan.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, denza, Google Adsense [Bot], greenwood, guillermo, Mow, Proximic, Sheyi, Venom, xinxee, ZmajOdBosne33 i 86 gostiju.