Njemacka je oslabila i to se primetilo na Svijetsko Prvenstvo 2018, a Francuska je jaka. Ja vjerujem u Baraz pogotovo sto je opet Ukraijna kiksovala!
Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Čuj sudija kriv
Uvijek 101 isprika. Bili su bolji u svakom aspektu igre i zasluženo uzeli 3. Stevanović jedini odron, bekovi super odigrali a ostatak ok.

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ta ce Elma neki

Ahmedhodzic odličan večeras, što kaže Džeko da smo samo malo više napali, dali bi gol. Imamo se čemu nadati sa ovakvim pristupom i rezultatom iz Ukrajine. Mrtva borba za drugo mjesto do kraja.
I nisu bas nesto maestralno odigrali, ziheraski samo ubaci i moli boga da nesto prodje. Ipak je ogromna razlika u individualnom kvalitetu ybg.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Smiješno je proediti Francusku i Njemačku, ono što vi radite ovdje. Francuzi su trenutno možda i ponajbolja reprezentacija na svijetu. Svjetski su prvaci. Generalno, melju protivnike. Njemačka je od one mrtve Španije primila 6 komada prije par mjeseci. To vam govori nešto. Uporedite vala kako hoćete, Njemačka je smiješna ekipa naspram Francuske.
I nema ovdje ko biti kriv, odigrali smo fantastičan. Važnije nam je što je Kazahstan uzeo bod, nego da smo mi uzeli. S dvije pobjede protiv Kazahstana, te pobjedama protiv Ukrajine i Finske kući, ni smo u baražu
I nema ovdje ko biti kriv, odigrali smo fantastičan. Važnije nam je što je Kazahstan uzeo bod, nego da smo mi uzeli. S dvije pobjede protiv Kazahstana, te pobjedama protiv Ukrajine i Finske kući, ni smo u baražu

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kakva borba, nemamo nikakav x faktor u napadu.
Bekovi ne znaju centrirati, nemaš krila.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovako stalno da se bore u svim narednim tekmama i jos ukplopit Demirovića uz Džeku i mislim da smo 30% jaci kao tim ..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
A Petrov ti valja evo vidim 2 tekme 1 bod i idemo francuzima na jesen, sta ocekivat? Koga je vodio Barba? Jel vodio Repku u Beogradu kao kapiten i umalo zivote svoje ostavili tamo,lako zaboravljamo i to nas vazda kostafeniksptica je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:53Hhahahaha ne znam koji si Haris pun vas kofer ima, al ti mi se cinis najgori.. Kakav Barbarez hahahahahah koga je vodio da dobije cast vodit repku ??? GDje je bio pomocni, kakvu je djecu vodioHarisZe je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:50Bio je penal evo kaze i Kruna da ga je osjetio al sta bi covjek sad. Petrov mora ici i da napokon Barba dodje neko ko je zaista zasluzio da vodi repkufeniksptica je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:45
Je l ti drago sto nismo pobijedili a patrioto. Posrem ti se u patriotizam medjede.
Mogo je jedan penal ubost lagano
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Gdje je Cviko ?
Prazan studio bez njega.
Prazan studio bez njega.
Haha pises o Ukrajini u gostima i Kazakstanu kao da su Lihtenstajn a kladim se u sta hoces kiksamo protov KazakaHantraga je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:57Smiješno je proediti Francusku i Njemačku, ono što vi radite ovdje. Francuzi su trenutno možda i ponajbolja reprezentacija na svijetu. Svjetski su prvaci. Generalno, melju protivnike. Njemačka je od one mrtve Španije primila 6 komada prije par mjeseci. To vam govori nešto. Uporedite vala kako hoćete, Njemačka je smiješna ekipa naspram Francuske.
I nema ovdje ko biti kriv, odigrali smo fantastičan. Važnije nam je što je Kazahstan uzeo bod, nego da smo mi uzeli. S dvije pobjede protiv Kazahstana, te pobjedama protiv Ukrajine i Finske kući, ni smo u baražu![]()
- Fareus1921
- Kontakt:
Ukrajina 2 ključne utakmice kiksala kući,Finska je tu negdje.Ako smo dobili Austriju koja je kvalitetom slična Ukrajini te FInce 4:1,možemo i sad dobiti Ukrajinu i Finsku.Potrebno nam je samo malo bolja organizacija.totasef1 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:54Mi ako dobijemo te utakmice mi smo 90% u barazuFareus1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:53Realno ako ovako nastavimo igrati,možemo u baraž.Realno ako dobijemo Finsku,Ukrajinu kod kuće i Kazahstan 2x mi smo na konju.
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Šta kažeš na večerašnju partiju?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:57Kakva borba, nemamo nikakav x faktor u napadu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Kaze Nalic "tesko je procijeniti situaciju, nemamo ni drugih vinklova". Elokventan gospodin.
-
- Kontakt:
Svi su barem nekad pobjedili u kvalifikacijama reprezentaciju prve klase evo Makedonci dobili Nijemce, samo mi nismo još nikad. Mentalitet nula.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Kockoglavi
- Kontakt:
Papcino prvo nauci ko nam je selektor pa onda seri jbt patriotizam viseHarisZe je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:58A Petrov ti valja evo vidim 2 tekme 1 bod i idemo francuzima na jesen, sta ocekivat? Koga je vodio Barba? Jel vodio Repku u Beogradu kao kapiten i umalo zivote svoje ostavili tamo,lako zaboravljamo i to nas vazda kostafeniksptica je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:53Hhahahaha ne znam koji si Haris pun vas kofer ima, al ti mi se cinis najgori.. Kakav Barbarez hahahahahah koga je vodio da dobije cast vodit repku ??? GDje je bio pomocni, kakvu je djecu vodio
Strucnjaci moze li neko napisati koji nas igrac je odigro dobro citajuci vas skonto sam da imamo mnogo strucnjaka
Ti si jedan bezmozgas i nije Petrov vec Petev. Sta ti očekujes od novog selektora nakon 2 treninga ? Ovo dosad je dosta obećavajuće. Barbarez ? On je trebao dosad voditi 2-3 kluba međutim njemu je bitnije igrati poker. Reprezentaciju trebaju da vode ljudi s referencama a ne neko ko nikad nikog nije trenirao i ko nema nikakvog trenerskog iskustva. Tvoj komentar samo oslikava kakav smo supak od drzave i kakvi ljudi ovdje imaju pravo glasa.HarisZe je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:58A Petrov ti valja evo vidim 2 tekme 1 bod i idemo francuzima na jesen, sta ocekivat? Koga je vodio Barba? Jel vodio Repku u Beogradu kao kapiten i umalo zivote svoje ostavili tamo,lako zaboravljamo i to nas vazda kostafeniksptica je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:53Hhahahaha ne znam koji si Haris pun vas kofer ima, al ti mi se cinis najgori.. Kakav Barbarez hahahahahah koga je vodio da dobije cast vodit repku ??? GDje je bio pomocni, kakvu je djecu vodio
Zadnja izmjena: meepo, dana/u 31 mar 2021, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.