Ivaylo Petev
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ivaylo Petev
Selektore, imaš još veću podršku u nastavku. I sami igrači su uz njega i vidi se da će to ići na bolje.
Bukvalno samo treba prepisati Koemanovu taktiku iz Barcelone i HAZIME, IMAMO BINGO!
Dakle, libero je igrač dobar s loptom u nogama, koji može povući kroz sredinu i od kojeg počinju napadi. Koemanu je to de Jong, nama bi morao biti Ahmedhodžić. Okružiti ga Bičakčićem s desne strane i Saničaninom s lijeve.
Wingbackovi u ovoj formaciji imaju više ofanzivnih nego defanzivnih zadataka i mislim da su Višća i Kolašinac idealni za te uloge.
Pjanić bi imao Busquetsovu ulogu, Cimirot Pedrijevu, to je taj dupli blok na sredini. Ispred njih postaviti Krunića.
Napad Džeko i Demirović, gdje bi ovaj drugi koristio svoje kretnje da Edinu stvori prostor.

Dakle, libero je igrač dobar s loptom u nogama, koji može povući kroz sredinu i od kojeg počinju napadi. Koemanu je to de Jong, nama bi morao biti Ahmedhodžić. Okružiti ga Bičakčićem s desne strane i Saničaninom s lijeve.
Wingbackovi u ovoj formaciji imaju više ofanzivnih nego defanzivnih zadataka i mislim da su Višća i Kolašinac idealni za te uloge.
Pjanić bi imao Busquetsovu ulogu, Cimirot Pedrijevu, to je taj dupli blok na sredini. Ispred njih postaviti Krunića.
Napad Džeko i Demirović, gdje bi ovaj drugi koristio svoje kretnje da Edinu stvori prostor.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
BIČAKČIĆMoodyHank je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:41Bukvalno samo treba prepisati Koemanovu taktiku iz Barcelone i HAZIME, IMAMO BINGO!![]()

Demirovic nije za citavu tekmu, niti ce moci skupa sa Dzekom u napadu. Dzeko i Visca u napadu mislim da bi bolje islo.
Ako hocemo vise ofanzivno igrati, uvijek se moze izbaciti jedan u sredini i igrati 523 (jedan napadac i dvojica na krilima).
Mozda da samo protiv Francuske izvadili Pjanica i ubacili Duljevica ili nekog krilnog.. da bi bilo vise prodora sa strane, jer su nam ubacaji falili.
Stoper s 8 sezona iskustva u Bundesligi...ramke0203 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:46BIČAKČIĆMoodyHank je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:41Bukvalno samo treba prepisati Koemanovu taktiku iz Barcelone i HAZIME, IMAMO BINGO!![]()
Napad Džeko i Demirović, gdje bi ovaj drugi koristio svoje kretnje da Edinu stvori prostor.![]()
![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Chapman1886
- Kontakt:
31 godina i 22 godine... mislim da je Bičo svoje rekao, vrijeme je za mlade!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Sta je 31 godina za stopera? Cannavaro je sa 33 bio u formi zivota, kao sto je i velika vecina klasnih stopera odigrala najbolje partije nakon 30e godine.
Ma levat garant ima 14 pa mu je 31 punoAshburtonG je napisao/la: ↑01 apr 2021, 00:34Sta je 31 godina za stopera? Cannavaro je sa 33 bio u formi zivota, kao sto je i velika vecina klasnih stopera odigrala najbolje partije nakon 30e godine.
pa Bičakčić je spor bio i sa 26-27....AshburtonG je napisao/la: ↑01 apr 2021, 00:34Sta je 31 godina za stopera? Cannavaro je sa 33 bio u formi zivota, kao sto je i velika vecina klasnih stopera odigrala najbolje partije nakon 30e godine.
A uostalom nije tema to već treba dati šansu momcima koji su tu, a ne njih dole gurati zbog jednog prosječnog igrača od 31 godinu
koliko ti imas pa si tako pametan90minut je napisao/la: ↑01 apr 2021, 00:40Ma levat garant ima 14 pa mu je 31 punoAshburtonG je napisao/la: ↑01 apr 2021, 00:34Sta je 31 godina za stopera? Cannavaro je sa 33 bio u formi zivota, kao sto je i velika vecina klasnih stopera odigrala najbolje partije nakon 30e godine.

Lijepo se obratio igračima. Svaka čast.
Svaka čast i za postavku protiv Francuza.
To je po mom mišljenju nesto na cemu i dalje trebamo insistirati.
Conte je sa ovom formacijom od prosječne Italije na Euru čudu napravio!
Mister, ovo nam uigrajte i za nas nema zime.

Na svakoj poziciji imamo dovoljno alternativa, ako bi igrali ovakvu formaciju.
A i teško da bi nam se onaj sprint Pukkija mogao dogoditi.

-
- Kontakt:
Ne volim plaho hvalit a ni kudit..
Cini se kako on zna poso',vidjet cemo..
Cini se kako on zna poso',vidjet cemo..
Ivajlo, kupio si forum sa 2 remija i 1 porazom ... zamisli sta bi tek uradio sa 3 remija ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Petev je nebitan, pobijedili mi ili ne.
Ali pricamo o strucnjacima koji tvrde da je Pjanic bio najgori na terenu.
Ohh i umalo zaboravih, takodjer tvrde nakon sto nismo ni jednu akciju od 10 pasova odigrali, da izgledamo dobro i da je sve pozitivno.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Frajer 3 tekme 2 boda a pojedinci ga u oblake dizu, sljedeca tekma opet francuzi i opet poraz, sta mislite da li ce imati obraza i otici? Nema od tog nista, ostaje cijeli ciiklus, navijaca nema na tribinamani tako da nema ni pritiska.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Iako su dva remija u 4 tekme 'nako bezze, moras i pogledati protiv koga je igrao...
Ne mozes ocekivati mnogo protiv Francuza a protiv Kosta Rike je poslao B ekipu.
Covjek mi se ne svidja, ali pusti ga da odigra protiv Ukrajine, Finske kuci i Kazahstana. Onda trazi ostavku ako su rezultati losi.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
O ovom se pricalo mjesecima na PDF, ali niko od selektora nije htio da promjeni tu "cuvenu" 4-2-3-1 formaciju za koju nemas kvalitet na najvaznijim pozicijama (čitaj krila). Slazem se da je Ahmedhodzic za poziciju libera savrsen jer je jako dobar na lopti za svoje godine i zna uposliti nase napadace dugim, preciznim loptama. Visca na wing-backu takodjer moze odraditi dobar posao i apsolutno mu nije strana ta pozicija (mislim da je u Zelju jedno vrijeme igra na njoj). Demirovic igra u sistemu sa 2 napadaca u Frajburgu tako da bi i njemu odgovarao ovaj sistem apsolutno, a i takav je tip napadacka kod koga njegov pun potencijal i alati koje posjeduje dolaze do izraza kad ima jos jednog covjeka pored sebe koji je vecinom "sidraš". Sad naravno kad igras protiv losijih ekipa neces u sredini staviti vise od jednog defanzivnije orijentisanog vezenog igraca. Dakle ne mora ova formacija biti uvjek defanzivna iako na prvu izgleda jer je 5 igraca pozadi. Pored Pjanica mozemo stavniti Vrancica i Krunica (nesto nize) i naravno wing-backovi bi imali vise slobode u napadackom dijelu nego protiv jacih ekipa. Nesto kao Conte sto radi sa Interom.MoodyHank je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:41Bukvalno samo treba prepisati Koemanovu taktiku iz Barcelone i HAZIME, IMAMO BINGO!![]()
Zadnja izmjena: Hare1902, dana/u 01 apr 2021, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Šta ima tiki-taka? Jel mora svih 11 igrača imati kontakt sa loptom da bi došao pred gol ?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 apr 2021, 16:28Petev je nebitan, pobijedili mi ili ne.
Ali pricamo o strucnjacima koji tvrde da je Pjanic bio najgori na terenu.
Ohh i umalo zaboravih, takodjer tvrde nakon sto nismo ni jednu akciju od 10 pasova odigrali, da izgledamo dobro i da je sve pozitivno.

A s tim u vezi jel to nismo imali niti jednu sansu niti dosli pred protivnicki gol ?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.