Jel ti to mislis da ja navijam za Sarajevo mozda, momak? Hajd se prisaberi.
Gojko Cimirot
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Gojko Cimirot
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
U 6 dana odigrao za reprezentaciju 106+90+90 minuta.
Racunajuci i klub u 13 dana odigrao cak 5 utakmica po 90 minuta a od toga jedna i 106.
Faktički frajer igrao svaka 2 i po dana po 90 minuta...i onda se nadje neko nesto da pametuje ovdje.
Svaka cast Cimi. Nije Iniesta ali je na lopti jak kao zemlja.
Racunajuci i klub u 13 dana odigrao cak 5 utakmica po 90 minuta a od toga jedna i 106.
Faktički frajer igrao svaka 2 i po dana po 90 minuta...i onda se nadje neko nesto da pametuje ovdje.
Svaka cast Cimi. Nije Iniesta ali je na lopti jak kao zemlja.
Sasvim pristojna igra sve tri utakmice,nema mu se šta prigovorit
Pusti lika. To je kanta rokok. Propao kao i njegov klub zeljo.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Cimi je tonbe armirani.
Kapitenu. 
Salu na stranu, morao sam izdvojiti ovog momka. Jak na nogama kao beton, a i na lopti. Dobro i igra u ovom totalnom rasulu.

Salu na stranu, morao sam izdvojiti ovog momka. Jak na nogama kao beton, a i na lopti. Dobro i igra u ovom totalnom rasulu.
Zasluzio je respect maximalno se zalagao i ima decko kapacitet sa pjanicem najbolji
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Vidim trener ga veceras "odmarao", izgubili 1:0 na domacem terenu.
Bacio sam malo oko na statistiku odigranih meceva jer znam da je preforsiran kroz klub i reprezentaciju:
U periodu 17.08.2020. - 16.12.2020. odigrao je CAK 26 utakmica (belgijska liga, LE, LN), svaka 4 dana otprilike (nesto malo vise), od toga cak 20 utakmica po 90+ minuta...dobro on na nogama stoji.
Ima 28 godina i kada vidim onog Cristantea, ne mogu se oteti dojmu da bi i on mogao igrati u nekoj "Romi", Torinu, Sampdoriji i sl.
Bacio sam malo oko na statistiku odigranih meceva jer znam da je preforsiran kroz klub i reprezentaciju:
U periodu 17.08.2020. - 16.12.2020. odigrao je CAK 26 utakmica (belgijska liga, LE, LN), svaka 4 dana otprilike (nesto malo vise), od toga cak 20 utakmica po 90+ minuta...dobro on na nogama stoji.
Ima 28 godina i kada vidim onog Cristantea, ne mogu se oteti dojmu da bi i on mogao igrati u nekoj "Romi", Torinu, Sampdoriji i sl.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dao je intervju prije neki dan, izrazio je želju da promijeni destinaciju, u tom je nekom rangu Roma - Sampdoria - Freiburg - Wolfsburghurem je napisao/la: ↑20 dec 2020, 20:17Vidim trener ga veceras "odmarao", izgubili 1:0 na domacem terenu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jesam li ja jedini koji mjesa amera gojaka i gojka cimirota? 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
NAJVEĆA PREVARA!!!!!
Zadnji put sam ga vidio kad je jako loše pokušao uposliti Džeku. To je bilo u prvih 10 minuta utakmice.
- feniksptica
- Kontakt:
Kazu da defanzivni vezni jabolji kad se ne primjeti..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Po meni je soldino igrao kao uvijek, Hadziahmetovic se više bori i dosta je agresivni, uvredljivi je prema napad.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Amir je svakako uvjerljiviji prema napadu i konkretniji. Mene ništa nije kod Gojka impresioniralo osim tehnike.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Slazem se, Gojak je upocetka igrao vrlo dobro u reprezentaciji, ali u zadnji utakmice je skros podbacio. Amir sigurnu zasluzio za sad mijesto medju prvi jednanest.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑01 apr 2021, 00:49Amir je svakako uvjerljiviji prema napadu i konkretniji. Mene ništa nije kod Gojka impresioniralo osim tehnike.
Hare dinamitas 

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.