Bit ce penal/a

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Onaj penal bih i ja razmislio da li da sviram.
Famozno kolo, kada se prednost istopila na jadnih + 4, a samo par kola ranije bilo je + 11.Vjerujem da ce sadašnjoj ekipi, to proljece 2019 biti dovoljna opomena da nema opuštanja.I iskreno se nadam, da tamo negdje početkom maja, necemo opet doživjeti neki novi "'Čurjurićev penal", jer ovaj put mislim da bi me infarkt strefio
Ako je istina ono što piše, onda je vjerovatno Tuzla City taj klub koji će mu ponuditi astronomske uslove.
1 April..BordoSarajevo je napisao/la: ↑01 apr 2021, 09:20Ako je istina ono što piše, onda je vjerovatno Tuzla City taj klub koji će mu ponuditi astronomske uslove.
BordoSarajevo je napisao/la: ↑01 apr 2021, 09:43Tarpi1234 je napisao/la: ↑01 apr 2021, 09:261 April..BordoSarajevo je napisao/la: ↑01 apr 2021, 09:20
Ako je istina ono što piše, onda je vjerovatno Tuzla City taj klub koji će mu ponuditi astronomske uslove.![]()
Prijatelju, ljudi od 63. minute primili 5 golova.....
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, amypitar, egocentrik, Google Adsense [Bot], johntravolta123, MSOZ101, OsmanhodzicBuco, Sinfoc1986, Tarapi, Venom i 99 gostiju.