Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Il da repka i Zeljeznicar promjene dresove il stadion.Ovdje plavo ko obuce gubi u svlacionici,sreca pa se Kasumovic pomiri sa Vicom valjda opet Zenica bude,fakat ovdje maler teski.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta se ibretiš? Na najvećem svjetskom nivou se delegira po zadatku, a mi mislimo da smo samo mi stoka.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Visenamjenski aparati
Hajd što sudi Gigović, imamo veći problem ovo kolo. Vraća se smrad mujić 

Mpzda je ovo tokenomat, ubacis cericu chunu a ovde izlijeci tokeni...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- Evolve
- Kontakt:
I vama Petrovicfks74 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 21:06I vama Sivac.SudoHusika je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:44gigović sudi utakmicu radnik-borac. **** vam materina lopovska.![]()

Bit ce penal u 93', dont worry.
NK Široki Brijeg
2:40 da se podsjete kako to Petrović kad treba odradi
audere est facere!
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Pogba se oglasio nakon meča na Grbavici: Uživao kao nikad ranije
Nakon meča kvalifikacija
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Francuske u utakmici trćeg kola kvalifikacija za SP 2022. godine rezultatom 0:1.
Meč na Grbavici ponudio je dobru igru naše selekcije protiv zvijezda Trikolora, a nakon meča oglasio se i jedan od najboljih fudbalera Francuske Paul Pogba, koji je kratko prokomentarisao boravak u Sarajevu i utakmicu na Grbavici.
"Lijepo iskustvo i sjajni momenti", napisao je Pogba na Instagramu.
Prije utakmice Francuzi su pohvalili Grbavicu, kao mali lijepi stadion, a fudbaleri su bili zadovoljni terenom i generalno uslovima u našem glavnom gradu.
Nakon meča kvalifikacija
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Francuske u utakmici trćeg kola kvalifikacija za SP 2022. godine rezultatom 0:1.
Meč na Grbavici ponudio je dobru igru naše selekcije protiv zvijezda Trikolora, a nakon meča oglasio se i jedan od najboljih fudbalera Francuske Paul Pogba, koji je kratko prokomentarisao boravak u Sarajevu i utakmicu na Grbavici.
"Lijepo iskustvo i sjajni momenti", napisao je Pogba na Instagramu.
Prije utakmice Francuzi su pohvalili Grbavicu, kao mali lijepi stadion, a fudbaleri su bili zadovoljni terenom i generalno uslovima u našem glavnom gradu.
Je li lijepo iskustvo ili je uzivao kao nikad ranije?

Pohvale za teren, dobar strasan

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- svrakino1921
- Kontakt:
Autu kakva borba ce biti u zadnjih 10 kola. Sutra čista pobjeda borca uz asistenciju Gigovića
1. april, naš Željkan još uvijek među živim, a nije šala! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Banjalucki
- Kontakt:
Gigović je namjerno postavljen da bi dobio šut kartu ako zaasere ili u suprotnom ako bude sudio kako treba držaće pištaljku još neki period...
I prestanite više laprdati oko suđenja nego pogledajte prvo u svoje dvorište, posebno ovi navijači FK Kmeleža iz golupčića!
I prestanite više laprdati oko suđenja nego pogledajte prvo u svoje dvorište, posebno ovi navijači FK Kmeleža iz golupčića!
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Da to ima smisla, ako zaseres, dobijes sansu da zaseres ponovo.Banjalucki je napisao/la: ↑01 apr 2021, 13:57Gigović je namjerno postavljen da bi dobio šut kartu ako zaasere ili u suprotnom ako bude sudio kako treba držaće pištaljku još neki period...
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Jos jedan predstavnik humorista iz Novog Knina (ex. BL)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.