parangal druze za malo sirine i dubine u mahalanju, pa app
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
-
Sunderland
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Saida Denim, kasnije i upravu. Pa se zakuhalo, pitao sto niko moj ne igra. Said mu rekao da je grobar kluba...Sariel1987 je napisao/la: ↑01 apr 2021, 13:03isto gluhi telefoni, taj napo tog i tog, a onaj onog. koji ba
Sloboda je moja nacija
-
Sariel1987
- Kontakt:
-
Sunderland
- Kontakt:
Uglavnom i navijaci se digli na Secu sto nije stao u odbranu Saida, tacnije zakasnjela reakcija bila. Gutavo skroz bilo....
Sloboda je moja nacija
-
Sariel1987
- Kontakt:
hvala sandi, srce si... 
-
Sunderland
- Kontakt:
-
Sariel1987
- Kontakt:
nego sta cemo za zelju?kakvaj situacija sa igrackim kadrom?
-
Sunderland
- Kontakt:
Said su male šanse da zaigra i Bega zbog kartona. Treba ostale vidjeti.Sariel1987 je napisao/la: ↑01 apr 2021, 13:31nego sta cemo za zelju?kakvaj situacija sa igrackim kadrom?
Sloboda je moja nacija
-
Sariel1987
- Kontakt:
znaci opet havarija, haj na bolje nismo ni navikli 
Znaci menager Rahman, sad da li ce menager Rahman uzvratiti udarac ili predsjednik Rahmanu ili Said Rahmanu....pa sad jel dolaze ova zadnja tri igraca sto su najavljena ili menager Rahman i njima neda.
Znaci frajer godinama reketira klub i nikom nista.....znaci kupovinom virtualne ulaznice indirektno ili direktno pomazemo nasem Rahmanu, frajer nece da se skine sa sise....
Samo treba sve reci kako jeste i sta se desavalo, da narod zna.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Saida obavezno za kapitena. Skinuti Rahmanovom igracu traku sa ruke, bez obzira sto djeca nisu kriva.....necu da sumnjam u bilo kog igraca, ali sumnjam u namjere njihovog menagera, treba uvesti sve mjere predostroznosti, njegovi igracu ispadanjem iz lige dobijaju slobodne papire. Nece valjda i Zizovicu krojiti sastav Rahman i ekipa mu....
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma to teba odstraniti iz ekipe ko tumor. Kakav Rahman i PM. Na brdo pa odozgo igraj ako ti i gore navijaci dozvole. Treba to pokrenuti i zaustaviti ta reketiranja.Skver je napisao/la: ↑01 apr 2021, 14:53Saida obavezno za kapitena. Skinuti Rahmanovom igracu traku sa ruke, bez obzira sto djeca nisu kriva.....necu da sumnjam u bilo kog igraca, ali sumnjam u namjere njihovog menagera, treba uvesti sve mjere predostroznosti, njegovi igracu ispadanjem iz lige dobijaju slobodne papire. Nece valjda i Zizovicu krojiti sastav Rahman i ekipa mu....
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa kako sam skontao da njegovi igraci i nisu bili sad u Kikacima, pa je zato i napravio frku Rahman....vjerovatno imaju neke indicije, nisu ni nasi levati....Probisvjet je napisao/la: ↑01 apr 2021, 15:03Ma to teba odstraniti iz ekipe ko tumor. Kakav Rahman i PM. Na brdo pa odozgo igraj ako ti i gore navijaci dozvole. Treba to pokrenuti i zaustaviti ta reketiranja.Skver je napisao/la: ↑01 apr 2021, 14:53Saida obavezno za kapitena. Skinuti Rahmanovom igracu traku sa ruke, bez obzira sto djeca nisu kriva.....necu da sumnjam u bilo kog igraca, ali sumnjam u namjere njihovog menagera, treba uvesti sve mjere predostroznosti, njegovi igracu ispadanjem iz lige dobijaju slobodne papire. Nece valjda i Zizovicu krojiti sastav Rahman i ekipa mu....
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Beduin
- Kontakt:
Znao sam da nije sav svoj
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.