FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
to pink panter ponovo jase.
Koja agencija je jača na forumu a koja na šake
Koja agencija je jača na forumu a koja na šake
& $ ?
Koji smo mi znalci, Darka Todorovica nasi popljuvali a za francuze i Safeta Susica nas najbolji igrac na utakmici....znaci i Petev nesto vidi sto nasi strucnjaci ne vide....trazi se momku dlaka u jajetu izgleda.
Todor strašan igrac bio je te godine kad se prodao u Salzburg sigurno jedan od najbolji igrača lige.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Todoroviću je uvijek odgovarala ofanzivnija uloga po toj desnoj strani, tako je i proigrao kod nas, kada je prebačen na krilo, tako se prodao i to je onom postavkom na terenu konačno (relativno) i dobio sinoć. Po meni pokazao dovoljno protiv ekipe koja je prvak svijeta, dosta bolja partija nego kada ga povuku skroz na beka, gdje se i ne snalazi baš najbolje.
Pljuju ga standardno sarajevski novinari. Svako zna da Todorovic nije svjetska klasa ali ipak radi odlican posao pogotovo kada dobije ofanzivniju ulogu u reprezentaciji.
samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Đe smajlic "fuka", majka mu stara?NKMramor je napisao/la: ↑01 apr 2021, 19:05Todoroviću je uvijek odgovarala ofanzivnija uloga po toj desnoj strani, tako je i proigrao kod nas, kada je prebačen na krilo, tako se prodao i to je onom postavkom na terenu konačno (relativno) i dobio sinoć. Po meni pokazao dovoljno protiv ekipe koja je prvak svijeta, dosta bolja partija nego kada ga povuku skroz na beka, gdje se i ne snalazi baš najbolje.
Neko ti je hakovo profil 100%
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Denim jazavac pipak jos iz ere Sabovica.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Koliko ja vidim, mi nismo uspjeli registrovati igrače što su došli u pauzi
Niko, niko, samo Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
-
Sariel1987
- Kontakt:
poceo sam s ovim bodom ko sladic o lijepom vremenu 
-
Sariel1987
- Kontakt:
ovo mi ako izgubimo, iduce kolo je ja mislim tc, pravo veselo 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Oni ce doci da probaju sto vise da prime sto manje golova.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Tacno smo sami sebi neprijatelji, pored toliko problema u igrackom kadru kapiten se vrati i odmah suspenzija. A i generalno Amar dobija dosta kartona.
I jos dovedes relativno kvalitetna pojacanja (prinove) i ne regujes ih na vrijeme kad imas najvecu priliku nesto jaoraviti protiv onakvog Zelje.
Amin na hajr sve ovo.
I jos dovedes relativno kvalitetna pojacanja (prinove) i ne regujes ih na vrijeme kad imas najvecu priliku nesto jaoraviti protiv onakvog Zelje.
Amin na hajr sve ovo.
075 ❤
075 ❤
Da li su u procesu registracije samo Leko i Balic, sta je sa ovima ostalima sto su ih spominjali kao prinove....
-
Sariel1987
- Kontakt:
pitanje je da li smo ikad doveli igraca i odmah ga registrovali?Beduin je napisao/la: ↑02 apr 2021, 11:46Tacno smo sami sebi neprijatelji, pored toliko problema u igrackom kadru kapiten se vrati i odmah suspenzija. A i generalno Amar dobija dosta kartona.
Amin na hajr sve ovo.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Op op eto nas na devetom mjestu
Utakmica nas dijeli od zone ispadanja
Utakmica nas dijeli od zone ispadanja
- Beduin
- Kontakt:
Mladost uze bitan bod protov Zrinje, nema veze sto je kod kuce. Teska srca za Borac navijam veceras.
Nama pobjeda treba i nista drugo, boli nas kita kako ali neka pobijede.
Nama pobjeda treba i nista drugo, boli nas kita kako ali neka pobijede.
075 ❤
075 ❤
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Prije smo kukali da nas yebu iz NS TK, sad je tamo secerko jr. ako se ne varam? Nismo nikad uvijek se otegne registracija igrača po mjesec dana.Sariel1987 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 13:39pitanje je da li smo ikad doveli igraca i odmah ga registrovali?Beduin je napisao/la: ↑02 apr 2021, 11:46Tacno smo sami sebi neprijatelji, pored toliko problema u igrackom kadru kapiten se vrati i odmah suspenzija. A i generalno Amar dobija dosta kartona.
Amin na hajr sve ovo.![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sve ekipe su bolje i u boljoj formi od nas prije ove pauze, da li će nešto Žižović uspjeti vidjeti ćemo sutra. Bod je ko kuća kad sve uzmemo u obzir. Novi igrači nisu registrovani, a imamo ovu situaciju sa menadžerima igrača. Šta će biti vidjeti ćemo, ne miriše ovo nikako na dobro.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.