ostao mi je josh ovaj NBA listic:
LA Lakers-New York 1
LA Clippers-Golden State 1
Denver-New Orleans 2
E.Gordon 24+
B.Griffin 25+
M.Ellis 26+
K.Bryant 27+
A.Stoudemire 28+
dob 139,98
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ĐerzelezOTNYS_YNWA je napisao/la:2 puta gube, 2 puta ih Ronaldo vraca u zivot.
Valjda mogu do pobjede mada je ovaj Villareal zaista opasna ekipa ( sto se ne bi reklo po kvoti na njih )
i 3333333333333333 i prolazak ipak me danas sreca malo pogledaladaidza je napisao/la:jeli mguce litvinov 2222222222222222222222222222daidza je napisao/la:uh jos ima nade ali nazalost one lazne litvinov 1:1 8 minuta do kraja.....kazu nada zadnja umire,vidjecemo
volimliverpool je napisao/la:Ma šta ćeš dobiti,bolan.Lazio gubi od Lećea koji je prošli put izgubio od super jakog Barija kod kuće.Fiorentina jedva preokreće,smijem reći da je namještena utakmica.Milan ne pobjeđuje Udinese koji je doduše dobra ekipa.
Roma po ko zna koji put namješta utakmicu(Bayern,Catania) i dolazi 2/1.
Iole normalnija je ova Španjolska liga.
Sreća pa ovaj vikend samo 10KM u minusu,Bingo je tu,moglo je biti gore,a mogao sam biti i u plusu petobanku ili više s obzirom da sam na Bingu dva puta čekao jedan broj od 2.500KM.![]()
Rezimiraćemo ovako:
Od 12. do 17.decembra dobio sam 150KM,da bi od 18.decembra do danas dao 200KM.
e jbg sadvolimliverpool je napisao/la:Bolje igraj da će Kavani asistirati.
Barem sam nešto pogodio danas kako treba. Fulo sam samo one *bene hokejaše.SPY je napisao/la:Real ode na 5 + sigurno.
Klagenfurt i Jesenice me obore, a Frankfurt vodi 61-43 u kosarciharis1812hz je napisao/la:
Eto zašto...Napoli je napisao/la:Zna li neko sta je sa ovom kvotom na Marseille protiv Eviana porasla na 1.88 ?
40min.lech je napisao/la:Parma - Kaljari 1:2lech je napisao/la:evo nekoliko parova koje nisam odigrao, ali bi mogli proci..
NAPOLI-JUVENTUS (F.S.) 1
2,40
PARMA-CAGLIARI 1
1,90
EVIAN T.G.-MARSEILLE (n.t.) 1X
1,80
moj Dzeko gdje se uda...Leicester - City 2:2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.