Ako je istina ono što piše, onda je vjerovatno Tuzla City taj klub koji će mu ponuditi astronomske uslove.
Ovo nisu istine hahahahah AzaKamikaza ponudio pare, siJuxov idol za kojeg je rekao da treba vise takvih ljudi u bh sportu
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
“Neće biti promene u ovom timu, to su moji junaci i sa njima ću na Evropsko prvenstvo. Sada će nas svi doživaljavati mnogo ozbiljnije.“ Ovo je sinoc izjavio selektor Makedonije Igor Angelovski.Dakle, ako cemo vec imati igraca na Euru, zanima me koliko cemo novca dobiti od Uefe, neko je vec pisao o tome ranije
Jel ko pogledao novu garazu? Vico Zeljkovic je gost.
Od 36.40 do 48.00 je bila priča oko PL i prekida prošle sezone. Ranije je pričao da mu je cilj da napravi 12 terena, svake godine po 3 i uvođenje VAR-a. Ostalo je bilo oko reprezentacije i rada Saveza.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mi moramo dobiti Široki kako god okrenete. Ne smijem ni pomislit šta bi bilo da zijanimo. Ali šta bude biće... Kvota će opast sigurno do subote. Samo da je uzeti to pa da uplovimo u mirnije vode...
Kqako mrzim ovo rec al mislim da nam je ovo najblize mec lopti. Pobjedom 9 kola prije kraja bi imali najblizu ekipu na +8. Pobjeda ko pobjeda osim toga nosi vise, mirnije i opustenije gledanje narednih utakmica za nas navijace..
Mi moramo dobiti Široki kako god okrenete. Ne smijem ni pomislit šta bi bilo da zijanimo. Ali šta bude biće... Kvota će opast sigurno do subote. Samo da je uzeti to pa da uplovimo u mirnije vode...
Ma kakav zijan, jedino x, sad jel x katastrofa ili ne, ne znam
Ma kakav zijan, jedino x, sad jel x katastrofa ili ne, ne znam
Pa nije katastrofa ali pobjeda bi nam godila samo tako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️