Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
A evo javio se i McKennijev komsija, koji je i prijavio partijanje.Covjek izasao da proseta sa psom, ugledao nekoliko automobila (Jeep i Mercedes) ispred McKennijeve kuce, zatim su stigle i neke djevojke s taksijem.Kaze da ih je bilo vise od 10 u kuci.I kao posten covjek, s obzirom da su okupljanja i vecere zabranjene, odlucio je da pozove policiju.Komšija je inace navijac Juventusa i smatra da su trebali vise misliti o igrama na terenu umjesto okupljanja i partijanja.
Dybalina djevojka je naravno sve demantovala, kaze nije bilo nikakve zabave, previse buke oko gluposti.
Tuttosport i La Stampa pisu da je bilo jos igraca prisutno ali da su otisli prije dolaska policije.
Arthur, pored suspenzije koja ga ocekuje, 10dana out zbog prethodne ozljede.
Navodno, sa Buffonom i Chiellinijem se ne pregovara oko produzetka ugovora.
Dybalina djevojka je naravno sve demantovala, kaze nije bilo nikakve zabave, previse buke oko gluposti.
Tuttosport i La Stampa pisu da je bilo jos igraca prisutno ali da su otisli prije dolaska policije.
Arthur, pored suspenzije koja ga ocekuje, 10dana out zbog prethodne ozljede.
Navodno, sa Buffonom i Chiellinijem se ne pregovara oko produzetka ugovora.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ako odu Gigi, Chiello i Ronaldo, ekipa bi se automatski podmladila za 5 godina u prosjeku

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Sadeta prava mahalkusa 

....i zvanicno zaprimila mentalitet i snagu svlacionice u rangu parme ili genoe.BuffonGigi je napisao/la: ↑02 apr 2021, 10:11Ako odu Gigi, Chiello i Ronaldo, ekipa bi se automatski podmladila za 5 godina u prosjeku![]()
- BuffonGigi
- Kontakt:
A sad je mnogo bolji mentalitetdinoo je napisao/la: ↑02 apr 2021, 10:54....i zvanicno zaprimila mentalitet i snagu svlacionice u rangu parme ili genoe.BuffonGigi je napisao/la: ↑02 apr 2021, 10:11Ako odu Gigi, Chiello i Ronaldo, ekipa bi se automatski podmladila za 5 godina u prosjeku![]()

- BuffonGigi
- Kontakt:
Jesu'l kerovi bili prisutni na derneku, zna li se ista?
Komsija ljubomoran jer nije bio pozvan na poker i kurve.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT

Profesionalci. Umjesto da iznajme komplet sprat hotela i pozovu kuravd oni kuci partijaju

Aljegri, out!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nezvanincna info kruzi da je Serif bio na derneku
- BuffonGigi
- Kontakt:
Locatelli je prva meta za ljeto, navodno vec su pregovori uveliko u toku.
Ovo niko nikada u Juventusu nije prije izgovarao naglas. Zato sto se podrazumijeva.The approach hasn't changed, the goal remains to win every game. [Pirlo]
Gadi mi se Pirlo i njegove bezlicne izjave.

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Sad znam zašto su upravu Barce uhapsili. Ovako nekog opljačkati kao za ovog mamlaza je prevara stoljeća.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Treba prodat pola tima
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Mislim da me admin mrzi, 17 trajnih je vec previse.
Tipujem na Bentancura, Danila i Ramseya.

Hajde Sadeta daj nam imena ove preostale trojice.There was three other Juventus players (along with Arthur, Dybala) at the home of Weston McKennie, however, they left before the police check at 11:30 p.m. [Tuttosport & Corriere Dello Sport]

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Ovaj put cu biti jos rigoroznijiLocatelli je napisao/la: ↑02 apr 2021, 15:49Mislim da me admin mrzi, 17 trajnih je vec previse.![]()
Hajde Sadeta daj nam imena ove preostale trojice.There was three other Juventus players (along with Arthur, Dybala) at the home of Weston McKennie, however, they left before the police check at 11:30 p.m. [Tuttosport & Corriere Dello Sport]![]()

Max Allegri
Raspustit pola ekipe. I ova suspenzija samo Juventusu steti, jer si bez 1-2 igraca ostao za sutrasnji mec. Ali, mora se pokazat primjer.
De molim te, nek ti ne bude mrsko, objasni kako i gdje tako zaradjujes te banove?Locatelli je napisao/la: ↑02 apr 2021, 15:49Mislim da me admin mrzi, 17 trajnih je vec previse.![]()
Hajde Sadeta daj nam imena ove preostale trojice.There was three other Juventus players (along with Arthur, Dybala) at the home of Weston McKennie, however, they left before the police check at 11:30 p.m. [Tuttosport & Corriere Dello Sport]![]()
Ma bez razloga, gdje god me admin vidi tu mi bude kraj bez upozorenja. Nekad kod treceg bana mi je obecao da ce tako biti. Profilna mi je haman nesretna.

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.