FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pobjeda sutra donosi 6 bodova i veliki mir u ekipu. Istina , ako ŠB ima ambiciji ka tituli da će se morati otvoriti i napadati, to nam daje više prostora. Ja ne bih išao na kontre i zadovoljavao se bodom, igrati kao da je biti ili ne biti. Ovo je posljednja šansa za odvajanjem od konkurenata i tako se moramo postaviti !
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ma los je x, moramo dobiti ubice
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Iks ne bi bio loš al da ne pobjedi ni Borac niti Zrinjski.
A ako pobjede a mi iks odigramo, oni imaju u sljedeća dva kola opet lagane utakmice mensečini dok su nama sve teže od teže. Tri ekipe bi ti bile za vratom i sljedećim kiksom bi ti neko prišao na neprijatnih 3-4 boda

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja, to je čisto da održavaš prednost.BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 apr 2021, 16:10Iks ne bi bio loš al da ne pobjedi ni Borac niti Zrinjski.
A ako pobjede a mi iks odigramo, oni imaju u sljedeća dva kola opet lagane utakmice mensečini dok su nama sve teže od teže. Tri ekipe bi ti bile za vratom i sljedećim kiksom bi ti neko prišao na neprijatnih 3-4 boda![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neće se oni otvoriti, dole su isto čekali kontre.Zeko87 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 15:57Pobjeda sutra donosi 6 bodova i veliki mir u ekipu. Istina , ako ŠB ima ambiciji ka tituli da će se morati otvoriti i napadati, to nam daje više prostora. Ja ne bih išao na kontre i zadovoljavao se bodom, igrati kao da je biti ili ne biti. Ovo je posljednja šansa za odvajanjem od konkurenata i tako se moramo postaviti !
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako smo zadnje vrijeme igrali meni je sutra x ekstra.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dobar rezultat u Kaknju,mada tipujem da ce ovo kolo samo Borac vjerovatno od ovih ekipa koje su iza nas donjeti 3 boda sa gostovanja.Ostalo teško.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Top rezultat Zrinjskog, na 7 su bodova trenutno a možemo im pobjeć na 10. Odlično.
Ovo je vrlo bitno jer imaju u sljedeće dvije utakmice baš lagan raspored i mogli su se približit ako mi zakažemo, ovako već je dosta bolje.
Eh sad sretno smrdljivom Radniku, a čestitke Mladosti na bodu, da izbore opstanak tik pred naše gostovanje
Ovo je vrlo bitno jer imaju u sljedeće dvije utakmice baš lagan raspored i mogli su se približit ako mi zakažemo, ovako već je dosta bolje.
Eh sad sretno smrdljivom Radniku, a čestitke Mladosti na bodu, da izbore opstanak tik pred naše gostovanje

FK Sarajevo
Mjera. Sad je sve na nama da dobijemo Širokog i da napravimo ogromnu prednost.
Radnik je uzeo Borca u prvom dijelu, valjda mogu do boda danas. Velež gostuje Olimpicu, protiv koga su izgubili u prvom dijelu. Generalno im ne leže, mislim da nikada nisu slavili na Otoci.
Radnik je uzeo Borca u prvom dijelu, valjda mogu do boda danas. Velež gostuje Olimpicu, protiv koga su izgubili u prvom dijelu. Generalno im ne leže, mislim da nikada nisu slavili na Otoci.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Ma borac dobija, al nije ni bitno. Bitno je da mi dobijemoMokes je napisao/la: ↑02 apr 2021, 16:58Mjera. Sad je sve na nama da dobijemo Širokog i da napravimo ogromnu prednost.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Do sada sam mislio da si stream navijač. Vidim da sam se prevario. Ti si rezultati. Com navijač. Dobro je da si prešao s teleteksta.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Gigović sudi Borcu
Pa jel ovo moguce.

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 02 apr 2021, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Daj link evo ti sastavi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To je taj najbolji bh trener sto ga pojedini ovdje proglasise 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
U srijedu kup u 14:00. Prenos Arena,sudija Sabrija Topalovic
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hibrid sam streama i rezultata, najbolja kombinacija.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Borcu valja cijeli april izdeverati bez Jovanovića i Lukića.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Još jednom da ponovim: Sloboda, Radnik, Mladost, Olimpik pobijediti +5 bodova = TITULA!
A vjerovatno će biti dovoljno i manje.
A vjerovatno će biti dovoljno i manje.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bavaracmujo, JackW, JavierBosnia, kanarinac, Konzerva, mnon46, MokraKifla, sarajevo19461987 i 80 gostiju.