Panini albumi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: Panini Digitalni Album - Euro 2020
Zna li neko koliko će biti paket sličica?
Dolazi li sutra album uz Nezavisne? Nema nista na njihovoj stranici o tome.
- alan_kardec
- Kontakt:
Upravo sam se čuo sa čovjekom koji radi u IPRESS-u, slibe su na kioscima od petka, a besplatan album će se moći uzeti uz večernji list u subotu, a nekad sljedeće sedmice uz blic i avaz.
Cijena kesice 1.5 km

Cijena kesice 1.5 km

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Moderator
- Kontakt:
Gdje su oni dani kad su bili po 0,50km.alan_kardec je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:13Upravo sam se čuo sa čovjekom koji radi u IPRESS-u, slibe su na kioscima od petka, a besplatan album će se moći uzeti uz večernji list u subotu, a nekad sljedeće sedmice uz blic i avaz.
Cijena kesice 1.5 km![]()
![]()

Ma i ovi se zale u EU da su im podigli cijene na kesice.
U Španiji tek sljedece sedmice izlaze Albumi.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pa ne liječi koronu

Skupo, kolika god da je čovjeku plata...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Previse fakat, marka je mjera realno. Al et dok je ovaca nece falit vunealan_kardec je napisao/la: ↑31 mar 2021, 17:13Upravo sam se čuo sa čovjekom koji radi u IPRESS-u, slibe su na kioscima od petka, a besplatan album će se moći uzeti uz večernji list u subotu, a nekad sljedeće sedmice uz blic i avaz.
Cijena kesice 1.5 km![]()
![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A jebote, čuj 1,50... Nabijem ih na neku stvar. Marka je mjera, posebno u ovoj situaciji.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Sve Rivals United slicice.

-
- Moderator
- Kontakt:
Evo kod Komsija.
Softcover album and stickers available from today in Serbia. Priced 200 din (1.7 €) for album and 80 din (0.65 €) for packet.
Tomorrow (Friday) local sports daily Sportski Žurnal has a giveaway of album.
Softcover album and stickers available from today in Serbia. Priced 200 din (1.7 €) for album and 80 din (0.65 €) for packet.
Tomorrow (Friday) local sports daily Sportski Žurnal has a giveaway of album.
- anonymousHD
- Kontakt:
Obišao trafike jučer naravno nema nigdje 

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Došli su jutros, 3,5 KM album, 1,5 KM paketić 
Rođen s tobom da budem
- anonymousHD
- Kontakt:
Bezobrazluk, čuj 1.5KM, pa odakle djeci pare za to, niđe veze.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Iole da popunis album treba ti 300 kerma i muku mučit sa “peljanjem” i razmjenama
Samo digitalna verzija

#Punoljetstvo
Za digitalni album:
Imam: Acerbi, Belotti, Vertonghen, Dolberg, Baumgartner, Karavaev, Zabarnyi, Yaremchuk, Lovren, grb Engleske, Trippier, Rashford, Gallagher, Duda, Lobotka, Lustig, grb Francuske, Bernardo Silva.
Trebaju mi: 1. stiker u albumu, grb Italije, Jorginho, Locatelli, Elvedi, Demiral, Tufan, grb Finske, Hradecky, Arajuuri, Sparv, Kudryashov, Mario Fernandes, Hinteregger, Gregoritsch, grb Makedonije, Dimitrievski, Brozovic, Coufal, Kral, Masopust, Declan Rice, McTominay, Ryan Fraser, Giroud, Neuer, Ginter, Gundogan, grb Madjarske, Szoboszlai, grb Portugala, Ruben Dias, Ruben Neves, Joao Felix.
Imam: Acerbi, Belotti, Vertonghen, Dolberg, Baumgartner, Karavaev, Zabarnyi, Yaremchuk, Lovren, grb Engleske, Trippier, Rashford, Gallagher, Duda, Lobotka, Lustig, grb Francuske, Bernardo Silva.
Trebaju mi: 1. stiker u albumu, grb Italije, Jorginho, Locatelli, Elvedi, Demiral, Tufan, grb Finske, Hradecky, Arajuuri, Sparv, Kudryashov, Mario Fernandes, Hinteregger, Gregoritsch, grb Makedonije, Dimitrievski, Brozovic, Coufal, Kral, Masopust, Declan Rice, McTominay, Ryan Fraser, Giroud, Neuer, Ginter, Gundogan, grb Madjarske, Szoboszlai, grb Portugala, Ruben Dias, Ruben Neves, Joao Felix.
- alan_kardec
- Kontakt:
jel ko kupovao album i slibe? Kakvog su kvaliteta?
Vidim u Srbiji i Hrvatskoj se žale i na cijene i na kvalitet.
Vidim u Srbiji i Hrvatskoj se žale i na cijene i na kvalitet.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Moderator
- Kontakt:
A ti si onaj sa foruma.ElTigre9 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 12:44Za digitalni album:

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
GracanicaAA je napisao/la: ↑02 apr 2021, 17:15A ti si onaj sa foruma.ElTigre9 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 12:44Za digitalni album:
Trebaju mi: 1. stiker u albumu, grb Italije, Jorginho, Locatelli, Elvedi, Demiral, Tufan, grb Finske, Hradecky, Arajuuri, Sparv, Kudryashov, Mario Fernandes, Hinteregger, Gregoritsch, grb Makedonije, Dimitrievski, Brozovic, Coufal, Kral, Masopust, Declan Rice, McTominay, Ryan Fraser, Giroud, Neuer, Ginter, Gundogan, grb Madjarske, Szoboszlai, grb Portugala, Ruben Dias, Ruben Neves, Joao Felix.![]()

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 5 gostiju.