Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Unstoppable CR7! 
Jao, jao..
Kakav treci gol Ronalda..
Ove dvije utakmice sto nas je zahebo onaj mali pingvin Lassana trebale bi valjda pokazat Mourinhu da ga ne stavlja vise.. Khedira ih nosi ko na lageru
Kakav treci gol Ronalda..
Ove dvije utakmice sto nas je zahebo onaj mali pingvin Lassana trebale bi valjda pokazat Mourinhu da ga ne stavlja vise.. Khedira ih nosi ko na lageru
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Kako mu se zove seka ?[/quote]
Katia Ronaldo
Katia Ronaldo
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Hvala...T-MAC je napisao/la:usput cestitke..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
3 gol ronalda je iz offside
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Los_Blanos2
- Kontakt:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:3 gol ronalda je iz offside
[youtube][/youtube]
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
HAHHAHAH ko nam kaze ?Los_Blanos2 je napisao/la:DAVID VILLA 7' je napisao/la:3 gol ronalda je iz offside
[youtube][/youtube]![]()
joj jeste jadni
Dobar je ovaj ronaldo dok nedode abidal da ga cuva !
GIVE ME FIVE
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Joj dijetata majko mila
idi pisaj pa spavaj, uostalom neznam sta radis na temi R.Madrida posle nase pobijede
da nam ti govrs jel ofsd C.Ronalda o ne 
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 09 jan 2011, 21:18, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Pa zar je stvarno potrebno da tako jadno pišeš gluposti? Ako ne želiš reći kako je Ronaldo odigrao bogovski nemoj, al zar se moraš odmah doticat utakmice na Nou Campu?DAVID VILLA 7' je napisao/la:HAHHAHAH ko nam kaze ?Los_Blanos2 je napisao/la:DAVID VILLA 7' je napisao/la:3 gol ronalda je iz offside
[youtube][/youtube]![]()
joj jeste jadni
Dobar je ovaj ronaldo dok nedode abidal da ga cuva !
GIVE ME FIVE
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Dajte Kakin gol! Fuck the zljeb!
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]sikirica je napisao/la:Dajte Kakin gol! Fuck the zljeb!
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ma neka je bio ofside, sam da ne kukate vise kako Barci pomazu sudije, jer ovu vecerasnju pobjedu su upravo sudije odradile za vas! Treci gol Ronalda je offside kao kuca!
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
- Nail for Real
- Kontakt:
Daj video...RE-SU je napisao/la:Ma neka je bio ofside, sam da ne kukate vise kako Barci pomazu sudije, jer ovu vecerasnju pobjedu su upravo sudije odradile za vas! Treci gol Ronalda je offside kao kuca!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la:Daj video...RE-SU je napisao/la:Ma neka je bio ofside, sam da ne kukate vise kako Barci pomazu sudije, jer ovu vecerasnju pobjedu su upravo sudije odradile za vas! Treci gol Ronalda je offside kao kuca!
Moze ti i ovaj gore posluziti, samo uspori i gledaj polozaj igraca koji je prije Ronalda isao na loptu, a i Ronaldo mislim da je bio u ofsajdu! Ma kako god, mene to ne brine, sam nemojte kukati vise kako se Barci navlaci, jer vi ste tu bez premca!
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
- legenda reala
- Kontakt:
bio je usporeni snimak ,RE-SU je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:Daj video...RE-SU je napisao/la:Ma neka je bio ofside, sam da ne kukate vise kako Barci pomazu sudije, jer ovu vecerasnju pobjedu su upravo sudije odradile za vas! Treci gol Ronalda je offside kao kuca!
Moze ti i ovaj gore posluziti, samo uspori i gledaj polozaj igraca koji je prije Ronalda isao na loptu, a i Ronaldo mislim da je bio u ofsajdu! Ma kako god, mene to ne brine, sam nemojte kukati vise kako se Barci navlaci, jer vi ste tu bez premca!
Di Maria je bio u pasivnom offsajdu ,a Ronaldo nije bio ni blizu offsajda
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Nemoj se raspravljati sa njima vidis ovog los_blanos2 se nafuro samo govori jeste jadni,samo se kad se sjetim petarde na nou campu nisu se javljali 2 dana poslje te tekme.RE-SU je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:Daj video...RE-SU je napisao/la:Ma neka je bio ofside, sam da ne kukate vise kako Barci pomazu sudije, jer ovu vecerasnju pobjedu su upravo sudije odradile za vas! Treci gol Ronalda je offside kao kuca!
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
zasto mi se brisu postovi...ja sam posten forumas...
i jos jednom cestitke...
i jos jednom cestitke...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Koji crni ofsajd majko moja..i ti si na osnovu ovog video to prosudio,ma hebo i Matea Beusana i oko sokolovoRE-SU je napisao/la:Moze ti i ovaj gore posluziti, samo uspori i gledaj polozaj igraca koji je prije Ronalda isao na loptu, a i Ronaldo mislim da je bio u ofsajdu! Ma kako god, mene to ne brine, sam nemojte kukati vise kako se Barci navlaci, jer vi ste tu bez premca!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Koji crni ofsajd majko moja..i ti si na osnovu ovog video to prosudio,ma hebo i Matea Beusana i oko sokolovoRE-SU je napisao/la:Moze ti i ovaj gore posluziti, samo uspori i gledaj polozaj igraca koji je prije Ronalda isao na loptu, a i Ronaldo mislim da je bio u ofsajdu! Ma kako god, mene to ne brine, sam nemojte kukati vise kako se Barci navlaci, jer vi ste tu bez premca!![]()
neznam zašto se uopće javljaš kad nisi gledao utakmicu.... jer da jesi vidio bi totalnu dominaciju u drugom poluvremenu,pa Viljareal je jednom prešao pola...
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.