ne moze, mora proci godina od dana trejda ili da mu istekne ugovor na ljeto
to je jedini nacin da ga Denver potpise ponovno
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
ne moze, mora proci godina od dana trejda ili da mu istekne ugovor na ljeto
Since Joel Embiid has been sidelined, Ben Simmons has averaged:
13.4 PPG | 8.0 REB | 6.4 AST on 48.1% TS with 4.4 turnovers per game.
DEN za razliku od početka sezone je skočio nenormalno. uigrali se,mobilizirali isad im gordon sjeo idealno. a ti cheryy pickaš kak se veli. g league orl srušio i pelikane g lige i skoro lakere g league. clippersi su tu imali hrpu izostanaka,a protiv nuggetsa je bio pg i prije ovih poraza bili u odličnoj seriji. phila bez embiida je dobro prošla ovaj period.L-Train je napisao/la: ↑02 apr 2021, 16:58Atlanta mehh,Philla bez Embida i Clippe koje izgube od g league Orlanda vidis moze se i ovako gledati :p bez zajebancije dobri ste vi realno,sa Gordonom je bilo jasno da ce te dobiti,nije ni Malone bas ovca
Stani malo,kad bi ORL otpustio Harrisa jel ga DEN opet moze potpisati za istu sezonu,jel to fkt moguce?
IT + Ingram
A moze se i tako gledati logicno al opet su to sve PO ekipe, za neuigran tim ovo sto sam gledao utakmica vec se dobro snalaze, mislim da moze samo bolje. Gordonu bukvalno ne smeta ni da bude 5. Opcija u napadu sto je dobro jel. Ako se uhodaju i MPJ jos napreduje, mogla bi svaka serija na zapadu u 7, s kim god da igramo, sto je i dobro i lose, jer i protiv NOP mozemo u 7L-Train je napisao/la: ↑02 apr 2021, 16:58Atlanta mehh,Philla bez Embida i Clippe koje izgube od g league Orlanda vidis moze se i ovako gledati :p bez zajebancije dobri ste vi realno,sa Gordonom je bilo jasno da ce te dobiti,nije ni Malone bas ovca
Stani malo,kad bi ORL otpustio Harrisa jel ga DEN opet moze potpisati za istu sezonu,jel to fkt moguce?
Jako loše djeluje, čak i fizički upitno, mislim da je malo i umor u pitanju a moguće i problemi s koljenom zbog kojih je nedavno propustio utakmicu. Glavni razlog je ipak to što nikako nije dobar fit s Howardom, ne samo jer mu ne može širiti parket nego i za situacije kada Simmons "igra kao visoki" jer u raznim akcijama kada bi rolao ka košu ili odlazio do dunkera i otvarao prostor drugima, a istovremeno bio lob ili cut prijetnja, to područje zauzima Howard i Simmons postaje izuzetno limitiran. Zbog toga je u zadnje vrijeme startao Scott koji je međutim sjena starog sebe jer ga više ni šut ne može poslužiti. Priželjkivao sam Olynka kroz buyout da imamo dobru stretch opciju ali čini se da ga se Rocketsi ne planiraju rješavati.
ball i bledsoe su na renomeu ko izvrsni guard defenderi,hart je sjajan skakač,velik, svi znaju da je thomas patuljak ,al ne vidim ijedan razlog da tu manu predočavaš kad lik je van lige i priče i sada dolazi ako prođe-prođe,mogu samo dobiti s njime.
Ma sve u 7..ne moze niko sebi zagorcati zivot koliko mi mozemo xDFelixians4 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:51ball i bledsoe su na renomeu ko izvrsni guard defenderi,hart je sjajan skakač,velik, svi znaju da je thomas patuljak ,al ne vidim ijedan razlog da tu manu predočavaš kad lik je van lige i priče i sada dolazi ako prođe-prođe,mogu samo dobiti s njime.
jham - u 7 ste išli u prvoj i drugoj rundi i lani i preklani.
Kako da je ne predocavam, haj sto mi je pokopao ekipu 2017e, nego i prosle godine kad je igrao za nas. Treba se zaliti na Boston sto su ga zajebaliFelixians4 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:51ball i bledsoe su na renomeu ko izvrsni guard defenderi,hart je sjajan skakač,velik, svi znaju da je thomas patuljak ,al ne vidim ijedan razlog da tu manu predočavaš kad lik je van lige i priče i sada dolazi ako prođe-prođe,mogu samo dobiti s njime.
ma vidim i po Sunsima, nema snage da se zatvori utakmica, u zadnjih 4-5 redovno odu na 10-15 razlike i onda samo pad i igra se na 1-2 posjeda zadnja cet.Clutch je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:47Jako loše djeluje, čak i fizički upitno, mislim da je malo i umor u pitanju a moguće i problemi s koljenom zbog kojih je nedavno propustio utakmicu. Glavni razlog je ipak to što nikako nije dobar fit s Howardom, ne samo jer mu ne može širiti parket nego i za situacije kada Simmons "igra kao visoki" jer u raznim akcijama kada bi rolao ka košu ili odlazio do dunkera i otvarao prostor drugima, a istovremeno bio lob ili cut prijetnja, to područje zauzima Howard i Simmons postaje izuzetno limitiran. Zbog toga je u zadnje vrijeme startao Scott koji je međutim sjena starog sebe jer ga više ni šut ne može poslužiti. Priželjkivao sam Olynka kroz buyout da imamo dobru stretch opciju ali čini se da ga se Rocketsi ne planiraju rješavati.
Sve u svemu odlično je ovo ispalo bez Embiida. Od All Stara smo na 9-3 rekordu a u tih 12 utakmica Embiid je sveukupno odigrao 20 minuta, te smo imali dvosedmični road trip. Zanimljivo je da kada je Embiid zdrav, Simmons vrlo malo ili nimalo minuta dijeli s Howardom što dovoljno govori. Brown je recimo potpuno razdvajao Simmons/Embiid minute dok je Rivers otišao u potpuno drugom smjeru te smo mogli svjedočiti da taj fit uopšte nije problematičan u dobrom okruženju, čak što više. Ujedno se izbjeglo to uparivanje Simmons/Howard, a više zajedničkih minuta je dobro i za playoff, kada bi Embiid i Simmons svakako većinu minuta provodili zajedno na terenu. Ova povreda Embiida je to prekinula ali srećom preživjeli smo a sada s Hillom će se to moći hendlati na još bolji način.
Inače ponavljam se, ali gustina rasporeda je živa katastrofa. Evo noćas Hawksi i Pelicansi odmaraju pola ekipe, da Bog da do playoffa to prođe bez novog vala povreda glavnih igrača.
lol. pa i jazz i clippersi debelo su vas imali,nemoj se žaliti. jokara i gordon 26 godina,murray 24 i mpj 23,a ovako ste moćni. ovo je golemi test i za malonea. al da je karnišovas ovo napustio,ufff,svaka mu častJHam je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:53Ma sve u 7..ne moze niko sebi zagorcati zivot koliko mi mozemo xDFelixians4 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:51ball i bledsoe su na renomeu ko izvrsni guard defenderi,hart je sjajan skakač,velik, svi znaju da je thomas patuljak ,al ne vidim ijedan razlog da tu manu predočavaš kad lik je van lige i priče i sada dolazi ako prođe-prođe,mogu samo dobiti s njime.
Nadam se da ce poslije ove zadnje operacije moci igrati na pribliznom nivou. Kako majstorski izbjegava igrace i zavrsava na obrucu sa svojom visinom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.