UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Nganou da je ranije poceo trenirati ugrozio bi po meni najboljeg teskasa ikada-Caina.
Mislim na prime Caina.
Mislim na prime Caina.
- Donnie Darko
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Znaci uskoro cemo znati datum smrti Jon Jonesa.
Allah rahmet ile.
Prime Cane je bio rijetka zvjer ali povrede su ga opljackale da napravi strasan legacy.
Druga borba protiv JDSa ce mi uvijek ostati u pamcenju kao jedno od najvecih primanja batina u UFCu.
JDS je izgledao kao popaj na kraju borbe.
Lesnara rijesio vrlo lako. IZgubio od Werduma zbog sea levela
.
Sea level Cain vs patient Ngannou bi bio dobro za vidjeti
.
Njihova borba je dosla kasno i ako se ne varam Cainu je koljeno otkazalo sto mu je bio najveci problem u karijeri.
Pretreniranje je pojedine borce bas sjebalo.
Allah rahmet ile.
Prime Cane je bio rijetka zvjer ali povrede su ga opljackale da napravi strasan legacy.
Druga borba protiv JDSa ce mi uvijek ostati u pamcenju kao jedno od najvecih primanja batina u UFCu.
JDS je izgledao kao popaj na kraju borbe.
Lesnara rijesio vrlo lako. IZgubio od Werduma zbog sea levela
Sea level Cain vs patient Ngannou bi bio dobro za vidjeti
Njihova borba je dosla kasno i ako se ne varam Cainu je koljeno otkazalo sto mu je bio najveci problem u karijeri.
Pretreniranje je pojedine borce bas sjebalo.
- AshburtonG
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koljeno je otkazalo kad je dobio uppercut prilikom zalijetanja u klinc i rusenje koji ga je nokautirao.wadethegreat je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:14
Donnie Darko je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:31Koljeno je otkazalo kad je dobio uppercut prilikom zalijetanja u klinc i rusenje koji ga je nokautirao.wadethegreat je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:14
- wadethegreat
- Kontakt:
Nokautirao nije sigurno lik nije cak ni osamucen bio poslije borbe.
Otislo mu koljeno i sam je pricao poslije borbe zbog toga se i penzionisao to koljeno mu je zadavalo bruku problema citavu karijeru.
Ngannou kad te nokautira to malo drugacije izgleda.
I imas snimak prije borbe open workouta isto otislo mu koljeno i odmah je odustao od workouta svi se spakovali.
Otislo mu koljeno i sam je pricao poslije borbe zbog toga se i penzionisao to koljeno mu je zadavalo bruku problema citavu karijeru.
Ngannou kad te nokautira to malo drugacije izgleda.
I imas snimak prije borbe open workouta isto otislo mu koljeno i odmah je odustao od workouta svi se spakovali.
- wadethegreat
- Kontakt:
Sta ti je debilu.
- wadethegreat
- Kontakt:
na 7 45 ode koljeno.
Isto mu se i u borbi desilo.
Jeste njega Ngannou zakacio ali udarac iz jako male udaljenosti bez momentuma. Nakon sto je zavrsila boba Cain je odmah krenuo da ustane kazem nije i osamucen bio. Ne kazem da ga ne bi Francis dobio ali to je razlog zasto Cain nikada nije ispunio ono sto se mislilo a to da ostavi trag kao najbolji teskas ikada. Kazu da je glavni razlog pretreniranost u AKAa.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Obje noge su mu otkazale tačno u momentu kad je dobio čist uppercut u bradu, mnogo lakše mi je povjerovat da je to od jakog udarca od najjačeg udarača u sportu nego da se samo desilo baš u tom trenutku.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Kome treba premium account za ufcfightpass.com neka se javi u privatne poruke.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- wadethegreat
- Kontakt:
Treba svimaRoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:11Kome treba premium account za ufcfightpass.com neka se javi u privatne poruke.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Poslao sam tiwadethegreat je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:15Treba svimaRoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:11Kome treba premium account za ufcfightpass.com neka se javi u privatne poruke.![]()
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- wadethegreat
- Kontakt:
Svaka ti dala!
https://www.mmamania.com/2021/3/31/2236 ... r-espn-mma
Potpisani ugovori za trilogiju Dustin vs Conor.
Potpisani ugovori za trilogiju Dustin vs Conor.
RoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑02 apr 2021, 22:11Kome treba premium account za ufcfightpass.com neka se javi u privatne poruke.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dustin baš kvalitetno proslavio treću borbu sa Conorom, lik je definitivno pijan na twitteru danas 
Red panty nightDonnie Darko je napisao/la: ↑03 apr 2021, 00:45Dustin baš kvalitetno proslavio treću borbu sa Conorom, lik je definitivno pijan na twitteru danas![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.