Sportski komentatori
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Sta je frajer sve znao, izgleda da se zestoko nafurao da pobijedi u ovoj sezoni 

Šta je ovo ide snimak na SK1 sa Bahom. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
Otjeraše ga forumaši na pravdi Boga. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- LlullSergio
- Kontakt:
Aaaa pričao mi je Krešo neke stvari o Bahi, malo ga je spominjao 

Ma sta ce ti pricati,sve su price ispricane.LlullSergio je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:36Aaaa pričao mi je Krešo neke stvari o Bahi, malo ga je spominjao![]()
Max Allegri
Ev gledam klip i nakon što su francuzi izveli onaj kratki korner kaže Baho dobro se završilo sa reprezentaciju bih ,par sekundi kasnije 0:1

nema potpisa
Rizik ili Oprez, ko nije gledao nek ne otvara:LlullSergio je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:36Aaaa pričao mi je Krešo neke stvari o Bahi, malo ga je spominjao![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la: ↑01 apr 2021, 21:54Rizik ili Oprez, ko nije gledao nek ne otvara:LlullSergio je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:36Aaaa pričao mi je Krešo neke stvari o Bahi, malo ga je spominjao![]()
Otkud tebe na ovom kvizu.LlullSergio je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:36Aaaa pričao mi je Krešo neke stvari o Bahi, malo ga je spominjao![]()

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ja sam znao glavno pitanje jer je u jednoj od prethodnih emisija bilo nesto bas u vezi toga 

Don't believe the hype.
- LlullSergio
- Kontakt:
Hvala raja
Ma ja sam kviz izgubio na 19. pitanju, je.bo me brzina. Jer odgovor nisam znao,ali bi to preskocio i pustio Darka koji ocito isto nije znao. Tu bi rezultat ostao 16-12 i na zadnjem pitanju bi opet isao sa 2 boda. Na toj prednosti od 4 boda opet ne bi ulozio vise od 2 boda i ne bih imao potrebu da odgovaram za Jashina, pa i u slucaju njegovog tacnog odgovora bi opet imao +2.
Sto bi bilo najbitnije jer nismo znali glavno pitanje.
Ali opet poslije onog Londona ja vise nisam ni razmisljao koliko sam se sj.ebao tu. Doslovno na glavnom ja mislim o Londonu, bezveze vaterpolo napisao znao sam da nije tacan odgovor. Cak sam i razmisljao da ce Darko s obzirom na nacin kako je ispusio od Vlade u proslom kvizu ( rezultat 12-12 i on na glavnom ulozio 2, Vlado 5 i obojica znali odgovor) ici sa dosta bodova, tj sa tih 7 koje mu trebaju za pobjedu da ja ulozim 1 ili 2,ali to bi bila nekakva super kombinacija Mourinha i Simeonea, jer bi ovisio o tome da li Darko zna ili ne zna. Nije mi se tako pi.ckasto igralo.
Tako da generalno mislim da na 19. pitanju sam popusio i tjt. A opet mozda se moglo i vise ulagati, sta znam. Darko je citavo vrijeme isao na 4 boda i svaka mu cast na tome. Nanizao je finih odgovora sa onim caddiem, Nadalom i Jamesom. Mislio sam da Nadala nece znati i tu sam se nadao da ja idem na +4, a i za Jamesa kapa dolje. Jer lako je meni bilo koji pratim Real,a on bez obzira sto prati toliko utakmica i svega, ti brojevi su uvijek zaje.bancija. Mislim vidjelo se i u proslom kvizu sa onim Maneom. Dosta je tesko to znati sem tog nekog kluba koji bas pratis.
Mada teme su mi bile komplikovane, kad sam imao ono Europsku ligu isao sam na 6 i tjt bilo. Ono za Bitadzea mi nije reklo ABA Liga ili nesto slicno vec tako mlad a vec najbolji
Pa se ti kontaj.
Cak i za hladnog covjeka sam se dvoumio da nece kakvog biatlonca mi stavit.

Ma ja sam kviz izgubio na 19. pitanju, je.bo me brzina. Jer odgovor nisam znao,ali bi to preskocio i pustio Darka koji ocito isto nije znao. Tu bi rezultat ostao 16-12 i na zadnjem pitanju bi opet isao sa 2 boda. Na toj prednosti od 4 boda opet ne bi ulozio vise od 2 boda i ne bih imao potrebu da odgovaram za Jashina, pa i u slucaju njegovog tacnog odgovora bi opet imao +2.
Sto bi bilo najbitnije jer nismo znali glavno pitanje.
Ali opet poslije onog Londona ja vise nisam ni razmisljao koliko sam se sj.ebao tu. Doslovno na glavnom ja mislim o Londonu, bezveze vaterpolo napisao znao sam da nije tacan odgovor. Cak sam i razmisljao da ce Darko s obzirom na nacin kako je ispusio od Vlade u proslom kvizu ( rezultat 12-12 i on na glavnom ulozio 2, Vlado 5 i obojica znali odgovor) ici sa dosta bodova, tj sa tih 7 koje mu trebaju za pobjedu da ja ulozim 1 ili 2,ali to bi bila nekakva super kombinacija Mourinha i Simeonea, jer bi ovisio o tome da li Darko zna ili ne zna. Nije mi se tako pi.ckasto igralo.
Tako da generalno mislim da na 19. pitanju sam popusio i tjt. A opet mozda se moglo i vise ulagati, sta znam. Darko je citavo vrijeme isao na 4 boda i svaka mu cast na tome. Nanizao je finih odgovora sa onim caddiem, Nadalom i Jamesom. Mislio sam da Nadala nece znati i tu sam se nadao da ja idem na +4, a i za Jamesa kapa dolje. Jer lako je meni bilo koji pratim Real,a on bez obzira sto prati toliko utakmica i svega, ti brojevi su uvijek zaje.bancija. Mislim vidjelo se i u proslom kvizu sa onim Maneom. Dosta je tesko to znati sem tog nekog kluba koji bas pratis.
Mada teme su mi bile komplikovane, kad sam imao ono Europsku ligu isao sam na 6 i tjt bilo. Ono za Bitadzea mi nije reklo ABA Liga ili nesto slicno vec tako mlad a vec najbolji

Cak i za hladnog covjeka sam se dvoumio da nece kakvog biatlonca mi stavit.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nisam pogledao, al razocaran sam da je izgubio. Dobio je najlakseg moguceg protivnika.Mokes je napisao/la: ↑02 apr 2021, 00:12Otkud tebe na ovom kvizu.LlullSergio je napisao/la: ↑31 mar 2021, 23:36Aaaa pričao mi je Krešo neke stvari o Bahi, malo ga je spominjao![]()
![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- legenda reala
- Kontakt:
Katastrofa, obruka nam forum

Trebo si se ti prijaviti, iako nisi više u prajmu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bosnjo il Kapiten trebaju da se prijave. Mladi momci koji prate gotovo sve.legenda reala je napisao/la: ↑03 apr 2021, 00:08Katastrofa, obruka nam forum![]()
Trebo si se ti prijaviti, iako nisi više u prajmuda je bilo ovakvih kvizova tamo prije deset godina kad smo počinjali forumsku karijeru eee
![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.