FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
napapijri1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
5 ulaznica kupljeno danas, pa neka ide sve u neku stvar, ne mogu protiv sebe, jaca je ljubav prema Slobodi nego gadjenje prema ijednom menadzeru, igracu, kurcu palcu.
Sutra nam opet gori pod nogama a tad smo najslabiji, i ono sto znamo ne znamo u takvim utakmicama.
Kroz historiju (otkako ja pratim ) samo smo sa Azmirom na celu dobijali utakmice koje smo morali i to u Federalnoj.
Mada ni protivnik nije u boljoj formi, te nemaju nikakav motiv sutra ( svjesni su da Evropu ne mogu izboriti u ovoj konkurenciji), tako da ocekujem losu tekmu koju ce odluciti 1 gol.
Nadam se nekoj frljoci i da procepi vise.
Sutra nam opet gori pod nogama a tad smo najslabiji, i ono sto znamo ne znamo u takvim utakmicama.
Kroz historiju (otkako ja pratim ) samo smo sa Azmirom na celu dobijali utakmice koje smo morali i to u Federalnoj.
Mada ni protivnik nije u boljoj formi, te nemaju nikakav motiv sutra ( svjesni su da Evropu ne mogu izboriti u ovoj konkurenciji), tako da ocekujem losu tekmu koju ce odluciti 1 gol.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sutra se ne smije izgubiti
pored Mladosti postoje i jake indicije u , za nas, nepovoljan ishod utakmice Olimpik- Velez
nikako ne smijemo dopustiti da mi budemo tim koji je prvi iznad crte nakon ovog kola
jedino sto nam ide na ruku je to da ce se uciniti sve sto se moze da se spasi Krupa, pa po cijenu Radnika kojeg BL lobi ne mirise nikako.
Zeljo je zreo za pobijediti, ali makar i bod bi bio odlican cisto da mi ne budemo taj prvi tim na cije povaljivanje ce se ici. Nadati se da ce i TC odraditi posao za nas u Krupi jer ne treba zaboraviti da mi ubrzo gostujemo i Krupi, i velika je razlika ako tamo budemo isli sa 8-10 ili sa 5 bodova prednosti. Posebno sto smo vec u problemu da Mladosti ne treba 3b sa Tusnja, nego je dovoljan i bod, a mi cemo po svemu sudeci imati pritisak pobjede u toj utakmici. Slican scenarij prijeti da bude i sa Olimpikom ako ovo kolo zavrsi skroz nepovoljno.
uglavnom igre bez granica su pocele, vidjet cemo ko ce se bolje snaci u tome. Nasa sreca je u tome da biramo protivnika, ne bi mogli izabrati boljeg u ovom momentu i to se MORA iskoristiti.
pored Mladosti postoje i jake indicije u , za nas, nepovoljan ishod utakmice Olimpik- Velez
nikako ne smijemo dopustiti da mi budemo tim koji je prvi iznad crte nakon ovog kola
jedino sto nam ide na ruku je to da ce se uciniti sve sto se moze da se spasi Krupa, pa po cijenu Radnika kojeg BL lobi ne mirise nikako.
Zeljo je zreo za pobijediti, ali makar i bod bi bio odlican cisto da mi ne budemo taj prvi tim na cije povaljivanje ce se ici. Nadati se da ce i TC odraditi posao za nas u Krupi jer ne treba zaboraviti da mi ubrzo gostujemo i Krupi, i velika je razlika ako tamo budemo isli sa 8-10 ili sa 5 bodova prednosti. Posebno sto smo vec u problemu da Mladosti ne treba 3b sa Tusnja, nego je dovoljan i bod, a mi cemo po svemu sudeci imati pritisak pobjede u toj utakmici. Slican scenarij prijeti da bude i sa Olimpikom ako ovo kolo zavrsi skroz nepovoljno.
uglavnom igre bez granica su pocele, vidjet cemo ko ce se bolje snaci u tome. Nasa sreca je u tome da biramo protivnika, ne bi mogli izabrati boljeg u ovom momentu i to se MORA iskoristiti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Beduin
- Kontakt:
Tako je matorinapapijri1987 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 19:015 ulaznica kupljeno danas, pa neka ide sve u neku stvar, ne mogu protiv sebe, jaca je ljubav prema Slobodi nego gadjenje prema ijednom menadzeru, igracu, kurcu palcu.
De baci link, ne mogu naci, a ni u mailovima mi nema od prosli put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Zasto lazes kad sam samo ja kupio 8 karti za sebe i rodbinu. Mozes **** lagano.napapijri1987 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 19:015 ulaznica kupljeno danas, pa neka ide sve u neku stvar, ne mogu protiv sebe, jaca je ljubav prema Slobodi nego gadjenje prema ijednom menadzeru, igracu, kurcu palcu.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako nista drazi smo Vici od politickih oponenata Dodika iz Bijeljine.
- Beduin
- Kontakt:
Kad skontas da je Denim (ako ne grijesim) i Azira presaltao u Slogu, kasnij htio i Beganovica pa sreca nasa da momak voli Slobodu i ima obraz, te da je i Uzelca poslao u Borac i vjerovatno iskoristio neki dug prema njemu da dobije odmah papire, zasto onda ne ocekivati i Devedzica da uskoro negdje posalje i sj3be nas ako je ikako moguce. Pogotovo sad nakon svih ovih desavanja i kad su odlucili mu stati u kraj.
Nista dobrog nam nije donjeo. Ne znam jel on i Prsesa u Velez preesaltao te shoping kraljicu. Ali zato se Mujagic trpi li trpi, vrijeme je da i on ide na kraju sezone.
Nista dobrog nam nije donjeo. Ne znam jel on i Prsesa u Velez preesaltao te shoping kraljicu. Ali zato se Mujagic trpi li trpi, vrijeme je da i on ide na kraju sezone.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Odlicno da je i Radnik izgubio na svom terenu. Ne znam do kad im je Brzi povrijedjen, ali mislim da je proslu utakmicu se ozbiljnije povrijedio, a medju boljim igracima je u Radniku. Oni ako nisu losiji od nas, nisu sigurno ni bolji igracki. Narocito kad registrujemo ove prinove.
075 ❤
075 ❤
Sarajevo dovede Jasmina Mesanovica desetak dana pred pocetak prvenstva lik zaigra, nasi se uspiju registrovati kad vec odigramo 3 kola.sviunapad1010 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 18:31Prije smo kukali da nas yebu iz NS TK, sad je tamo secerko jr. ako se ne varam? Nismo nikad uvijek se otegne registracija igrača po mjesec dana.Sariel1987 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 13:39pitanje je da li smo ikad doveli igraca i odmah ga registrovali?Beduin je napisao/la: ↑02 apr 2021, 11:46Tacno smo sami sebi neprijatelji, pored toliko problema u igrackom kadru kapiten se vrati i odmah suspenzija. A i generalno Amar dobija dosta kartona.
I jos dovedes relativno kvalitetna pojacanja (prinove) i ne regujes ih na vrijeme kad imas najvecu priliku nesto jaoraviti protiv onakvog Zelje.
Amin na hajr sve ovo.![]()
Kako sam pozelio jaku Slobodu, iscekivanje utakmica, borbe za neku titulu.
samo Sloboda
I Almira Bekića 2015. u sarajevo nakon što je kod nas bio najbolji igrač polusezone...Beduin je napisao/la: ↑02 apr 2021, 20:59Kad skontas da je Denim (ako ne grijesim) i Azira presaltao u Slogu, kasnij htio i Beganovica pa sreca nasa da momak voli Slobodu i ima obraz, te da je i Uzelca poslao u Borac i vjerovatno iskoristio neki dug prema njemu da dobije odmah papire, zasto onda ne ocekivati i Devedzica da uskoro negdje posalje i sj3be nas ako je ikako moguce. Pogotovo sad nakon svih ovih desavanja i kad su odlucili mu stati u kraj.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Pozitivanstav
- Kontakt:
Pozelio jaku Slob i borbu za neku titulu??merak je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:20Sarajevo dovede Jasmina Mesanovica desetak dana pred pocetak prvenstva lik zaigra, nasi se uspiju registrovati kad vec odigramo 3 kola.sviunapad1010 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 18:31Prije smo kukali da nas yebu iz NS TK, sad je tamo secerko jr. ako se ne varam? Nismo nikad uvijek se otegne registracija igrača po mjesec dana.Sariel1987 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 13:39
pitanje je da li smo ikad doveli igraca i odmah ga registrovali?![]()
Kada je ta uzivancija bila druze ,kazes da si pozelio??
To što smo osvojili samo Kup prvoligaša Jugoslavije 1971. godine, ne znači da se nismo borili za titule kupa i prvenstva kroz historiju.Pozitivanstav je napisao/la: ↑02 apr 2021, 23:36Pozelio jaku Slob i borbu za neku titulu??merak je napisao/la: ↑02 apr 2021, 21:20Sarajevo dovede Jasmina Mesanovica desetak dana pred pocetak prvenstva lik zaigra, nasi se uspiju registrovati kad vec odigramo 3 kola.sviunapad1010 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 18:31
Prije smo kukali da nas yebu iz NS TK, sad je tamo secerko jr. ako se ne varam? Nismo nikad uvijek se otegne registracija igrača po mjesec dana.
Kada je ta uzivancija bila druze ,kazes da si pozelio??
Vjerovatno pratiš fudbal unazad par godina pa ne znaš.
Sloboda iza sebe ima 8 finala kupa, jednom vicešampioni države, tri puta treći. U svim tim slučajevima itekako smo se za trofeje borili do zadnjeg trenutka. E da smo maler od kluba, jesmo. Da imamo npr. 50% uspješnosti, bili bismo među najtrofejnijim klubovima u BiH. Više je razloga zašto nismo, a među glavnim je nepostojanje nikakvog lobija koji bi nas zaštitio kao što štite one koji osvoje neku titulu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nije tu sve do nas. Mora se cekat certifikat ako je igrac vani, kad dodje papir, a drzavljanin BiH je u pitanju lako ide. Za strance ove sezone malo teze radne i boravisne, cupaju se neradnici na koronu bla blasviunapad1010 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 18:31Prije smo kukali da nas yebu iz NS TK, sad je tamo secerko jr. ako se ne varam? Nismo nikad uvijek se otegne registracija igrača po mjesec dana.Sariel1987 je napisao/la: ↑02 apr 2021, 13:39pitanje je da li smo ikad doveli igraca i odmah ga registrovali?Beduin je napisao/la: ↑02 apr 2021, 11:46Tacno smo sami sebi neprijatelji, pored toliko problema u igrackom kadru kapiten se vrati i odmah suspenzija. A i generalno Amar dobija dosta kartona.
I jos dovedes relativno kvalitetna pojacanja (prinove) i ne regujes ih na vrijeme kad imas najvecu priliku nesto jaoraviti protiv onakvog Zelje.
Amin na hajr sve ovo.![]()
Niko, niko, samo Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
Gradjanska duznost odradjena
Ssd je sve do igraca
Ssd je sve do igraca
- Beduin
- Kontakt:
Ja prosli put uplatio, a sad nece, trazi mi neki verifikacijski kod za sigirnu internet kupnju. Odustajem, nemam vise snage, od sinoc me j3be.
Nek puste karte kod Mide i odem kupim, uceram karticama.
Nek puste karte kod Mide i odem kupim, uceram karticama.
075 ❤
075 ❤
Ko igra danas beka?
-
Sariel1987
- Kontakt:
Bez prinova pa koliko god neki ismijavali leku i ostale koji su dosli, zeljo je favorit u ovoj utakmici da se ne zavaravamo.
Def. ne ocekujem neku lijepu i leprsavu igru i ne ocekujem puno golova.
Realno i sa bodom ne bi smjeli biti nezadovoljni. Samo da se prekine crni niz.
Def. ne ocekujem neku lijepu i leprsavu igru i ne ocekujem puno golova.
Realno i sa bodom ne bi smjeli biti nezadovoljni. Samo da se prekine crni niz.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Pa jel imas formiran racun. Meni automatski udje na racun poslije logina
Moj dio gotov, sada je do primadona da nas obraduju
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
Sariel1987
- Kontakt:
Gdje je prenos?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.