ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Ne znam kakav je rublev ali ovaj drugi dio 3 seta ovaj mali je odigrao kao da je prvi reket toura.
- Felixians4
- Kontakt:
sinner posjeduje sve elemente,igračina. al rba je ovo morao uzeti,jedinstvena prigoda. eto zašto ne može ispred david ferrera na toj imaginarnoj listi, zašli limiti na vidjelo
Ipak Sinner, ajde do Mastersa mali, kako je zreo za godine, igrački i mentalno 

Erupcija odusevljenja jer su ga pogodili na Tippingu 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Rublev unisten, nestalo gasa ocigledno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sinner - Hurkacz finale mastersa. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Eto sta nas ceka kad ode trojka..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Idemo Jannik po prvi Masters 

Kako sam upratio ovo ce biti najmladje finale mastersa?
Hurkac 23 a Sinner 19.
Iskreno i ja jedva cekam da ova 3-ca odu pa da barem imamo ovako neizvjesne turnire
Hurkac 23 a Sinner 19.
Iskreno i ja jedva cekam da ova 3-ca odu pa da barem imamo ovako neizvjesne turnire

Neće Novak i Rafa još, to je sigurno
Ako osjete da nemaju više dominaciju, onda možda i raniji odlazak, svakako next Gen je veliki faktor u tome
Problem je što next Gen ne može da dođe do izražaja, to jeste da pokopa ovu trojicu kad je u pitanju Slem
to bi ti došlo kao npr sudnji dan da neko Rafu sredi na RG, Rogera na Wimbledonu ili Novaka na AO i to ono sa igrom koja obećava, nešto kao Rafa kad je uzeo svoj prvi Garros (19), Federer kad je dobio Samprasa ili onaj Novakov run na AO kad je uzeo 2008
Tako da sve dok na Slemu ne vidimo bar jednu od ove tri, još neće biti kraj trojke
Ako osjete da nemaju više dominaciju, onda možda i raniji odlazak, svakako next Gen je veliki faktor u tome
Problem je što next Gen ne može da dođe do izražaja, to jeste da pokopa ovu trojicu kad je u pitanju Slem
to bi ti došlo kao npr sudnji dan da neko Rafu sredi na RG, Rogera na Wimbledonu ili Novaka na AO i to ono sa igrom koja obećava, nešto kao Rafa kad je uzeo svoj prvi Garros (19), Federer kad je dobio Samprasa ili onaj Novakov run na AO kad je uzeo 2008
Tako da sve dok na Slemu ne vidimo bar jednu od ove tri, još neće biti kraj trojke
da, neki soderling 2.0 je sad neophodniji nego ikad, inače će ovi da igraju do sudnjeg dana
beograd bez publike, rio i bez igrača i bez publike, damir upao u MD na andaluzija open
Hurkacz osvaja. I poslije Lewandowskog postaje najbolji Poljski sportas.
Anita Włodarczyk dislikes that
tužno je da se Federer u 38moj osjećao dominantno na travi, koliko god to meni bilo drago, za sve ostale tenisere na Touru je to poražavajuća činjenica
isto tako Rafa gazi, na šljaci koja je fizički zahtjevna, ima tu dominaciju nad skoro svakim teniserom
Novak koji na HCu djeluje kao da igra na spužvi, mislim
treba tu nešto više od soderlinga, neka konstanta

doduše da ne budem nekorektan prema Robinu, igrao je 2 finala zaredom, 2009 i 2010, što je rijetko ko postigao na RG osim ove trojice
Sta se desilo sa Andreescu, vidim predala je..
Al kako Sinner udara lopticu,strasno,kakvi udarci,nadam se da ce ovaj decko da se posveti bas tenisu,jer ogroman je potencijal
Sila je Sinner baš. Tehnički najbolji od svih next-genovaca. Fleksibilan, čisto udara, kretanje odlično, ritern takodjer... morao bi dominirati u narednim godinama. Bit će dobar na svim podlogama, nema limite u igri.
Zeznuše ga dječije bolesti morao je dobiti prvi set, ali izgleda da je titula suđena Poljaku, što me raduje doduše radi tippinga
Zeznuše ga dječije bolesti morao je dobiti prvi set, ali izgleda da je titula suđena Poljaku, što me raduje doduše radi tippinga

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bravo Hurkiiii deri zabara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.