To je Handzic zasluzio, nije cmiljanic

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Handzic je primao injekcije tokom sedmice a vidjet cemo hoce li ga biti u prvih 11 ili sa klupe.Sve ostale price su suplje i rekla kazala .
memberlist.php?mode=viewprofile&u=40278Historicar je napisao/la: ↑03 apr 2021, 15:42Vidim na Bordo vremeplovu da je umro naš bivši igrač Robert Košar.Mislim da se ovdje neko javljao sa tim imenom, jel se vi sjecate ?
Imamo vec Kanurica, otkad je zvanicno potpisao i moze biti u rosteru, on je taj 2 golman, a Dzafic nije u protokolu
Top postava, drago mi je zbog Milanovića.
johntravolta123 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 13:46Vjerujem u pobjedu i samo pobjeda dolazi u obzir.
Ako se bojimo SB kuci onda nismo ni zasluzili titulu.
PS. Napisao sam opet sastav koji sam cuo....
Tacno, medjutim vjerujem da ce nas Kova napustiti na ljeto, a jedan izmedju Dizdarevica i Kanurica ce biti prvi...pa bi tu rolu drugog iskusnijeg golmana mogao Golubovic popunitiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:10Imamo vec Kanurica, otkad je zvanicno potpisao i moze biti u rosteru, on je taj 2 golman, a Dzafic nije u protokolu
Džafić srecom, konačno odlazi na ljeto, Kanurić je vec sada drugi golman.Denchi je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:15Tacno, medjutim vjerujem da ce nas Kova napustiti na ljeto, a jedan izmedju Dizdarevica i Kanurica ce biti prvi...pa bi tu rolu drugog iskusnijeg golmana mogao Golubovic popunitiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:10Imamo vec Kanurica, otkad je zvanicno potpisao i moze biti u rosteru, on je taj 2 golman, a Dzafic nije u protokolu
Do ljeta 21' ima ugovor, ako bi pristao na takvu ulogu, i kad bi jeftino dosao, sto da ne, ne bi bilo lose. Ma da sumnjam, jer su i Dizdarevicu produzili ugovor..Denchi je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:15Tacno, medjutim vjerujem da ce nas Kova napustiti na ljeto, a jedan izmedju Dizdarevica i Kanurica ce biti prvi...pa bi tu rolu drugog iskusnijeg golmana mogao Golubovic popunitiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:10Imamo vec Kanurica, otkad je zvanicno potpisao i moze biti u rosteru, on je taj 2 golman, a Dzafic nije u protokolu
Sastav koji sam sinoc predvidjao uz jednu korekciju, Milanovic umjesto Jukica. Tvrda utakmica u najavi, na kraju rezultat 1:0.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], hase73, keli, nedimmmm1337, rimljanin90, Varijantas8 i 68 gostiju.