Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Sissoko, odmori malo. Faul Luca Toni, simulazioni.
El Matador chi e...
Krca, krca nova kola.
El Matador chi e...
Krca, krca nova kola.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 09 jan 2011, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
harishp je napisao/la:Nema Hasana,Del Piero na klupi a Luca Toni koji je haman stariji od njegaigra.
Ovaj Del Seri klocina od trenera i fakat neznalica ce ukopati Juve samo tako i ove sezone.
Ili u prevodu kako ce imati srece kad im je nesreca na klupi.
Aha, inače je Napoli bezveze ekipa i nije nezgodno igrati protiv nje, pogotovu ne u Napulju.
Što se tiče suđenja, ovo već polako gubi svaki smisao.
MaGiCa je napisao/la:Sissoko odmori malo. Faul Luca Toni, simulazioni.
El Matador chi e...
Kakav bolan faul ? Ono je jedino mogao biti faul nad Toni-jem.
- JuveSissoko
- Kontakt:
**** ba u **** ,cist gol , golman proletio zrakom pa ko picka najveca se bacaMaGiCa je napisao/la:Sissoko, odmori malo. Faul Luca Toni, simulazioni.
El Matador chi e...
Krca, krca nova kola.
,boli me **** vise za seriu a kad se sad vidi kako se sudi , **** im mater svima redom , kao ocistlili seriu a od govana poslije caliciopolia a mi to i danas dan placamo,mater ima mafijasku svima redom, sve gledas trpis kontas hajd pogrijesi se, **** moja nama se cesto nesto pogrijesi ,mater im sudijsku **** vise
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
neroazzurni
- Kontakt:
Arogantni je napisao/la:Ovo je dokaz da su sudije protiv Juveta al bas ono uvijek su protiv samo su jednom svirali nesto za Juve i to u onoj utakmici sa Bolonjom cist go ponistise Toniju majku li im interovsku ebem...
ccc.....iskompleksirani(Interom) djecace ako lakat u lice nije faul onda koji sport ovi igraju.....
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Ja gledam na streamu ESPNa. Ocigledno ti gledas neku drugu tekmu. Mada je bio faul Dossene nad Chiellinijem, sto je trebalo/moglo bit penal za Juve. Faul Tonija je postojao.suntu jeu je napisao/la: Kakav bolan faul ? Ono je jedino mogao biti faul nad Toni-jem.
Ebo Napoli cuvaj zdravlje.suntu jeu je napisao/la:harishp je napisao/la:Nema Hasana,Del Piero na klupi a Luca Toni koji je haman stariji od njegaigra.
Ovaj Del Seri klocina od trenera i fakat neznalica ce ukopati Juve samo tako i ove sezone.
Ili u prevodu kako ce imati srece kad im je nesreca na klupi.
Aha, inače je Napoli bezveze ekipa i nije nezgodno igrati protiv nje, pogotovu ne u Napulju.
Ko prica o Napoliju,govorimo o tehnicaru'' strucnjaku'' Del ne-Seri-u.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Poništio je čist pogodak, plus sada nije svirao penal nad Amauri-jem. Ovo je više nego smiješno.
Napoli, Inter
Po meni najveći muljatori u Seriji A
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ne znam ko je igrao u Serie B zbog muljanja. I kome su oduzimani bodovi pre neku godinu, takodje, zbog muljanja.robovi88 je napisao/la:Napoli, Inter
Katastrofalne greske u odbrani. Leo I Chiello ko da igraju prvi put zajedno
Sto mi ne kupismo Cavanija
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
nek idu u kkitu i Chellini i Bonucci a pogotvo Del fucking Neri, pa znaju da je Cavani najaci igrac i najbolji strijelac a dva puta ni Chellinia ni Bonuccia kraj njeg, nego Grygera i Traore, kakva je to disciplina u odbrani, ko kuuuurac moj ,eto kakva, a o Napoliju meni je jasno bilo nakon Zalayeta slucaja, to je bilo smijesno , toliko o jugu Italije, Seria A je velika karinnnna pa nek se zapitaju sto propadaju iz godine u godinu a fola ciste glavne mafioze Juventus, kariiina moja Juve je uz Milan bio sjaj Italije po Europi, nek sad jedu goovvna , ocistlili su ligu ,eto im ona **** im ona mater svima,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pa valjda je jasno do sada da se može samo jedan stranac u sezoni dovesti, tj onaj izvan EU. Pošto je Juve doveo Krasića, tu se priča završila.Adinjo je napisao/la:Katastrofalne greske u odbrani. Leo I Chiello ko da igraju prvi put zajedno![]()
Prvo je trebao svirati penal nad Chielliniem, a nema govora o prekrsaju, čovjek istrčao Toni bio viši u skoku i gol je trebao biti. Ma daj kako vas nije sramota pa onaj majmun krasicu nagazio na prste (namjerno ispruženom nogom po prstima
) a sudija nista ne svira, još dva-tri prekršaja bila nad njim, ali čovjek ništa ne svira. I sad na kraju kad je bila 100% šansa za Krasića on svira i daje žuti.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
sarajlija89 je napisao/la:Roma kiksala,lazio kiso....a mi veceras sa Napolijem vodimo bitku za LP...
vrh necu spominjati...nije sto ne smijem, jer ni inter ni milan nisu nista posebno(iskreno ja mislim da je Juventus trebao biti prvi ili bar bodovno blize)...al drugoligaske ekipe poput parme,chieva,bologne,barija te splet nesretnih okolnosti su nas kostali puno..puno...
Zato...nama je cilj LP...a eventualno cekat neku sansu za vrh.
Ajmo ovo veceras dobit....bolji smo od napolija![]()
FORZA MAGICA JUVE
@magica
gledacu vani utakmicu..pa ako veceras kasnije dodjem da znas...nezavisno ko ce dobit opkladu![]()
evo ti dva komada zbog gluposti u ovom postu hheheheheheheh juve trebao prvi heheheheh pa ovo je vic godine ,a sto se tice gola koji je ponisten ma daj te toni samo sto mu nije nos polomio ,evo ja gledam na areni ,nemoj te trcati pred rudu vidjet cete poslje tekme da sam upravu ,kako ono cavaniii pita chielini bonuciia ko cavaniii koliko ,2 a gdje je cavaniii ,eno ga slavi heheheheheheh ,juve akb da osvoji evropa lige sljedece sezone ,,,all jos ne mogu da povjerujem da bi juve trebao da bude prvi hehehheheheheheh
Zato sto verujete u Amaurija.Adinjo je napisao/la:Katastrofalne greske u odbrani. Leo I Chiello ko da igraju prvi put zajedno![]()
Ovo stvarno nema smisla vise, trener je los. Dosad nisam htio nista da kazem protiv njega, ali....''Diego se ne uklapa u njegovu 4-4-2"...dobro je sto Del Neri nije dosao '98...prodao bi nam Zidana i pola ekipe...igraci uopste nemaju agresivnosti u igri, kao da cekaju da se protivnik povuce i da onda oni razviju svoju, ''juventusovu'' , igru..a i sudija je vjerovatno blizi rodjak uprave Napolija....za 15 godina pracenja Juventusa nisam vidio losije igre...idem sad gledat drugo poluvrijeme i nadat se cudu
Zadnja izmjena: ARMINX, dana/u 09 jan 2011, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
suntu jeu je napisao/la:Pa valjda je jasno do sada da se može samo jedan stranac u sezoni dovesti, tj onaj izvan EU. Pošto je Juve doveo Krasića, tu se priča završila.Adinjo je napisao/la:Katastrofalne greske u odbrani. Leo I Chiello ko da igraju prvi put zajedno![]()
nije tacno igrac kojeg dovodis iz seria a moze biti bilo odakle ,znaci juve je mogao dovesti cavania za 17 mil ali nije .
Treba od početka drugog odmah ubaciti Del Piera da mu Toni spusta lopte jedino tako možemo uraditi nešto do kraja.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ako je zbog onog sto je JUVE radio izbacen u Seriju B onda je ovo sto danas napoli radi sigurno za jedno Serije C2, ovo je stimanje vidljivo i bez dvogleda Napoli se bolan koliko je jak nije vidio osim ona dva smijesna gola jos smijesnijeg igraca, a sto se tice Juveta ja sam danas vidio Storarija,9 panjeva i Lucu Tonia koji je ruku na srce takodjer panj ali se bar na njemu vidi da ima zelju i htijenje da se sta promijeni u ovoj utakmici. Onaj el Smradator daje oba identicna gola pored panjeva i doduse mozda sam se pogresno izjasnio za Traoreta koji nije panj jer se barem i on trudi,trci i uklizava on je recimo krampa. Za sudiju Morgantia a u ostalom i za sve ostale sudije osim Taljaventa koji jedini nije korumpiran poruka jednom ste nas unistili ali vise nikad necete to smjeti ponoviti sad kad se akoBogda vrati Big Moggi jer mu je istek kazne vrlo blizu tada ce padat glave u Italiji zbog ovakvog kriminalnog sudjenja...MaGiCa je napisao/la:Ne znam ko je igrao u Serie B zbog muljanja. I kome su oduzimani bodovi pre neku godinu, takodje, zbog muljanja.robovi88 je napisao/la:Napoli, Inter
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
znate sta mozete uraditi ,nista jedino sto vam ostaje jeste da se suocite sa istinom i da pod hitno mijenjate ovog del pickija i njegov glupi 4 4 2 i obavezno marrotu ,koji je to kreten majko ,kao pogodio sa igracima ,sa kojim ,bonucia platio 15+ almiron traore ,martinez ,lanzafame ,toni ,prodao diega za sitninu motta ma nema kraja .juventus 0244 je napisao/la:Treba od početka drugog odmah ubaciti Del Piera da mu Toni spusta lopte jedino tako možemo uraditi nešto do kraja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.