FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da selamim i pozdravim.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nema od molbe i pisanja po forumu nista. Ako se ne skupimo mi navijaci i otjeramo sve ovo i to danas, nista bolje ne zasluzujemo
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ako imaju gram obraza svi iz strucnog staba ce podnijeti ostavke.
Nakon toga, bilo ko da dodje ako zeli podrsku i ako zeli dobro i klubu a i sebi mora ali mora otjerati i sljedece tzv. igrace: Stevanovic, Kosoric, Blazevic, Fejzic, Muftic, Bojo, Mujezinovic, Veselinovic, Bekric, Zec, Stilic, Jurcic, Alispahic, Lendric, Subasic itd. Ukupno se baca oko 200- 250 hiljada KM mjesecno na ove picketine. Nikakve vise zasluge ne treba da postoje. Totalna rekonstrukcija je potrebna. Jedan od ovih iz strucnog staba ili od igraca ako ostane, to je bruka i sramota za klub..
Nakon toga, bilo ko da dodje ako zeli podrsku i ako zeli dobro i klubu a i sebi mora ali mora otjerati i sljedece tzv. igrace: Stevanovic, Kosoric, Blazevic, Fejzic, Muftic, Bojo, Mujezinovic, Veselinovic, Bekric, Zec, Stilic, Jurcic, Alispahic, Lendric, Subasic itd. Ukupno se baca oko 200- 250 hiljada KM mjesecno na ove picketine. Nikakve vise zasluge ne treba da postoje. Totalna rekonstrukcija je potrebna. Jedan od ovih iz strucnog staba ili od igraca ako ostane, to je bruka i sramota za klub..
A u međuvremenu tu su kladare pa je lijepo i tu koju paru uzeti.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:11Amar je tu da proda pomocni naplati svoj dug i unisti klub kome nije jasno nek otvori oci vise svjesno se ide na izazivanje opste krize u klubu gdje bi prodaja imovine bila jedina slamka za spas tu ce nam pricu upakovat i prodat
-
- Kontakt:
Kad covjek pomisli koje pare obicni navijac je davao iz ljubavi prema klubu. A onda gledas danas izjavu Amara Osima. Sramoto jedna, da te Ivica sibao bolji bi bio, ali jok pusti malog neka glumi majmuna. Fuj!
- lijevapolutka
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovaj se sprda s nama. Nije da vec ne znamo
"Mislili smo da ćemo igati na normalnijem terenu gdje će onaj koji zabije prvi gol imati prednost, prije gola Slobode, imali smo dobrih, odličnih i jednu nevjerovatnu priliku, primili smo gol iz jedigno napadana Slobode", kazao je Osim za Moja TV te nastavio:
"Poslije toga se malo unijela nerovza, misliš da je sve protiv tebe i protivnici i bogovi fudbala, ali zadnji pas, centaršut, šut uvijek se nešto ispriječi, imali su spretnost i sreću jer smo i u drugom poluvremenu nastavili igrati korekno, kroz glavu prolaze svakave stvari...", završio je Osim uz zaključak da ako ne postigneg gol ne možeš ni pobijediti.
"Mislili smo da ćemo igati na normalnijem terenu gdje će onaj koji zabije prvi gol imati prednost, prije gola Slobode, imali smo dobrih, odličnih i jednu nevjerovatnu priliku, primili smo gol iz jedigno napadana Slobode", kazao je Osim za Moja TV te nastavio:
"Poslije toga se malo unijela nerovza, misliš da je sve protiv tebe i protivnici i bogovi fudbala, ali zadnji pas, centaršut, šut uvijek se nešto ispriječi, imali su spretnost i sreću jer smo i u drugom poluvremenu nastavili igrati korekno, kroz glavu prolaze svakave stvari...", završio je Osim uz zaključak da ako ne postigneg gol ne možeš ni pobijediti.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Kad sam tu. Razumije li se ko u rezidbi musmule?
Nismo nemočni jednostavno treba zabraniti igračima da izađu na teren protiv Mladosti onako nam ništa ne znače ti bodovi ali su nama najgori izgleda od svega navijači koji jedva čekaju da pljuju po klubu a šute na očitu urotu u savezu protiv nas . Ovo samo budale ne vide da se kao i u državi guraju 3 kluba po nacionalnom principu. Jadni ovi što šute. Nekad nam ovo nisu smjeli raditi jer se znalo da imamo najbolje i najodanije igrače u državi. U drugoj ligi nas je dolazilo puna Grbavica i nikom nismo dali na sebe a ovaj ti forum najbolje pokazuje kakvi su nam sad navijači. Kažem jasno Amar mora iči al se ne smije izač na teren protiv MladostiVeteranSA je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:10Ma brate ne šuti niko, svjesni smo svoje nemoći, i karanja od strane saveza, sudija i pojedinih klubova. Za sada smo tu nemoćni. A zna se da je i Amar jedan od razloga što nas karaju.
Trebamo mi prvo samo sebi pogledati u oči, i zapitati se gdje smo, imaju li ljudi imalo obraza da se povuku, i puste Želju da se pokuša izboriti i izvući iz krize i belaja u koji su nas doveli. Nakon toga se okrenuti poziciji kluba u ligi i savezu. Trenutno smo realno 6-7 ekipa u ligi, a takve uvijek karaju. NIsmo mi odavno bili tu pa neznamo kako je to, ali tako je. Na žalost.
Nemoj bogati glupost pričati kao prvo ta djeca uopšte nisu kvalitet za prvog tima bez obzira što su ovi grozni. Baš me zanima šta bi pisao kad bi s njima bili zadnji na tabeli i kad bi im još sudije otele 15 bodova
Hoce li se neko od navijaca oglasiti u vezi svega?
Moze li se Amar otjerati? Ima li ga ko otjerati?
Moze li se Amar otjerati? Ima li ga ko otjerati?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
Na koji nacin su vam oteti bodovi, kako oteti
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Sabura, procepice.. babuka zna. Samo da dovede svoje ljude i sve ce biti super.
@igrajlopte 🐦
Mmmuuuuuuu.Odze krava muzara.Mmmuuuuu Amare hos da ti se naguzimo.Mmmuuuuu.
Pa šta je reko što nije tačno, ne branim ga treba ići i to pored toga što je usro stvar i zbog toga što nije jasno rekao da smo primili go iz opsajda 2 metra i da nam opet nije sviran penal u zadnjoj minuti prvog poluvremenaBosniaBoston je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:23Ovaj se sprda s nama. Nije da vec ne znamo
Ne branis ti **** moj,jebote ne mogu nikako shvatiti taj mzoak gdje ti je neka osoba vaznija od kluba..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kakve ublehe nam prosipa pa Jel ovo moguce?
On zna ako sam ode onda nece naplatiti nista ali ako doceka otkaz onda ce omastiti brk.
Imamo li mi upravu, predsjednika bilo koga? Bilo ko da ga moze otjerati?
On zna ako sam ode onda nece naplatiti nista ali ako doceka otkaz onda ce omastiti brk.
Imamo li mi upravu, predsjednika bilo koga? Bilo ko da ga moze otjerati?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
daj ba jesi li realan da ne izlazimo na teren jarane saberi se loma sta ti je i prestani trolati ovdje raju svaki put to radis malo je rec da je pokvarenobojamora je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:34Pa šta je reko što nije tačno, ne branim ga treba ići i to pored toga što je usro stvar i zbog toga što nije jasno rekao da smo primili go iz opsajda 2 metra i da nam opet nije sviran penal u zadnjoj minuti prvog poluvremenaBosniaBoston je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:23Ovaj se sprda s nama. Nije da vec ne znamo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo uporedi ton kojim razgovara trenutno i kojim je razgovarao prije kad je imbecilima **** majke sto su dobili respektabilnu Tuzlu samo 1-0. Konstantno uljepšavanje, micanje krivice od sebe, neosnovani i lažni optimizam. Zvuči kao cvikeraš Nala kad igra Bosna, odvratno fakat.bojamora je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:34Pa šta je reko što nije tačno, ne branim ga treba ići i to pored toga što je usro stvar i zbog toga što nije jasno rekao da smo primili go iz opsajda 2 metra i da nam opet nije sviran penal u zadnjoj minuti prvog poluvremenaBosniaBoston je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:23Ovaj se sprda s nama. Nije da vec ne znamo

#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.