Ovaj holender mi jedini fali od madjara
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A nešto su izgleda ujebali ovaj swap, evo cijeli dan od 16 duplih koje sam stavio nijedna na ode
Pašalić za Brekala?Narin je napisao/la: ↑03 apr 2021, 15:02Hajd valjda dodje ubrzo. Cudan im je algoritam, ja jucer imao 15 da zamijenim, 6 sati nista ne dolazi i onda u pola sata ode sve..
Uglavnom, imam generalno za ponudit jos:
Jason Denayer, Robert Taylor, Jere Uronen, Josip Brekalo, Poljska logo, Will Orban, Timo Werner, Alexandar Arnold, Rice, Skotska logo, Tierney, Giroud.
Treba mi - Belotti, Locatelli, Bonucci, Witsel, Vertonghen, Courtois, Bale, Ramsey, Ampadu, Luuk De Jong, Blind, Cillassen, Mario Pasalic, logo Hrvatske, Mctominay, Frasey, Ryan Jack, Pavard, Griezmann, Mbappe, Lindelof, Finska logo, Rui Patricio, cancelo, guerreiro, ruben neves, danilo pereira, ronaldo, ruben dias, Stefan Ilskaner, Hamsik, Ondrej Duda, Lewandowski, Zielinski, Mateusz Klich
AKo ko ima sta, a da mu treba, nek javne.
Ja stavio u 9 jutros, nista jos.
Ni ja do ovog Kroosa.
Moze Pasalic za Brekala. Werner mi je na cekanju, vec sam ga obecao Nirtonu, pa samo cekamo da proradi ovaj swap. Ja cu staviti u public Brekalo za Pasalica, pa eto valjda se ovo danas sve zavrsi.Rauber33 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:04Pašalić za Brekala?Narin je napisao/la: ↑03 apr 2021, 15:02Hajd valjda dodje ubrzo. Cudan im je algoritam, ja jucer imao 15 da zamijenim, 6 sati nista ne dolazi i onda u pola sata ode sve..
Uglavnom, imam generalno za ponudit jos:
Jason Denayer, Robert Taylor, Jere Uronen, Josip Brekalo, Poljska logo, Will Orban, Timo Werner, Alexandar Arnold, Rice, Skotska logo, Tierney, Giroud.
Treba mi - Belotti, Locatelli, Bonucci, Witsel, Vertonghen, Courtois, Bale, Ramsey, Ampadu, Luuk De Jong, Blind, Cillassen, Mario Pasalic, logo Hrvatske, Mctominay, Frasey, Ryan Jack, Pavard, Griezmann, Mbappe, Lindelof, Finska logo, Rui Patricio, cancelo, guerreiro, ruben neves, danilo pereira, ronaldo, ruben dias, Stefan Ilskaner, Hamsik, Ondrej Duda, Lewandowski, Zielinski, Mateusz Klich
AKo ko ima sta, a da mu treba, nek javne.
Grb Hrvatske za Wernera?
Ryan Fraser, Ryan Jack, Logo Francuske?
Sad cu postaviti Logo Francuske i Ryan Fraiser, a ti postavi Denayer i GiroudNarin je napisao/la: ↑03 apr 2021, 17:51Ryan Fraser, Ryan Jack, Logo Francuske?
Treba li ti sta od ovoga - Jason Denayer, Robert Taylor, Jere Uronen, Poljska logo, Will Orban, Alexandar Arnold, Rice, Skotska logo, Tierney, Giroud?
Btw - napokon se desila razmjena De Ligt - Gundogan, nadam se da je Nirtonu otisao Gundo.
kraljttbvb je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:44Sad cu postaviti Logo Francuske i Ryan Fraiser, a ti postavi Denayer i Giroud![]()
Treba mi grb Slovacke.
Meni neki dan od 10-ak duplih, za par sati sve zamijenjene bile. Sad nesto ceka po cijeli dan...
Imam te sve, cekam te ujutro kad otvoris nove paketice
Vazi, zemljak.kraljttbvb je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:51Meni neki dan od 10-ak duplih, za par sati sve zamijenjene bile. Sad nesto ceka po cijeli dan...
Imam te sve, cekam te ujutro kad otvoris nove paketice![]()
Katastrofa im je swap danas, sa Narinom sam dogovorio dva swapa u slicno vrijeme, jedno otislo prije 2-3 sata a drugo jos nije.
Fali mi Holender.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.