FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I j.bo mater uvijek isti popisani seru
Gol na guzove i puno srece. Losi smo do bola,no hitamo ka tituli,zahvaljujuci sto su drugi jos gori od nas !!
Široki 9 kola bez poraza,danas 0 suteva u okvir.
Gazi bordo-bijeli !
Gazi bordo-bijeli !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tako je, jadnici, ma bruka botova je ovde, mrljavaca koji se kao razumiju u fudbalKockoglavi je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:56Ovi sto se osjecaju popisani i razocarani neka takvi i ostanu.

Bravo momci, bravo Vinko, +8, extra.
U novi boj ...
Kockoglavi je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:56Ovi sto se osjecaju popisani i razocarani neka takvi i ostanu.

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Steta fakat za ovu pobjedu. Neki pishicki slucajevi ovdje opet ostali uskraceni za lijecenje ega sa recenicom “‘esam vam rekao”.
Ali eto, pricekat cemo da vidimo sta ce im Zilic reci.
Ali eto, pricekat cemo da vidimo sta ce im Zilic reci.
PSPHM
-
- Kontakt:
Bravoooo korak blize tituli. Ne svidja mi se nacin igre, nismo bas gledljiva al et to je Vinkov nacin igre, rezultati su tu a to je najbitnije.
Vamos Rajvosa.
Vamos Rajvosa.
Hahaha, kakav si ti bot!!!! Ofiran, sa 20 postova u svakom lapandas i seres.
U novi boj ...
FK Sarajevo treba ozbiljnog trenera i jos ozbiljnijeg SD
Pobjedu pisi
Pobjedu pisi

Cestitke momcima i strucnom stabu na zasluzenoj pobjedi.
Daleko je ovo od onoga koliko ova ekipa moza, ali isto tako mnogo bolje od svih dosadasnjoh predstava ove polusezone. Dosta bolje smo izgledali prema naprijed. Ne znam zasto pjenite oko tog povlacenja, to je sasvim prirodan proces u ovakvim utakmicama gdje jedan gol odlucuje, da smo bili dovoljno pametni i rijesili u prvom poluvremenu sa 2 3 razlike druga bi prica bila, ne mozemo mi vrsiti visoki presing i onda njima kstavljati prostor nazad da izjednace pogotovo jer ne igramo protiv ekipe iz donjeg dijela tabele nego protiv drugoplasiranog. Cak sta vise, opet mi bolje otvaramo drugo poluvrijeme, opet mi stvaramo prilike a onda oni preuzimaju inicijativu i pored toga opet mi imamo bolje prilike, komotno smo im danas mogli 5 golova uvaliti a vi predstavljate isto kao da smo se branili sa 11 igraca cijelo drugo poluvrijeme...
Ovaj napredak u igri me raduje i to mi je u ovom trenutku najbitnije, nadam se da cemo izgledati sve bolje kako sezona bude odmicala i da ovo nece biti igra toplo-hladno.
Daleko je ovo od onoga koliko ova ekipa moza, ali isto tako mnogo bolje od svih dosadasnjoh predstava ove polusezone. Dosta bolje smo izgledali prema naprijed. Ne znam zasto pjenite oko tog povlacenja, to je sasvim prirodan proces u ovakvim utakmicama gdje jedan gol odlucuje, da smo bili dovoljno pametni i rijesili u prvom poluvremenu sa 2 3 razlike druga bi prica bila, ne mozemo mi vrsiti visoki presing i onda njima kstavljati prostor nazad da izjednace pogotovo jer ne igramo protiv ekipe iz donjeg dijela tabele nego protiv drugoplasiranog. Cak sta vise, opet mi bolje otvaramo drugo poluvrijeme, opet mi stvaramo prilike a onda oni preuzimaju inicijativu i pored toga opet mi imamo bolje prilike, komotno smo im danas mogli 5 golova uvaliti a vi predstavljate isto kao da smo se branili sa 11 igraca cijelo drugo poluvrijeme...
Ovaj napredak u igri me raduje i to mi je u ovom trenutku najbitnije, nadam se da cemo izgledati sve bolje kako sezona bude odmicala i da ovo nece biti igra toplo-hladno.
90!
Ma pusti bolan pakaše, samo ignor metuzaleme hahaha
BRAVOO MOMCI, NOVI/STARI PRVAK JE SA KOŠEVA

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Lajtmotiv naše igre je ono maloprije kad Dupovac uze loptu, krene da je iznese, pobjegne mu lopta i zabije se u protivnika sa obje noge. Igraju k'o da mrze jedni druge.
(Edit: na saigrače mislim, da se medjusobno mrze)
Zadnja izmjena: Arnelv52, dana/u 03 apr 2021, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
U ovoj ligi titulu ne osvaja dobar tim, nego najmanje loš. Ovdje dobrog nema. Iz kola u kolo, pratim samo zbog imena FK Sarajevo, sve ostalo je muka za želudac.
- feniksptica
- Kontakt:
Prvo u drugo poluvrijeme nebo i zemlja. samo se nismo treali povuc, al **** ga. POBJEEEDA YEBITE IHH.
sad Veleza lagano 2 razlike
E i Pejovic treba ohladit malo
sad Veleza lagano 2 razlike
E i Pejovic treba ohladit malo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nije ni cudo sto se osjecaju popisano, ponizeno i jadno.
Samo neka tako ostane.
Gazi Sarajevo sve redom. Titula ce se slaviti aBd. Bez obzira sto ima onih koji kazu da titula nije napredak

bp locations near me
Samo neka tako ostane.
Gazi Sarajevo sve redom. Titula ce se slaviti aBd. Bez obzira sto ima onih koji kazu da titula nije napredak

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Antikloc, Arnelv52, HZSydney, keli, mosarajvosa83, nedimmmm1337, PapakIzSa, rimljanin90, Rodman, Rule_hz, skoJaa, Tatamata1946, THEC i 177 gostiju.