FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- forza_juve
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Proslava igraca dovoljno govori kakva situacija u klubu i timu, a vi dezurni pljuvaci kmecite 
VOLIM TE SARAJEVOOOOO ❤

VOLIM TE SARAJEVOOOOO ❤
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Šta ste očekivali, Široki nije tek tako na drugom mjestu. Prvo poluvrijeme odlično, početak drugog smo pali. Vinko je izvršio odlične i pravovremene izmjene, poslije izmjena smi se ponovo digli i uspostavili balans. Hodžić kada je ušao, odigrao odlično. Handže i Mešanović se borili dok su imali snage, fino me iznenadio Milanović. Pidro ponovo tako - tako. Zadovoljan sam i igrom i bodovima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma ja prezadovoljan, samo nek smo pobijedili. Nekako sad je sve lakse
-
- Kontakt:
Ne kontam zasto mnogi ovdje kmece, pobjeda je danas najbitnija bila, jer su svi ostali kiksali, a direktnog najblizeg konkurenta smo udaljili na +8.
Igra nije na nivou, ok, al‘ koga briga za to na kraju sezone. Ostali smo u napadu bez 2 najznacajnija igraca iz polusezone, tu najvise imamo za popraviti jer je defanzivni dio koliko toliko siguran za ovu ligu.
Idemo po trecu uzastopnu aBd, a na ljeto treba vidjeti kako i sta dalje.

Igra nije na nivou, ok, al‘ koga briga za to na kraju sezone. Ostali smo u napadu bez 2 najznacajnija igraca iz polusezone, tu najvise imamo za popraviti jer je defanzivni dio koliko toliko siguran za ovu ligu.
Idemo po trecu uzastopnu aBd, a na ljeto treba vidjeti kako i sta dalje.

Ja sam zadovoljan. Najbitnija pobjeda ! Sad u Mostaru ce biti gusto, braca se naloze protiv nas, ali nadam se pobjedi. +8, super je ovo, ali bit ce gusto do samog kraja..
Zaboravio i Tuzlu u Kupu, bilo bi lijepo na duplu ici, ali titula je najbitnija, Tuzla je u formi, bit ce tesko tamo
Zaboravio i Tuzlu u Kupu, bilo bi lijepo na duplu ici, ali titula je najbitnija, Tuzla je u formi, bit ce tesko tamo
-
- Kontakt:
Ljudi kako ne shvatate da u ovoj ligi nema neke ljepote u igri. Zeljo dok je stimao nisu lijepo igrali. Zrinjski dok je harao nisu lijepo igrali. Mi smo sa Tatarom i Rahmanom pobjedjivali ali nije bilo neke posebne ljepote u igri ni tada.
Mi se jos uvijek privikavamo na sistem bez njih dvojice. Bitno da se pobjedjuje, osvaja titula i da se napravi pomak i konstanta u ligi. U usta mu se ser.em i naguram jos nogama, ko god kaze da nema pomaka i napretka.
I neka mi pri tome navede u kojem smo to periodu osvajali 2-3 titule zaredom i kad smo osvojili duplu prije ove zadnje...
Znaci prvo konstanta i titule i dominacija u ligi pa onda eveopski iskoraci i sve ostalo sto ide sa time.
Akademija mi trenutno najvise bode oči, igra ce doci a i pojacanja, ali akademija je vrlo bitan sektor i nadam se iskreno da ce ovaj Cioffi poslozit stvari da to bar malo lici na profi sistem.
Mi se jos uvijek privikavamo na sistem bez njih dvojice. Bitno da se pobjedjuje, osvaja titula i da se napravi pomak i konstanta u ligi. U usta mu se ser.em i naguram jos nogama, ko god kaze da nema pomaka i napretka.
I neka mi pri tome navede u kojem smo to periodu osvajali 2-3 titule zaredom i kad smo osvojili duplu prije ove zadnje...
Znaci prvo konstanta i titule i dominacija u ligi pa onda eveopski iskoraci i sve ostalo sto ide sa time.
Akademija mi trenutno najvise bode oči, igra ce doci a i pojacanja, ali akademija je vrlo bitan sektor i nadam se iskreno da ce ovaj Cioffi poslozit stvari da to bar malo lici na profi sistem.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvo Tuzlu riješiti ali ja sam i neriješenim rezultatom zadovoljan, revanš je na Koševu.
Pa zar se igraju dvije ? Ja bio ubjednjen jedna se igra, onda je super ovo, mozemo ih izbacit, konto samo u Tuzli igramo..
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 03 apr 2021, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zaboravio sam dodati da se teren pod hitno treba mjenjati, nije to opravdanje za danasnju igru ali preko TV-a se bas vidi da nije idealan za igru.
Ima sezona i nakon ove sezone. Da smo sad startali sezonu pitanje je da li bi osvojili titulu.
Nisam ja protiv Vinka i ne radi se ovdje o povlačenju nakon 1:0. Radi se o tome da se fudbal treba igrati brže zato se i mučimo, zato nam je i igra loša. Zato sve izgleda loše. Dupovac, Miličević, Pejović, Tino, Mešanović, oba krila... katastrofa kako sporo igraju. K'o da im je svakom po osamdeset godina. A dobar dio te krivice leži na Vinku jer mi se čini da im on dopušta sve ovo.
Nisam ja protiv Vinka i ne radi se ovdje o povlačenju nakon 1:0. Radi se o tome da se fudbal treba igrati brže zato se i mučimo, zato nam je i igra loša. Zato sve izgleda loše. Dupovac, Miličević, Pejović, Tino, Mešanović, oba krila... katastrofa kako sporo igraju. K'o da im je svakom po osamdeset godina. A dobar dio te krivice leži na Vinku jer mi se čini da im on dopušta sve ovo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, polufinale je na dvije utakmice, a finale jedna - Zenica. Zato i kažem da ne bi imao ništa protiv x-a.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nisi ti normalan. Jel ti vjerujes svoji ocima ili Semi?
Sema je fino rekao, Vinko i Tino se posvadjali. I ti imas obraza napisati da je atmosfera super??
PSPHM
-
- Kontakt:
Ako mislis na Nama sram te bilo
Imamo srece da je taj gospodin dosao kod nas i trebamo mu dici spomenik
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A sad po finale kupa.
Huh kako je situacija ssd dosta bolja, korak bliže cilju.
Huh kako je situacija ssd dosta bolja, korak bliže cilju.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!