Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Ime prodaje proizvod, to je to. Što se tiče McDonaldsa i Burger Kinga, uvijek bih izabrao ćevabdžinicu ili neku običnu sendvičaru umjesto ovih dvaju sra*ja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
To monoloze kupujmo domace
Nista bez pogace sa kajmakom iz kiseljaka
Bezimeni cestitam na prinovi
Bezimeni cestitam na prinovi
Ma kakav McDonalds. Nista posebno.. ma milion boljih hamburgera sam pojela od njihovog. Muka mi od njihovog.
Valja im samo to sto im cesto na tv-u utakmica bude. 
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Interista di cuore
- Kontakt:
ne dirajte McD danas sam se najeo u Beogradu.jest da sam moro pojest 2 big maca
al su predobri 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
muka joj od mcdonalds hamburgeraLily je napisao/la:Ma kakav McDonalds. Nista posebno.. ma milion boljih hamburgera sam pojela od njihovog. Muka mi od njihovog.Valja im samo to sto im cesto na tv-u utakmica bude.
aa sad ispade da je bolje jesti kuglof nego hranu iz McD.. ruku na srce jesu skupi, ali im je zato sva hrana ukusna.
Ma kakav McDonalds, u nas tamo 100 metara od McDonaldsa ima Cevabdzinca, nasa Bosanska, radije tamo odem nego u McDonalds 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pored 'nol'kog T'nT-a u Tuzli ti se raduješ McDonaldsovom hamburgeru. 
Za novac koji izdvajaš za obični obrok u McDonaldsu, možeš pojesti nešto X puta ukusnije, a ujedno i zdravije(još da ti ostane za kladionice, kafe i cigara).lech je napisao/la:aa sad ispade da je bolje jesti kuglof nego hranu iz McD.. ruku na srce jesu skupi, ali im je zato sva hrana ukusna.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Interista di cuore
- Kontakt:
ufff u Tnt su odlicni oni sendvici...sa sirom i parizerom mmmmmm 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
po milioniti put gledam gospodara prstenova-remek djelo
Kakav McD ono kod njih sve neka minijaturna izdanja,fol uzmes cizburger moras ih 6 pojest da bi se najeo kako treba...al eto cisto malo sminke sto se kaze ovdje ko ono fol e jeo sam u McD ,al ako ces se najest a dobro proci bjez od tog, ma svakako nemoze to u istu recenicu sa desetkom i citav da ga hebes 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
šta ima raja? Ima li kakvih novosti na ovom forumu nije me bilo 3 dana pa da ne čitam sve teme ako ima ko da ukratko prepiča 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
propali bi kad bi se otvorili u SarajevuMonolog je napisao/la:Ime prodaje proizvod, to je to. Što se tiče McDonaldsa i Burger Kinga, uvijek bih izabrao ćevabdžinicu ili neku običnu sendvičaru umjesto ovih dvaju sra*ja.
FORZA MARŠAL !!!
brazzo je napisao/la:šta ima raja? Ima li kakvih novosti na ovom forumu nije me bilo 3 dana pa da ne čitam sve teme ako ima ko da ukratko prepiča
hmmm paja poceo terorisati ljude i na nba podforumu, liverpulovci proklinju sudca, juventini marotu, alfa i dalje u svom elementu, hmm to mi sad pada na pamet
nema potpisa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nije poceo vec to radi duze vreme...zapeli ko je bolji rose ili rondo i samo prepucavanja...priznajem i ja sam davao komentare ali vec je pocelo da me smara da se prepucavam oko necega sto smatram da je zaista glupoAdmir_Sa je napisao/la:brazzo je napisao/la:šta ima raja? Ima li kakvih novosti na ovom forumu nije me bilo 3 dana pa da ne čitam sve teme ako ima ko da ukratko prepiča
hmmm paja poceo terorisati ljude i na nba podforumu, liverpulovci proklinju sudca, juventini marotu, alfa i dalje u svom elementu, hmm to mi sad pada na pamet
- majestic24
- Kontakt:
Necemo se vise raspravljati....Deron je izmislio kosarku za Ronda i Rosea tako da....alfarouqaminu je napisao/la:nije poceo vec to radi duze vreme...zapeli ko je bolji rose ili rondo i samo prepucavanja...priznajem i ja sam davao komentare ali vec je pocelo da me smara da se prepucavam oko necega sto smatram da je zaista glupoAdmir_Sa je napisao/la:brazzo je napisao/la:šta ima raja? Ima li kakvih novosti na ovom forumu nije me bilo 3 dana pa da ne čitam sve teme ako ima ko da ukratko prepiča
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Popović Lazar
- Kontakt:
Kad već o McDonaldsu pričate, nikad nisam shvatala toliku euforiju oko McDonaldsa. Valjda kod ljudi vlada ono:"Najviše želiš ono što ne možeš imati" (jer ga u BiH još nema). Jela sam svu tu njihovu hranu, sitne hamburgčiće, Colu uz to, poput Amerikanaca
, ali nema meni ništa do poštenih ćevapa i bureka.
Čak, kad se spominje dolazak McD-a u BiH, često pomislim da bih, da se mene pita, iz topa to bojkotovala, da se očuva tradicija i naša bosanska hrana, koja je odlična i posebna (bez obzira na količinu masti i začinjenosti.)
Opet, skoro sam na fakultetu slušala predstavnika NATO-a, koji je rekao da:"Kad vam MCDonalads odluči doći u BiH, znači da ste dovoljno sigurni i da vam i NATO dolazi!" Na to je dodao da će se to desiti za 2 godine. Naravno, mi smo se svi fino nasmijali. Pa, sad...
I, da i ja kažem da T'n'T ima odlične sendviče.
Čak, kad se spominje dolazak McD-a u BiH, često pomislim da bih, da se mene pita, iz topa to bojkotovala, da se očuva tradicija i naša bosanska hrana, koja je odlična i posebna (bez obzira na količinu masti i začinjenosti.)
Opet, skoro sam na fakultetu slušala predstavnika NATO-a, koji je rekao da:"Kad vam MCDonalads odluči doći u BiH, znači da ste dovoljno sigurni i da vam i NATO dolazi!" Na to je dodao da će se to desiti za 2 godine. Naravno, mi smo se svi fino nasmijali. Pa, sad...
I, da i ja kažem da T'n'T ima odlične sendviče.
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 10 jan 2011, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
HAHAHAHAHAdmir_Sa je napisao/la:brazzo je napisao/la:šta ima raja? Ima li kakvih novosti na ovom forumu nije me bilo 3 dana pa da ne čitam sve teme ako ima ko da ukratko prepiča
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.