SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Bada je pogodila i Krupa - Tuzla tako da smo na 2:2?
Support Velez, It's logical! ★
Pa dobro si napisao. Doduse i protiv nas svaki debil pogadja. Najvise primljenih golova u sve tri lige imamo.legenda reala je napisao/la: ↑03 apr 2021, 21:07Sta sam ja konkretno sad uradio Vilareal 0:3,Chelsea 2:5,Milan 1:1
napisao zasad potop domacina nakon tri tekme i ti sad seres o nekom mlacenju prazne slame![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- legenda reala
- Kontakt:
Ma vidiš da su sve u vrhu ekipe za koje igraju ljudi iz saveza i ove koji im se ulizuju i brane ih, jedino ja i ti imamo hrabrosti kriminalcima reći sve u lice zato nas šupak i gura u propast raznim radnjama
Evo Mokesu je SIPA pokucala na vrata Migu spremi se i ti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kralj je pogodio i Sloboda - Zeljo.
Ispravite.
Ispravite.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
I Jedinstvo je jos tu.A i vi isto.Jel se ovo Ljuta iscupa iz crvene zone?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Max Allegri
Tebe je izbacio, sad se nameracio na mene. Bili smo jednom na pravoj strani i to u jedinom kolu kad smo bili na istoj kao njegova ekipa.legenda reala je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:12Ma vidiš da su sve u vrhu ekipe za koje igraju ljudi iz saveza i ove koji im se ulizuju i brane ih, jedino ja i ti imamo hrabrosti kriminalcima reći sve u lice zato nas šupak i gura u propast raznim radnjama
Evo Mokesu je SIPA pokucala na vrata Migu spremi se i ti![]()
Nisam ja bio ukljucen u te radnje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Mi skoro da smo otpali, jedinstvo u uzasnom nizu. Vama raspored bas ide na ruku,kako bi legenda rekao igrate jedini dvije kuci hahaha.
Max Allegri
usporio sam ja zadnjih par kola, pobjeze mi ti na listi strijelaca
al zato ovi moji suigraci kad je najpotrebnije pogadjaju
@legenda reala
Sta je ovo moramo u cvajtu ispasti da te samaramo, nije ovako zanimljivo bez Gorazdanskog lobiste.
Sta je ovo moramo u cvajtu ispasti da te samaramo, nije ovako zanimljivo bez Gorazdanskog lobiste.
- legenda reala
- Kontakt:
Još 20.02 sam im napisao da nemaju šanse za titulu jer imaju užasan raspored u drugom dijelu identičan našem, ako pobjede momci i tvoj kriminal svaka im čast, iako su im šanse minimalne
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne mogu pogoditi prazan gol. Veceras jedna od tri ekipe koja nije kuci zabila,to ih je kostalo haman 6b,Stalo ih kao i Potkovice,probat cu nesto smuljat u nastavku sezonelegenda reala je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:30Još 20.02 sam im napisao da nemaju šanse za titulu jer imaju užasan raspored u drugom dijelu identičan našem, ako pobjede momci i tvoj kriminal svaka im čast, iako su im šanse minimalne
Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
Ne mogu ništa jer nisu na istoj strani s Potkovicama nego s nama to im je tužna sudbina jbg
Pogledaj malo bolje rspsored, znam da je to puno za tvoj mozgic,ali ako uporan budes, mozda progledas i vidis da smo na istoj strani.legenda reala je napisao/la: ↑03 apr 2021, 23:35Ne mogu ništa jer nisu na istoj strani s Potkovicama nego s nama to im je tužna sudbina jbg
Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
Zašto vrijeđaš, diskutuj normalno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.