Standardne izjave trenera pred proljeće, cilj je "opstanak i afirmacija mladih igrača za narednu sezonu"

Znači priprema terena da bi na jesen opet krenule bajke o napadu na PL

Moderator/ica: GracanicaAA
Kaze Hamdo bolje je da se prica po gradu da se borimo za ulazak u PL, nego da pricaju da se borimo za opstanak.fontes je napisao/la: ↑13 feb 2021, 13:43Nisam očekivao uopšte pojačanja, do sad što sam naletio na fb sigurno 3-4 igrača su došla. Ima li neko infos o tome kakvi su? Znam samo za Čizmića i Almina golmana. Očekivao sam da će juniori odraditi drugu polusezonu + par ovih što su ostali iz jesenjeg dijela prvenstva.
Standardne izjave trenera pred proljeće, cilj je "opstanak i afirmacija mladih igrača za narednu sezonu"![]()
Znači priprema terena da bi na jesen opet krenule bajke o napadu na PL![]()
Ne može momak zbog zdravstvenog stanja braniti.
Kakav klub takva temaNebitno777 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 13:50Ljudi kakvo je ovo mrtvilo? Šta se dešava? Niko ništa da napiše.
Šefe moj, ,,pohasili,, su vam se ovi mlađi danas a znaš da sa nama nema zajebancije da si nam rodjeni brat...
Ko? Utakmica puna naboja koji ste isforsirali, redari loptu ne daju, simuliraju nesto, al psovke i urrlici sa tribina gdje samo moze UO bit, sramota. Sudija katastrofa, generalno, na ovo sve 3min produzio, smijesno.Bihachacbi je napisao/la: ↑03 apr 2021, 18:10Šefe moj, ,,pohasili,, su vam se ovi mlađi danas a znaš da sa nama nema zajebancije da si nam rodjeni brat...
Hajde Bogati ko da su nasi bolji, seljakluk smo svi skupa i svi trebamo radit da ovih stvari nema.
imas kralju ako u gradu naides na kakav magnet ili slicno, klub fan shopa nema niti ce ga kada imat nazalost . . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.