NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Green je noc ranije povrijedio prst, zato nije igrao sinoc.Nema veze sa Stephom.
@Tracy Naravno da ne fali, jer je ekipa dobijala i bez njega timove sa negativnim omjerom. Dugorocno, pocne faliti, jer se napad zasniva na njemu, ali kratkorocno se prezivi.
@Tracy Naravno da ne fali, jer je ekipa dobijala i bez njega timove sa negativnim omjerom. Dugorocno, pocne faliti, jer se napad zasniva na njemu, ali kratkorocno se prezivi.
- Nail for Real
- Kontakt:
Kako sad stvari stoje, koliko minuta bi Ben trebao igrati protiv "klupe" Netsa u eventualnom plejof sukobu? I sta znaci to za Howarda?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa jest strasna odbrana i na papiru. Simmons je cudoviste koje brani 4 pozicije bez problema, Green je uvijek bio vrhunski defanzivac, a paradoksalno iako stari u LAL je unaprijedio ganjanje igraca kroz blokove. A Tybulle je jedan od najvecih defanzivnih talenata koje sam dugo vidio. energija, osjecaj za igru, veliki talenat na tom dijelu terena
fazon je koliko poena ima ta trojka u rukama jer Tybulle i Green imaju strasne crne rupe u sutu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Imaju ovog momka za poene.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑03 apr 2021, 15:31pa jest strasna odbrana i na papiru. Simmons je cudoviste koje brani 4 pozicije bez problema, Green je uvijek bio vrhunski defanzivac, a paradoksalno iako stari u LAL je unaprijedio ganjanje igraca kroz blokove. A Tybulle je jedan od najvecih defanzivnih talenata koje sam dugo vidio. energija, osjecaj za igru, veliki talenat na tom dijelu terena
fazon je koliko poena ima ta trojka u rukama jer Tybulle i Green imaju strasne crne rupe u sutu

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Baš to je jedna od stvari koje planiram pratiti sada kad se vraća Embiid ali mislim da to u playoffu neće biti više od 5 minuta jer će Simmons i Embiid većinu vremena provoditi zajedno a Hill biti PG druge petorke, ili će se igrati niža postava sa Simmonsom a bez Howarda.Nail for Real je napisao/la: ↑03 apr 2021, 15:29Kako sad stvari stoje, koliko minuta bi Ben trebao igrati protiv "klupe" Netsa u eventualnom plejof sukobu? I sta znaci to za Howarda?
Hill/Milton/Thybulle/Harris/Simmons mi onako u teoriji djeluje dobro za matchup s Netsima kada odmara Embiid. Siguran sam da će se do kraja sezone uigravati ovakva ili slična kombinacija niskih petorki koje će se morati igrati protiv Netsa.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- kontrasviju
- Kontakt:
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa bolji je Ben od Hardena, po Sixersima
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma nije naravno, niko to ne tvrdi. Al postoji granica.
Na osnovu informacija iz razlicitih izvora, barem koliko sam ja uspio zakljuciti, Simmons jeste bio u trejd diskusijama ali ne da se uz njega salju i godine draft pikova i(li) drugi mladi igraci, a sto je Houston trazio. Na to nismo htjeli pristati. Jer kad skontas, Simmons je bio ubjedljivo najbolji mladi igrac kojeg je Houston objektivno mogao dobiti za Hardena, pa su i Sixersi tu imali neki leverage da ne pristaju na ovo na sto su pristali Netsi.
Uostalom kad vidimo kako se odvija sezona, a to je da ce konkretno Simmons vrlo vjerovatno biti DPOY, a Sixersi 1. ili 2. ekipa Istoka i najveca prijetnja tim Netsima u playoffu, a da se pritom dosta mladih igraca razvilo i razvija u produktivne igrace, Harris etablirao kao legitiman star igrac, zadrzali pikovi i odrzala dugorocna trade fleksibilnost, tesko se onda pozaliti Rio.
Mislim da je Morey splash trejd neminovan al pokazao je i s Hardenom a i nedavno s Lowry pregovorima da nece raditi veliki trejd po svaku cijenu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da, izvisio bi Dirk
A dobro odigrati takvu sezonu je impresivno u svakom slucaju, a naravno da na vecem volumenu dodatno dobija na znacaju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kakva sezona Randlea i Knicksa. Thibbs 
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Phili je dovoljno da uzme 2 od prve 3 utakmice protiv Netsa i serija gotova
ona tri kretena nisu mentalni kapacitet da stizu zaostatak u PO seriji (dokazano)
ona tri kretena nisu mentalni kapacitet da stizu zaostatak u PO seriji (dokazano)
Bogdanoviceva povreda sake je bila takve prirode da on vise nikada ne moze napraviti niti jedan sklek. Karijera mu bila upitna
Svaki put kad sutira osjeti bol, zato su mu i oscilacije ovolike. Jbte kad sam cuo, e svasta.
Svaki put kad sutira osjeti bol, zato su mu i oscilacije ovolike. Jbte kad sam cuo, e svasta.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.