Prijedlog: kad se kolo igra dva dana da date HT nakon prvog. Prije je tako bilo, pa je lakše pratiti. Znam da i sad nekad uradite tako, ali nije svaki put.
Kapi, idemo
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Evo ne znam kako da odbranim savez a da ne bude napadom?!
Naravno da je bilo HT kad se igralo dva dana. Samo naprijed savez.

da se izjasni oko crvenog kartona njegovo saigracadamir_82 je napisao/la:
da li nastavljaju saradnju ili mozda zele raskinuti.FCBAYERN je napisao/la:
Sto se tice toga sto ti zelis, tako ti je do sada bilo,uvijek prvi i treći sa ponude domacina a drugi i cetvrti gostima. Ostale lige smo malo miješali zbog ravnoteže parova. To mnogima nije odgovaralo.123456 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 15:01Dobro je [email protected] ja nisam ni "s" od strucnjaka za ove tehnologije samo da upitam.
Moze li se naprimjer prvo ubaciti 4-6 (zavisno od rasporeda liga) parova Engleza naprimjer da sistem odabere dva para za domace a dva za goste.Poslije da ubacis Talijane pa Nijemce i tako redom.Da se ne dogodi da domacin ima nap. 4 Engleza a gost 4 Nijemca nap.
Za svašta ga se optužuje ali raspored sigurno nije štimao. Još jedna podvala saveza kojom se pokušava diskreditovati lik i djelo jedne od ikona lige.Mig_Mig je napisao/la: ↑04 apr 2021, 00:07Eh taj ti je pomenutom dvojcu,dokazano stimao raspored, ispravljao rezultate nakon početka utakmica, tokom i nakon završetka itd.. Sad placu za sretnim vremenima.
Vala to si upravu, raspored nijeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 15:09Za svašta ga se optužuje ali raspored sigurno nije štimao. Još jedna podvala saveza kojom se pokušava diskreditovati lik i djelo jedne od ikona lige.

Ma nema tu sta da se prica dalje. Ovo je nevidjen upgrade na sve do sada,igraci imaju live izvlačenje parova i nema niko pravo na bilo kakvu sumnju. Samo nastavi i objasni i kako smo vec rekli slobodno sutra za 20:00 zakazi izvlačenje parova za 14.kolo.
A ja ne znam zašto vi sve vidite kao napad, pa se morate braniti.
Mizavom Migu sigurno nije u interesu da takmicenje bude postano jer bi to znacilo da mu se ekipa vraca tamo gdje je bila prije nego je usao u savez. Smislit ce on vec opet nacin da vara.legenda reala je napisao/la: ↑04 apr 2021, 16:13
previse olako vi shvacate Mig Miga, al neka obice vam se o glavu kad tad![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.