Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Intervju SA PERVODOM!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Los_Blanos2
- Kontakt:
uvijek u ovoj jakni istojB0SANAC je napisao/la:Dobru jaknu ima Dzeko jbt .. Mogao bi i meni jednu poslati
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jbt koliko je ovdje djetinjastih postova 
Bas mu je jakna dobra! od svih nasih sportista mislim da se Dzeko najbolje oblaci,ah da i Haris Medunjanin!Los_Blanos2 je napisao/la:uvijek u ovoj jakni istojB0SANAC je napisao/la:Dobru jaknu ima Dzeko jbt .. Mogao bi i meni jednu poslatikako jeste
- L' Imperator
- Kontakt:
15. mi je rodjendan i najbolji poklon bi mi bio kad bi Edin postigao BAR 1 gol Wolvesu (:
#samoRudar #zauvijek
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni je najjaci dio kada prica kako je City pratio dok je bio u Njemackoj i u jednom trenutku se pocne ceskati po nosu.GNN je napisao/la:Intervju SA PERVODOM!
[youtube][/youtube]
A vecina zna sta to znaci.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Kako ces zaboraviti Sejubosnas_ je napisao/la:Bas mu je jakna dobra! od svih nasih sportista mislim da se Dzeko najbolje oblaci,ah da i Haris Medunjanin!Los_Blanos2 je napisao/la:uvijek u ovoj jakni istojB0SANAC je napisao/la:Dobru jaknu ima Dzeko jbt .. Mogao bi i meni jednu poslatikako jeste
Spahic je uvijek elegantan, u skladu sa okolinom
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Sigurno stvari iz Svabije nisu jos dosleLos_Blanos2 je napisao/la:uvijek u ovoj jakni istojB0SANAC je napisao/la:Dobru jaknu ima Dzeko jbt .. Mogao bi i meni jednu poslatikako jeste
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bravo majstore cestitam dosao samo da nam to kazes, hvala sto si snama podijelio taj poklon rodjendanski :L' Imperator je napisao/la:15. mi je rodjendan i najbolji poklon bi mi bio kad bi Edin postigao BAR 1 gol Wolvesu (:
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- L' Imperator
- Kontakt:
xDLos_Blanos2 je napisao/la:Bravo majstore cestitam dosao samo da nam to kazes, hvala sto si snama podijelio taj poklon rodjendanski :L' Imperator je napisao/la:15. mi je rodjendan i najbolji poklon bi mi bio kad bi Edin postigao BAR 1 gol Wolvesu (:
#samoRudar #zauvijek
U srijedu se igra uzvratna protiv Leicastera
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- L' Imperator
- Kontakt:
imal' Dzeko pravo nastupa??Bosnier je napisao/la:U srijedu se igra uzvratna protiv Leicastera
#samoRudar #zauvijek
MIslim da ga mogu prijaviti i za ovu tekmu u srijedu ako se igra, to ne znam ali neko napisa pa nek bude tako
Mes Que Un Club
Nisam siguranL' Imperator je napisao/la:imal' Dzeko pravo nastupa??Bosnier je napisao/la:U srijedu se igra uzvratna protiv Leicastera
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ja mislim da ima...jer se igraci prijavljuju 2 dana prije tekme ja mislimBosnier je napisao/la:Nisam siguranL' Imperator je napisao/la:imal' Dzeko pravo nastupa??Bosnier je napisao/la:U srijedu se igra uzvratna protiv Leicastera
- L' Imperator
- Kontakt:
i ja mislim da ce moci..niko nije znao da ce se i druga utakmica protiv Lestera igrat' pa zato je receno da ce debitovati 15-og ..amertiger je napisao/la:MIslim da ga mogu prijaviti i za ovu tekmu u srijedu ako se igra, to ne znam ali neko napisa pa nek bude tako
#samoRudar #zauvijek
Dzeko se super snalazi sa engleskim jezikom!!OTNYS_YNWA je napisao/la:Meni je najjaci dio kada prica kako je City pratio dok je bio u Njemackoj i u jednom trenutku se pocne ceskati po nosu.GNN je napisao/la:Intervju SA PERVODOM!
[youtube][/youtube]![]()
A vecina zna sta to znaci.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Druga tekma protiv Leicastera se igra za 10 dana tek, znaci 19.1
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Los_Blanos2
- Kontakt:
tamanPauk je napisao/la:Druga tekma protiv Leicastera se igra za 10 dana tek, znaci 19.1
ljudi sijecte li se kad je imao debi u BL sa Wolf usao pred sam kraj tekme, bilo na FTV prenos
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu