FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 04 apr 2021, 14:17

Spremite se, dolazimo. :kafa:

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 apr 2021, 14:23

ajdohordas je napisao/la:
04 apr 2021, 13:20
Ma treba pokusat Duljevica vratit. Gledam ga neku noc, lik je grohno totalno ne moze se sastavit sa loptom. Vratit ga kod nas nek se malo restartuje kao sto je Stevanovic uradio kod kona.
Onog pakasa netreba vracat nazad ni za zivu glavu. Da mu ozivimo karijeru i da nam opet ode dzaba :nene: :nene:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Tarpi1234
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi1234 » 04 apr 2021, 14:32

20.000 eura u Dinamo d.imao sad ima jos vise I ti bi da ga vratis..kako,cime?

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 04 apr 2021, 14:35

Ja bih volio Kurdica stavit da igra u paru sa Dupovecem ako Mili ode. Decko u Kukesiju igra svaku minutu, cak je zabio gol u zadnjem kolu, moje misljenje :kafa:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 apr 2021, 14:38

Akrapovic nam pred nosom, samo kazem :kafa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 04 apr 2021, 14:49

Rahma je napisao/la:
04 apr 2021, 14:08
https://sportsport.ba/fudbal/azur-mahmi ... iar/395713

Jos prosle godine sam govorio da se ovaj momak mora dovesti. S obzirom da ce nas Milicevic najvjetovatnije napustit nakon ove sezone, mislim da bi se momak mogao ustaliti u prvoj postavi.
Dobar I on i onaj Alić.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 apr 2021, 14:59

Namaje problem sto nemamo presinga prvo

Drugo nemamo igraca kao sto je bio Rahmanovic koji konstantno napada zna stvorit sansu zna dat go i koji je sportski brezobrazan, sjetitese samo prve utakmice sa borcem

Nemamo igraca tipa TATARA koji iskoristava sve 100% sanse i koji sanse koje su polu sanse pretvara u gol, naprimjer go zrinjskom go olimpicu borcu itd..

Nemamo Ahmeta covjek koji dobiva 70% zracni duela covjek koji isloristava svaku sansu i kad ekipa igra lose i kad igra dobro on uvjek igra dobro i iskoristice sanse nece puc pod pritiskom lose igre recimo prva utakmica protiv citya

Mesanovic cmiljenic nisu ni 50% nadomjestili tatara i rahmanovica

Druga stvar mi smo konduciono u ovih 5-6 utakmica u nastavku naj losija ekipa posle olimpica.. jeste da mi polahko dizemo tu kondiciju ali ako se uzme da je to taktika ili plan meni to nije jasno zasto jer u ovih 5-7 utakmica prvih smo mogli obezbjedit titulu jer smo bili na +9.

Trece vrlo lahko se moglo desit da izgubimo derbi jer onaj ofsajd je bas bio sumnjiv

Penal protiv krupe koji nije dosudjen, svi znamo da se ono sudi u pl bih skoro u 90% slucajeva

Gdje bi smo mi bili dali bi ovde neko opravdavao 4 boda u 5 utakmica

Jos nista nije gotovo jer +8 nije zaliha koja garantiju nesto a posebno ne sa ovakvom igriom. Jer dva remija i pobjeda u sledece tri utakmice te moze dovest na +4 a imas jos 5 utakmica. Vec sad pokusat uzet velez ako je ikako moguce

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 04 apr 2021, 15:06

Pitar6785 je napisao/la:
04 apr 2021, 14:59
Namaje problem sto nemamo presinga prvo

Drugo nemamo igraca kao sto je bio Rahmanovic koji konstantno napada zna stvorit sansu zna dat go i koji je sportski brezobrazan, sjetitese samo prve utakmice sa borcem

Nemamo igraca tipa TATARA koji iskoristava sve 100% sanse i koji sanse koje su polu sanse pretvara u gol, naprimjer go zrinjskom go olimpicu borcu itd..

Nemamo Ahmeta covjek koji dobiva 70% zracni duela covjek koji isloristava svaku sansu i kad ekipa igra lose i kad igra dobro on uvjek igra dobro i iskoristice sanse nece puc pod pritiskom lose igre recimo prva utakmica protiv citya

Mesanovic cmiljenic nisu ni 50% nadomjestili tatara i rahmanovica

Druga stvar mi smo konduciono u ovih 5-6 utakmica u nastavku naj losija ekipa posle olimpica.. jeste da mi polahko dizemo tu kondiciju ali ako se uzme da je to taktika ili plan meni to nije jasno zasto jer u ovih 5-7 utakmica prvih smo mogli obezbjedit titulu jer smo bili na +9.

Trece vrlo lahko se moglo desit da izgubimo derbi jer onaj ofsajd je bas bio sumnjiv

Penal protiv krupe koji nije dosudjen, svi znamo da se ono sudi u pl bih skoro u 90% slucajeva

Gdje bi smo mi bili dali bi ovde neko opravdavao 4 boda u 5 utakmica

Jos nista nije gotovo jer +8 nije zaliha koja garantiju nesto a posebno ne sa ovakvom igriom. Jer dva remija i pobjeda u sledece tri utakmice te moze dovest na +4 a imas jos 5 utakmica. Vec sad pokusat uzet velez ako je ikako moguce
samo malo, 2 remija i pobjeda +4. to znaci da ostali sve dobijaju? ne kontam te
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 04 apr 2021, 15:09

Svaka čast Ameru Dupovcu. Uvijek je on za mene bio kvalitetan stoper, nije neki kikser nikad bio, mada nije ulijevao sigurnost i u puno kvalitetnijim ekipama od ove današnje.
Ove igre koje momčina pruža danas su fantastične. Izgleda mi fizički prejak a dolazi i do izražaja svo iskustvo koje ima. Mislim također da mu odgovara Vinkov način igre gdje nam je defanziva čvršća, i gdje više igrača učestvuje u branjenju. Samo da ga zdravlje služi, još dugo sezona da odigra na ovom visokom nivou.
Pidro me najviše razočarao u ovoj ekipi. Šteta šta bi od najboljeg beka lige, povreda ga je očito unazadila i izgleda mi kao da momak nema trunke starog samopouzdanja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 apr 2021, 15:15

Pidro je ono jucer "slucajno "desnom nogom centrirao i pogodi Handzica u trepavicu,lijevom sesnesterac pogodit nemoze bukvalno u prvom poluvremenu je imao bar 3 puta slobodno i nogu i stranu sve lose gadjao..Moguce da u 23 godini skontao da mu je desna ipak jaca noga,nebi me iznenadilo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 04 apr 2021, 15:15

Sutra ako Velez ne pobijedi, Borcu se sve poklapa i prekida se liga. Nisam insajder, ali ta prica se potencira medju "fudbalskim" ljudima.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 apr 2021, 15:18

miky_hz je napisao/la:
04 apr 2021, 15:15
Pidro je ono jucer "slucajno "desnom nogom centrirao i pogodi Handzica u trepavicu,lijevom sesnesterac pogodit nemoze bukvalno u prvom poluvremenu je imao bar 3 puta slobodno i nogu i stranu sve lose gadjao..Moguce da u 23 godini skontao da mu je desna ipak jaca noga,nebi me iznenadilo.
Jos kad bi u nas u i oko 16 kod centarsuteva bilo vise od DVA igraca ... 😱
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 04 apr 2021, 15:22

Mesanovic nije los zasad trudi se, vidi se zelja. Al sam od njega ocekivao ovo sto radi Goran Brkic u TC, jer su iz slicnih ekipa, duze vrijeme su u Sloveniji bili u top ekipama.
Mada se znalo da nije golgeter i da vise radi za ekipu.

Nadam se da je to samo zato jer je TC u formi a mi nismo i da ce Jasmin poceti pogadjati jer nam treba neko ko ce ppspremat lopte u mrezu.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 apr 2021, 15:22

Pantelija je napisao/la:
04 apr 2021, 15:18
miky_hz je napisao/la:
Eto za divno cudo gledao sam Mladost dan ranije, ovaj mali Alic isto lijevi bek pogodi Nedima Hadzica centarsutem i pade gol ,a zamisli Nedim jedini igrac Mladosti bio u 16 metara.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 04 apr 2021, 15:28

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 04 apr 2021, 15:28

Evander je napisao/la:
04 apr 2021, 10:18

Mislim da mi zaista nemamo pravo pricati o sudijama ovo proljece.
Onaj ponistenu gol na Grbavici, koji je u najmanju ruku sporan, crveni za Zrinjski na Kosevu, pa nedosudjeni penal za Krupu u zavrsnici utakmice.
Nemojte biti mitomani.
1. Na derbiju ne bi bio ofsajd da nije debil Kosorić ugurao loptu u gol, ovako jeste

2. Crveni za zrinjski jeste velika greška sudije

3. Penal za Krupu jeste, ali par minuta prije toga ni nama nije sviran čisti penal
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 apr 2021, 15:33

miky_hz je napisao/la:
04 apr 2021, 15:22
Pantelija je napisao/la:
04 apr 2021, 15:18
miky_hz je napisao/la:
Eto za divno cudo gledao sam Mladost dan ranije, ovaj mali Alic isto lijevi bek pogodi Nedima Hadzica centarsutem i pade gol ,a zamisli Nedim jedini igrac Mladosti bio u 16 metara.
Znaci mladost protiv zrinjskog nam je smjernica?
E super da znam u buduce jer gledajuci malo bolje ekipe koje igraju moderni fudbal u 16 kos postavljenog napada bude najmanje 4 igraca a okolo jos 3 minimalno. Odnosno teziste igre se prenese na zasnju trecinu terena protivnika.

Al et valjda je lakse ocekivati da ce pidro ili oremus pogoditi nekoga u glavu izmesju 5 odbrambenih
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 04 apr 2021, 15:34

Foux87 je napisao/la:
04 apr 2021, 12:18
Od danas ići korak po korak, ne treba gledati unaprijed 2-3 kola, svakom nabiti presing od 1 minute svakome (vidjelo se jučer igrač lištice samo izbijaju lopte) imati respekt prema svakome ali se postaviti kao favoriti, svaku utakmicu igrati kao da o njoj zavisi sve i titula je neupitna.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje.
Jučer se vidjelo na početku da možemo kad hoćemo.
Samo je fazon mi zabili gol i odmah neko povlačenje, Vinko čuva rezultat.
To mi se ne sviđa nikako i mislim da nije on baš trener za FKS.
Doduše tako bi možda moglo da se ubode nešto u Evropi, ali mi u našoj ligi moramo da meljemo protivnike.
Neću da mislim hoće li Krupa ili Široki da nam zabiju gol u 90 min, onda nema vremena za vađenje.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 04 apr 2021, 15:37

MortemHz je napisao/la:
04 apr 2021, 13:42
slika
Žena mu grmi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”