Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ma necemo se raspravljati,pobjedili ste jer ste bili bolji.
I cestitavam na pobjedi.
I cestitavam na pobjedi.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
bio je usporeni snimak ,
Di Maria je bio u pasivnom offsajdu ,a Ronaldo nije bio ni blizu offsajda[/quote]
Druze, lopta je upućena na njega, cak je skocio za loptom, znaci aktivirao se, sto je iritiralo odbranu Villareala, sto automatski znaci offside, to su cinjenice! Ali opet kazem desava se, samo nemojte kukati vise!
Ofsajd je bio i idemo dalje!
Di Maria je bio u pasivnom offsajdu ,a Ronaldo nije bio ni blizu offsajda[/quote]
Druze, lopta je upućena na njega, cak je skocio za loptom, znaci aktivirao se, sto je iritiralo odbranu Villareala, sto automatski znaci offside, to su cinjenice! Ali opet kazem desava se, samo nemojte kukati vise!
Ofsajd je bio i idemo dalje!
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
RE-SU je napisao/la:Druze, lopta je upućena na njega, cak je skocio za loptom, znaci aktivirao se, sto je iritiralo odbranu Villareala, sto automatski znaci offside, to su cinjenice! A
!
Je li ti vidiš neku ironiju u ovom tvom postu,samo nemojte kukati više LOL...RE-SU je napisao/la:Ali opet kazem desava se, samo nemojte kukati vise!
RE-SU je napisao/la: Ofsajd nije bio i idemo dalje!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Nama dosta trofej LP
dzaba vam liga jeste zadovoljni sada???a sada noga...
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Los_Blanos2 je napisao/la:Nama dosta trofej LP![]()
dzaba vam liga jeste zadovoljni sada???a sada noga...
Lige prvaka, nisam bas siguran, samo sto ce te se nacekati za sledeci jos koju deceniju
Imate 5 poraza u nizu od Barce, mogu misliti kako vam je, pogotovo nakon ove posljednje rasturačine
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@RE-SU Nicija nije do zore sijala, zato me to uopce nebrine, gubili o ne uvijek smo ispred vas i kad gubimo ja volim bijele boje (klub) ebe mise za CR,KAKU igraci odlaze dolaze, tako i razultati mijenjaju dijete drago klub se voli, a tebi ce biti prpa kad Barca prdne..preces tad na City, sa magarca na konja opet ha
Znam ija kako je kad imas tim tipa Barca iza sebe nekih 30,40 bodova koji se bori za KUP UEFA..
A to sto kazes jos koju deceniju, pa dobro Katolonci su cekali 1 titulu LP 1992 pa sta??? sada imaju 3
samo kad krene Madridska masinica 
Znam ija kako je kad imas tim tipa Barca iza sebe nekih 30,40 bodova koji se bori za KUP UEFA..
A to sto kazes jos koju deceniju, pa dobro Katolonci su cekali 1 titulu LP 1992 pa sta??? sada imaju 3
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Los_Blanos2 je napisao/la:@RE-SU Nicija nije do zore sijala, zato me to uopce nebrine, gubili o ne uvijek smo ispred vas i kad gubimo ja volim bijele boje (klub) ebe mise za CR,KAKU igraci odlaze dolaze, tako i razultati mijenjaju dijete drago klub se voli, a tebi ce biti prpa kad Barca prdne..preces tad na City, sa magarca na konja opet ha![]()
A to sto kazes jos koju deceniju, pa dobro Katolonci su cekali 1 titulu LP 1992 pa sta??? sada imaju 3samo kad krene Madridska masinica
''DIJETE DRAGO'' pa mogu te bolan roditi, dijete! Za Barcu navijam od Kodrinog doba, tako nemoj da pricas budalastinje, jer bilo kako bilo, ja sam pocastvovan da imam priliku da gledam u posljednjih nekoliko godina ''najbolju ekipu ikada'' na djelu, vi to takođe znate, ali necete priznati!
''Nicija nije do zore sijala'' definitivno se slazem sa tobom, vasa se vec odavno ugasila, pa se nekim miliončićima pokusava ''na slilu'' nesto napraviti preko noći, ali ne ide to tako!
Isto tako kao sto ti volis bijele boje i kad gube, ja volim plavo-crvene mada bas i ne gube, al et i kad se to desi, opet sam tu, a naravno uzivao sam posljednjih nekoliko godina u el-clasicu, a to je neprocjenjivo
Volim onih 2:6 i 5:0 nego ijednu titulu LP-a...
PS. Greska je velika reala sto su doveli murinja, jer bez njega Barca bi opusteno igrala prvenstvo, ali on je stigao i sa sobom donio veeeliki motiv za Barcu, sve ste vec vidjeli u el clasicu...
A ovo veceras, tipicna krađa!!!
Ispunila mi se Želja Kaka zabio
Ronaldo mašina kako čovjek igra,Lassana očigledno želi da ide užasan
Ronaldo mašina kako čovjek igra,Lassana očigledno želi da ide užasan
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tema je Real Madrid, a ne slike "trudnih" muškaraca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
JA sam pregledao nekoliko videa na YT i ne mogu nigdje naci neki na kojem se vidi Ronaldov polozaj prilikom Kakinog ubacaja. Je li ima neko?
Nije im sudija svirao ni penal, no to ovi ne pisu jer nisu gledali utakmicu
- Los_Blanos2
- Kontakt:

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Brnjoo je napisao/la:JA sam pregledao nekoliko videa na YT i ne mogu nigdje naci neki na kojem se vidi Ronaldov polozaj prilikom Kakinog ubacaja. Je li ima neko?
Dosta je vise i penala, svako kolo 1-2
hahaha, nisam se kont'o uključivat u ovu diskusiju večeras, aL' sam nakon ovoga zaista mor'ODAVID VILLA 7' je napisao/la: Nemoj se raspravljati sa njima vidis ovog los_blanos2 se nafuro samo govori jeste jadni,samo se kad se sjetim petarde na nou campu nisu se javljali 2 dana poslje te tekme.
Živa istina
Najprodavanije piće u Madridu 29. Novembra: Voda i šećer!
cist offside ronalda ,aktiviro se iz offside pozicije ,ko ne zna pravila nek ne prica dzaba tu,,zdravomandraX je napisao/la:hahaha, nisam se kont'o uključivat u ovu diskusiju večeras, aL' sam nakon ovoga zaista mor'ODAVID VILLA 7' je napisao/la: Nemoj se raspravljati sa njima vidis ovog los_blanos2 se nafuro samo govori jeste jadni,samo se kad se sjetim petarde na nou campu nisu se javljali 2 dana poslje te tekme.![]()
Živa istinabLancos-a nisam vidio sedmicu i više (a ne 2 dana samo) nakon one petarde, čak sam i na ovoj temi pisao "gdje vam je to bLancos?" itd itd...
![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
3x za redom simpatizeri Barcelone,joj što vas volim...pa šta se brinete kad ste daleko ispred nas,ma opušteno...
barca_87 je napisao/la:Najprodavanije piće u Madridu 29. Novembra:Šećer!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pice - secer ?Raul_64 je napisao/la:3x za redom simpatizeri Barcelone,joj što vas volim...pa šta se brinete kad ste daleko ispred nas,ma opušteno...
barca_87 je napisao/la:Najprodavanije piće u Madridu 29. Novembra:Šećer!
Zanimljivo
Vidim veslo društvo ovdje
jel bio ofsajd ili nije 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:hahaha, nisam se kont'o uključivat u ovu diskusiju večeras, aL' sam nakon ovoga zaista mor'ODAVID VILLA 7' je napisao/la: Nemoj se raspravljati sa njima vidis ovog los_blanos2 se nafuro samo govori jeste jadni,samo se kad se sjetim petarde na nou campu nisu se javljali 2 dana poslje te tekme.![]()
Živa istinabLancos-a nisam vidio sedmicu i više (a ne 2 dana samo) nakon one petarde, čak sam i na ovoj temi pisao "gdje vam je to bLancos?" itd itd...
![]()
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.