FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

hordasDoboj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hordasDoboj » 04 apr 2021, 16:53

Na LB imamo Pidru koji je 2x bolji igrac bio kad je imao 19 godina al ne mislim da je zaboravio igrat mada se bas ceka na njega. Al mislim svejedno da ide njegova prodaja na ljeto.

Tu jos imamo Islamovica koji je pokidao ligamente(?) i Imamovica koji je odigrao 600' za Olimpik u ovoj sezoni.

Volio bih da opet neko nas tu zaigra nego da dovodimo nekog ali ako struka misli da ne zadovaljavaju standarde onda ce nam i tu trebati igrac.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 04 apr 2021, 16:57

MortemHz je napisao/la:
04 apr 2021, 16:28
Aduka87 je napisao/la:
04 apr 2021, 16:26
adem993 je napisao/la:
04 apr 2021, 16:24

To je i moja zelja zato pitam
Jbga SK ne prenosi vise albance pa ne mozes ni znat kako igra, ali ocigledno je top cim nema minutu odmora u Kukesiju, sto je za nas dobra vijest.
Imaju negativan niz a i dalje ga guraju, što kažeš, sigurno je u redu. Lako bi on na klupu da je drugačije, lakše od njihovih igrača.
Dupovac-Kurdić na ljeto, na Miliju par stotina hiljada maraka uzeti i dodati nešto (ako budemo mogli) i onda kupiti 2-3 igrača da se potučemo za grupnu fazu konferencijske lige, nije to toliko teško samo fakat moramo regulisati ovo na ljeto sa igračima, ubaciti nekog akademca i slično.
:thumbup: :clap:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 04 apr 2021, 17:04

Opet kazem, u 6 utakmica 2 primljena gola i to smo od toga 5 utakmica igrali protiv ekipa iz vrha. Sjetite se na jesen kako smo golove lagano primali. Problem je napad jer su nam otisli Benjo i Rahman koji su kroz golove i asistencije sudjelovali u otprilike 80% nasih golova.

Nemamo njihovih zamjena i ne preostaje nam nista drugo nego gledati ovu patnju do kraja sezone. Takodjer, Jasmin nije los, ali nikako da dobije pas da zabije gol. Sve osim toga radi korektno.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 04 apr 2021, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 04 apr 2021, 17:05

Ne pamtim kada sam pročitao da je neka selekcija iz Akademije pobjedila svoje vršnjake, evo i juniori izgubili od kona. Jel taj Cioffi počeo sa radom, ovo sada podsječa na crna vremena Almira Hurtića i Sanjina Alagića.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 apr 2021, 17:07

Historicar je napisao/la:
04 apr 2021, 17:05
Ne pamtim kada sam pročitao da je neka selekcija iz Akademije pobjedila svoje vršnjake, evo i juniori izgubili od kona. Jel taj Cioffi počeo sa radom, ovo sada podsječa na crna vremena Almira Hurtića i Sanjina Alagića.
Nema on utjecaj na ove igrače, prve rezultate možemo očekivati za otprilike 2 godine mada to i neće biti toliko teško s obzirom koliko su loši ove godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 04 apr 2021, 17:09

Valjda je bitnije napravit jednog do dva igraca i prekomandovat ga u prvi tim a ne rezultat npr juniora. Primjer su vam oni tamo dogurali do Ath Madrida i gdje su im ti igraci u prvom timu ? A sto se tice Cioffia rano je jos govorit, tek je dosao, trebat ce odredjeni vremenski period da se neke stvari srede.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 04 apr 2021, 17:15

Dzeno legende danas svi 90 minuta igrali tacno 0 igraca ubacio za klupe. :rol:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 04 apr 2021, 17:19

Zukanovic je napisao/la:
04 apr 2021, 17:15
Previše je neozbiljan za Akademiju, ne znam koliko ce ga šefovi još trpiti.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 04 apr 2021, 17:20

Historicar je napisao/la:
04 apr 2021, 17:05
Tek za 1.5 do 2 godine cemo moc vidjeti rezultate njegovog rada.

A za ostale naravno da je vazno pobjeđivati u omladinskom fudbalu i formirati pobjednički mentalitet od mlađih selekcija.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 04 apr 2021, 17:23

Aduka87 je napisao/la:
04 apr 2021, 17:09
Valjda je bitnije napravit jednog do dva igraca i prekomandovat ga u prvi tim a ne rezultat npr juniora. Primjer su vam oni tamo dogurali do Ath Madrida i gdje su im ti igraci u prvom timu ? A sto se tice Cioffia rano je jos govorit, tek je dosao, trebat ce odredjeni vremenski period da se neke stvari srede.
Bas tako, vecina tih igraca sto su igrali protiv Atletica su sad negdje po 1. ligi FBIH ili jos nizim rangovima. Jedino je krampa Eldar Sehic sad u PL koliko znam. Sa druge strane ne znam jesu li generacije Mujakica, Kove, Pidre, Andreja osvajale ligu, a sada imaju nekoliko osvojenih titula u prvom timu. Uz sve to, imaju potencijal da naprave solidne karijere u inostranstvu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 apr 2021, 17:54

Pohvalno je što Kurdić igra redovno za razliku od drugih naših igrača na posudbi kao što su Resić, Dizdarević, Imamović..

Eh sad to što igra za Kukesi redovno ne znači da je toliko napredovao da bi nam bio dovoljan za prvih 11. Šta, taj Kukesi je kao toliko dobar ili su nam "nabili kompleks"?
Ne treba zaboraviti činjenicu da ga je vrlo loš Novi Pazar prekrižio prije par mjeseci i da su mu morali naći novi klub za posudnu.

Trenutno imamo dva najbolja stopera u ligi, skroz malo golova primamo i da bi neko zamjenio Dupovca ili Miličevića a da zadržimo trenutni kvalitet, taj stoper treba biti itekako kvalitetan i iskusan. Kurdić, po mom mišljenju neće moć još kvalitetom adekvatno zamjeniti Amera ili Hrvoja ali itekako može pomoći kao treći stoper.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 apr 2021, 17:56

Zukanovic je napisao/la:
Neko se stvarno nada da Uscuplic moze napraviti igraca?

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 apr 2021, 17:56

Benkara21 je napisao/la:
04 apr 2021, 15:06
Pitar6785 je napisao/la:
04 apr 2021, 14:59
Namaje problem sto nemamo presinga prvo

Drugo nemamo igraca kao sto je bio Rahmanovic koji konstantno napada zna stvorit sansu zna dat go i koji je sportski brezobrazan, sjetitese samo prve utakmice sa borcem

Nemamo igraca tipa TATARA koji iskoristava sve 100% sanse i koji sanse koje su polu sanse pretvara u gol, naprimjer go zrinjskom go olimpicu borcu itd..

Nemamo Ahmeta covjek koji dobiva 70% zracni duela covjek koji isloristava svaku sansu i kad ekipa igra lose i kad igra dobro on uvjek igra dobro i iskoristice sanse nece puc pod pritiskom lose igre recimo prva utakmica protiv citya

Mesanovic cmiljenic nisu ni 50% nadomjestili tatara i rahmanovica

Druga stvar mi smo konduciono u ovih 5-6 utakmica u nastavku naj losija ekipa posle olimpica.. jeste da mi polahko dizemo tu kondiciju ali ako se uzme da je to taktika ili plan meni to nije jasno zasto jer u ovih 5-7 utakmica prvih smo mogli obezbjedit titulu jer smo bili na +9.

Trece vrlo lahko se moglo desit da izgubimo derbi jer onaj ofsajd je bas bio sumnjiv

Penal protiv krupe koji nije dosudjen, svi znamo da se ono sudi u pl bih skoro u 90% slucajeva

Gdje bi smo mi bili dali bi ovde neko opravdavao 4 boda u 5 utakmica

Jos nista nije gotovo jer +8 nije zaliha koja garantiju nesto a posebno ne sa ovakvom igriom. Jer dva remija i pobjeda u sledece tri utakmice te moze dovest na +4 a imas jos 5 utakmica. Vec sad pokusat uzet velez ako je ikako moguce
samo malo, 2 remija i pobjeda +4. to znaci da ostali sve dobijaju? ne kontam te
Da, zar je nemoguce da sb borac pobjede 3 uzastopno

Cak i da u sledece 6 utakmica da ti dodju na 4 boda je opasno sjecasli se vase miskina kad je u zadnje 3 izgubio prvenstvo

Ova igra u nastavku prvenstva ne obecava jer mi sa krupom na nasem terenu smo bili bara bara

Zeljo koji pogubio sve moguce bodove uzo ti bod uz bolju igr

Zrinjski uzo sva 3 na kosevu
Ubice uzele 3 u listici

Ova igra pokretljivis slabo pravlhenje sansi sporost i neuigranost ne obecava i 8 bodova prednosti 9 kola prije kraja nije nesto sa cim se mozemo busat u prsa.

Vec Vinko mora ubrzat igru mora nac igraca koji ce napravit viska koji ce probit stranu.

Juce je Fanimo uspio jednom samo da pretrci igraca sb i umjesto da suta ili doda covjek ga stize i uze mu loptu najbrzi igrac lige..

Susic je uradio par dribkinga od kojih nemas nista jer su u radiusu od 1.5 m..

Evo sad su izbacili 3 igraca koja su najvise pretrcali 10.7 km pidro fanimo cak i manje oremus jos manje..

Meni je ovo lose ko kaze da je ovo igra sa kojom mi mozemo osvoit prvenstvo (dk pogotovu) i da je ovo novitet i napredak odkako je vinko tu necu se slozit

Ako budemo ovako igrali do kraja prvenstva i ostvoimo duplu krunu opet bi smjenio kompletan ss i sd

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 04 apr 2021, 18:07

Evander je napisao/la:
04 apr 2021, 17:56
Zukanovic je napisao/la:
Neko se stvarno nada da Uscuplic moze napraviti igraca?
Prije ce Torlak napraviti igraca nego Uščuplić.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 apr 2021, 18:09

miky_hz je napisao/la:
04 apr 2021, 15:43
Pantelija je napisao/la:
04 apr 2021, 15:33
miky_hz je napisao/la:
04 apr 2021, 15:22

Eto za divno cudo gledao sam Mladost dan ranije, ovaj mali Alic isto lijevi bek pogodi Nedima Hadzica centarsutem i pade gol ,a zamisli Nedim jedini igrac Mladosti bio u 16 metara.
Znaci mladost protiv zrinjskog nam je smjernica?
E super da znam u buduce jer gledajuci malo bolje ekipe koje igraju moderni fudbal u 16 kos postavljenog napada bude najmanje 4 igraca a okolo jos 3 minimalno. Odnosno teziste igre se prenese na zasnju trecinu terena protivnika.

Al et valjda je lakse ocekivati da ce pidro ili oremus pogoditi nekoga u glavu izmesju 5 odbrambenih
Isto ko sto je jucer desnom pogodio Handzica u glavu tako ocekujem da bar svaku desetu jacom lijevom nogom pogodi ili bar u peterac onaj da ubaci pa tu ako ociste ne zamjerim.

Igralo je Sarajevo i prije i na postavljene odbrane i na bunkere pa se pogadjalo nije da nije.
Hajmo ovako, kada pogledas 10 akcija gdje pidro ubacuje vidis li ikada nesto uigrano, kretanje napdaca, krila, veznog, da kazes ovo je dogovoreno al pidro usrao?
Ja ne.
Igra se naapamet i opet sa loptom kada se kombinuje pidro je odlican i cesto izbace jednog dva igraca. Istina da nakon ozljede mu je losiji centarsut ali to ce nadoci, veci je problem sistem koji ostavlja oba beka 1 na 1 ili 2 na 1 90" pa nam bekovii izgledaju ko neznalice a u biti ne branimo se ekipno nego kako ko sta uradi. Naravno, u ovoj ligi to je skoro pa nebitno, imamo veliki problem sto izbacujemo neznalice u evropske lige pa nam se vracaju nakon godinu a mi sjebajemo i pitamo sto.
Treneri ne uce djecu osnovama... primanju, dodavanju, kretanjima bez lopte... nista. Amaterski. Naravno ima tu ekstra talenata, pa isplivaju ovako pidro, kova, djani, peci... Ali ova sad igra koju mi igramo NIKADA nece izroditi igraca kojeg cemo prodati za milion i vise. NIKAD!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 apr 2021, 18:11

Pitar6785 je napisao/la:
04 apr 2021, 17:56
Benkara21 je napisao/la:
04 apr 2021, 15:06
Pitar6785 je napisao/la:
04 apr 2021, 14:59
Namaje problem sto nemamo presinga prvo

Drugo nemamo igraca kao sto je bio Rahmanovic koji konstantno napada zna stvorit sansu zna dat go i koji je sportski brezobrazan, sjetitese samo prve utakmice sa borcem

Nemamo igraca tipa TATARA koji iskoristava sve 100% sanse i koji sanse koje su polu sanse pretvara u gol, naprimjer go zrinjskom go olimpicu borcu itd..

Nemamo Ahmeta covjek koji dobiva 70% zracni duela covjek koji isloristava svaku sansu i kad ekipa igra lose i kad igra dobro on uvjek igra dobro i iskoristice sanse nece puc pod pritiskom lose igre recimo prva utakmica protiv citya

Mesanovic cmiljenic nisu ni 50% nadomjestili tatara i rahmanovica

Druga stvar mi smo konduciono u ovih 5-6 utakmica u nastavku naj losija ekipa posle olimpica.. jeste da mi polahko dizemo tu kondiciju ali ako se uzme da je to taktika ili plan meni to nije jasno zasto jer u ovih 5-7 utakmica prvih smo mogli obezbjedit titulu jer smo bili na +9.

Trece vrlo lahko se moglo desit da izgubimo derbi jer onaj ofsajd je bas bio sumnjiv

Penal protiv krupe koji nije dosudjen, svi znamo da se ono sudi u pl bih skoro u 90% slucajeva

Gdje bi smo mi bili dali bi ovde neko opravdavao 4 boda u 5 utakmica

Jos nista nije gotovo jer +8 nije zaliha koja garantiju nesto a posebno ne sa ovakvom igriom. Jer dva remija i pobjeda u sledece tri utakmice te moze dovest na +4 a imas jos 5 utakmica. Vec sad pokusat uzet velez ako je ikako moguce
samo malo, 2 remija i pobjeda +4. to znaci da ostali sve dobijaju? ne kontam te
Da, zar je nemoguce da sb borac pobjede 3 uzastopno

Cak i da u sledece 6 utakmica da ti dodju na 4 boda je opasno sjecasli se vase miskina kad je u zadnje 3 izgubio prvenstvo

Ova igra u nastavku prvenstva ne obecava jer mi sa krupom na nasem terenu smo bili bara bara

Zeljo koji pogubio sve moguce bodove uzo ti bod uz bolju igr

Zrinjski uzo sva 3 na kosevu
Ubice uzele 3 u listici

Ova igra pokretljivis slabo pravlhenje sansi sporost i neuigranost ne obecava i 8 bodova prednosti 9 kola prije kraja nije nesto sa cim se mozemo busat u prsa.

Vec Vinko mora ubrzat igru mora nac igraca koji ce napravit viska koji ce probit stranu.

Juce je Fanimo uspio jednom samo da pretrci igraca sb i umjesto da suta ili doda covjek ga stize i uze mu loptu najbrzi igrac lige..

Susic je uradio par dribkinga od kojih nemas nista jer su u radiusu od 1.5 m..

Evo sad su izbacili 3 igraca koja su najvise pretrcali 10.7 km pidro fanimo cak i manje oremus jos manje..

Meni je ovo lose ko kaze da je ovo igra sa kojom mi mozemo osvoit prvenstvo (dk pogotovu) i da je ovo novitet i napredak odkako je vinko tu necu se slozit

Ako budemo ovako igrali do kraja prvenstva i ostvoimo duplu krunu opet bi smjenio kompletan ss i sd
Pričaj ti šta hoćeš, Sušić kada je ušao smirio je igru, Adukor je bolje igrao i uspostavili smo ravnotežu. Široki je već bio preuzeo sredinu terena.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 04 apr 2021, 18:14

Dzenan je osvajao trofeje i kao igrac i kao trener...
Mislim da niko vise titula od njega nema u omladinskim ligama od dana kad je poceo biti trener, ne zasluzuje takvo pisanje!
Problem su ovi kao Plakalo ili ovaj sitni Beganovic koji su sutali loptu do 18te i sad su kao nekom vezom tu i oni ce da nam djecu izbacuju!!!
Dzenan je napravio "gotove" igrace of Dupovca, Pidre, Catakovica, Andreja, Mujakica, Mihojevica
Pola ovih momaka sto danas negdje po nasoj ligi igraju poput Radovca on je to sve napravio... problem je sto niko ne napreduje!
A to sto nikog nije izvadio to su njegove metode da ih kazni!
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 04 apr 2021, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 04 apr 2021, 18:16

Foux87 je napisao/la:
04 apr 2021, 16:15
Testo je napisao/la:
04 apr 2021, 15:34
Foux87 je napisao/la:
04 apr 2021, 12:18
Od danas ići korak po korak, ne treba gledati unaprijed 2-3 kola, svakom nabiti presing od 1 minute svakome (vidjelo se jučer igrač lištice samo izbijaju lopte) imati respekt prema svakome ali se postaviti kao favoriti, svaku utakmicu igrati kao da o njoj zavisi sve i titula je neupitna.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje.
Jučer se vidjelo na početku da možemo kad hoćemo.
Samo je fazon mi zabili gol i odmah neko povlačenje, Vinko čuva rezultat.
To mi se ne sviđa nikako i mislim da nije on baš trener za FKS.
Doduše tako bi možda moglo da se ubode nešto u Evropi, ali mi u našoj ligi moramo da meljemo protivnike.
Neću da mislim hoće li Krupa ili Široki da nam zabiju gol u 90 min, onda nema vremena za vađenje.
Vinko vjerovatno neće da troši igrače jer zna kakav je raspored hoće da budu odmori da se ne troše puno, a lige što se tiće nama liga treba da bude minimum tj. ako postavimo neku ljestvicu ciljeva (ako nam je cilj grupa faza) liga onda treba da bude na dnu te ljestvice. Jer kada postavimo ligu na dno ljestvice ciljeva onda znamo da smo jaki ali do toga treba vremena, iskreno se nadam da će to biti u idućih par sezona.
Sve je to u soldima !! Ako imas tim od 15-25 miliona ,imas sanse za igranje Evrope ali nije sigurno,ako imas tim od 25-35 miliona igras Evropu sigurno. A sa ovom poluamaterskom ekipicom od 7-8 miliona nemas apsolutno nikakve sanse za Evropu. S nama je raspali Celtic ,kojeg su svi u Evropi ponabijali igrao viktoriju na domacem terenu.
Za Evropu moras imati u ekipi : desetak igraca ranga baustelaca ( Susic,Mesanovic,Rahmanovic,Tatar,Milicevic ) ,pet-sest dobrih akademaca,perspektivnih ( Djokanovic ,Pidro ,Salcin ) i pet -sest fudbalera.
Sta je to fudbaler ?! Fudbaler je visoko placeni vrhunski sportista. Vrhunski u evropskim mjerilima,placenog najmanje milion € godisnje.
Znaci ulozis pare i igras igricu !! Ne ulozis pare i welcome Doboj Kakanj !!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 apr 2021, 18:18

Ahmoveliki je napisao/la:
04 apr 2021, 18:14
Dzenan je osvajao trofeje i kao igrac i kao trener...
Mislim da niko vise titula od njega nema u omladinskim ligama od dana kad je poceo biti trener, ne zasluzuje takvo pisanje!
Problem su ovi kao Plakalo ili ovaj sitni Beganovic koji su sutali loptu do 18te i sad su kao nekom vezom tu i oni ce da nam djecu izbacuju!!!
Dzenan je napravio "gotove" igrace of Dupovca, Pidre, Catakovica, Andreja, Mujakica, Mihojevica
Pola ovih momaka sto igra danas negdje u ligi je proslo kroz Dzenanove treninge...
A to sto nikog nije izvadio to su njegove metode da ih kazni!
sta znace titule u OP? Evo igrali su meljini sa ATl-madridom LP pa?
Nasa djeca su vecinom neskolovana, kao sto su i treneri neskolovani i uhljebi. Jedini smo klub u evropi koji daje trenerima ugovore zastalno. Ko drzavna firma jbt. I onda on uziva i boli ga racku za bilo sta jer je para sigurna i dobra. malo se cvakne tatrane i milina. A edukacije i to, ma sta meni ima on pricati kako se to radi ocm

@antikloc
bar 10 ekipa ako ne i vise sa dva ili tri puta manjim budzetom od nas su igrali EL pa cak i LP
suplja je to prica sve je do sistema i profesionalizma
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 apr 2021, 18:20

Susic 480000 km plata
Zidan placen 360000 km alplus plata 100000 km
Boris plata prepostavljam 120000 km godisnje
Mesanovic 240000 km plata

0 igraca ubaceno u prvih 11-14 igraca iz akademije

Prodat tatar i rahmanovic za oko 1 m km oslobodili se njihove plate

Klub je ovim dokazao da ima pare i da je dao pare samo sto je potroseno na pogresne i ne kvalitetne igrace

Potrosili smo preko 1 m km na susica i zidana za godinu dana uz jos im imamo oko 1 m km da isplatimo do kraja ugovora a ljudi nisu zajedno odigrali 6 utakmica za 1.5 godinu i radi tog propusta trener i sd mora dobit otkaz, jer je to promasaj jedan od najveci u histori naseg kluba od rata pa ovamo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dobar, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Rodman i 59 gostiju.