NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
ja se ne mogu sjetiti da je Kuzma prosle sezone u ovako visokom luka izvodio slobodna
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Koliko stete napadu Lakersa donose Caruso i KCP ove sezone, to je prosto nevjerovatno. Hajd sto nista ne mogu da pogode, al sto jos Caruso uzme da organizuje napad. Svaka cast na odbrani, ali ovo u napadu je fakat katastrofa. I Kuzma da moze biti konstantan, zvao bi se Antawn Jamison. Ja sam tacno znao da nakon onakve prosle utakmice, ovu nece bazena pogoditi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ali to ga ne zaustavlja da se ponaša kao da je u najmanju ruku KD... Kreten izblajhani.BuffonGigi je napisao/la: ↑04 apr 2021, 22:31Koliko stete napadu Lakersa donose Caruso i KCP ove sezone, to je prosto nevjerovatno. Hajd sto nista ne mogu da pogode, al sto jos Caruso uzme da organizuje napad. Svaka cast na odbrani, ali ovo u napadu je fakat katastrofa. I Kuzma da moze biti konstantan, zvao bi se Antawn Jamison. Ja sam tacno znao da nakon onakve prosle utakmice, ovu nece bazena pogoditi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Joj Ibake hahahah
Ma Brooklynn ocekivano.
Oni od Miamia nece vidjeti finale NBA lige.
Ne moze se silom protiv magije.
Ma Brooklynn ocekivano.
PSPHM
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Je li on u onoj haljini ?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 23:10Joj Ibake hahahah
Ma Brooklynn ocekivano.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jeste hahahabombaysaphire je napisao/la: ↑04 apr 2021, 23:17Je li on u onoj haljini ?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 apr 2021, 23:10Joj Ibake hahahah
Ma Brooklynn ocekivano.
Edin i Kole umiru od smijeha od pocetka utakmice.
PSPHM
Kuzma se nameracio da razbije tablu do kraja utakmice 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
@Gigi-ma nema se sta zamjeriti Carusu,on je energy guy ove ekipe i zato je i Vogel spominjao da vazda dozira njegove minute da kad udje na parket moze da igra na 100%.Njegovo je nekih dvadesetak minuta i sve preko toga vec ne valja,jos ako mora da glumi nekog playa nije to to,ali svejedno za pare koje igra super.Sto se tice KCPa e to je vec smece sta on pruza kao 4 najplaceni igrac,izuzev pocekta sezone.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Racuna se samo PO.
Ovaj Tatum od kako je prebolio koronu nije vise isti igrac
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma sve ok, Caruso jeste tu prvenstveno radi odbrane. Ali me nervira kad ga vidim da organizuje napad, skoro svaki zavrsi isto.L-Train je napisao/la: ↑05 apr 2021, 00:05@Gigi-ma nema se sta zamjeriti Carusu,on je energy guy ove ekipe i zato je i Vogel spominjao da vazda dozira njegove minute da kad udje na parket moze da igra na 100%.Njegovo je nekih dvadesetak minuta i sve preko toga vec ne valja,jos ako mora da glumi nekog playa nije to to,ali svejedno za pare koje igra super.Sto se tice KCPa e to je vec smece sta on pruza kao 4 najplaceni igrac,izuzev pocekta sezone.
Ocekivan poraz veceras, ali nije ocekivano da 4 od 5 startera ne uspiju biti dvocifreni. Schroder ce dobiti 30 miliona po sezoni, kad majmunu straznjica zaraste
Jokic da je zasticen kod sudija ko na ovom forumu, Denver bi ss prosetao do finala
ne znam sta treba da uradi da dobije slobodna, ovaj ga sad ubi po rukama pod kosem, nista sudije, mozda da mu otkinu jednu pa da dobije slobodna
vec 5 utakmica bez slobodnih, mozda mu vrate u POu 
T. Young bolje vodi ekipu od Currija
Ma smijesan lik. Sreca uvedose ovu glupost playin inace bi ostao bez playoffa.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
zasto se Luka hejtuje ovoliko na nasim prostorima?
Nije to samo na ovom forumu
Na slovenackim isto
mislim da je problem sto je mlad uspio
pored toga njegova kosarka izgleda jednostavno, Luka atletski izgleda prosecno i zbog tih cinjenica je Luka u mnogim ocima precenjen jer su misljena da ima srecu, da malo trenira(izgled) itd.
ima hrpa mladih(do 22god) u klubovima u slo, hr, srb, bih sto ga hejtaju, tako i ovde na forumu
zasto se jokic ne hejta na isti nacin kao doncic? zbog pozicije koju igra verovatno
Na slovenackim isto
pored toga njegova kosarka izgleda jednostavno, Luka atletski izgleda prosecno i zbog tih cinjenica je Luka u mnogim ocima precenjen jer su misljena da ima srecu, da malo trenira(izgled) itd.
ima hrpa mladih(do 22god) u klubovima u slo, hr, srb, bih sto ga hejtaju, tako i ovde na forumu
zasto se jokic ne hejta na isti nacin kao doncic? zbog pozicije koju igra verovatno
dobre guzove ima Belma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Brown ne zaslužuje ni 15
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ovdje ga hejtuju isti koji hejtuju i ostale strasne NBA igrace. To su licni kompleksi...Beko je napisao/la: ↑05 apr 2021, 08:20zasto se Luka hejtuje ovoliko na nasim prostorima?
Na slovenackim isto
- Shategabri
- Kontakt:
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Kao ti Jokića ... Lični kompleksi ...BuffonGigi je napisao/la: ↑05 apr 2021, 08:50Ovdje ga hejtuju isti koji hejtuju i ostale strasne NBA igrace. To su licni kompleksi...Beko je napisao/la: ↑05 apr 2021, 08:20zasto se Luka hejtuje ovoliko na nasim prostorima?
Na slovenackim isto
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Realno, svako hejtuje minimalno pola od onih TOP igraca lige. Tako da prigovarati nekome sto hejtuje nekoga je glupo. Samo zavisi od osobe koji igraci su u pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.