FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Benkara21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benkara21 » 04 apr 2021, 23:56

Ako Kovačević ode, potruditi se dovesti Mateja Delača opet. Kakva golmančina :o
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Covid19
Kontakt:

Post Postao/la Covid19 » 05 apr 2021, 00:23

Benkara21 je napisao/la:
04 apr 2021, 23:56
Kako ces dovesti delaca kad on nit igra u kaknju nit je husarin. Fino husara najavio da u sarajevo dovodi najboljeg golmana evrope koji trenutno brani u zvijezdi.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 apr 2021, 02:21

JohnKeynes97 je napisao/la:
04 apr 2021, 23:54
joker90 je napisao/la:
04 apr 2021, 23:50
Kakva nam je tranzicija, kretanje bekova, igrača bez hlopte, ulazak u prostor? Đe su analize? :hmmmm:
Tranzicije nema.
Kretnje bekova ne valjaju.
Hlopta bude samo jedna.
Los ti je sarkazam.
😂😂😂
Nije ovo nikakav sarkazam, nego dobroćudna šala na račun svih naših analiza u ovih par kola, nećeš vjerovati.
Bahati, bahati Željkan!
1946

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 05 apr 2021, 02:43

Benkara21 je napisao/la:
Ako on ne uspije zaganjati Adnana Kristijana Golubovica.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 05 apr 2021, 08:15

Covid19 je napisao/la:
05 apr 2021, 00:23
Benkara21 je napisao/la:
Kako ces dovesti delaca kad on nit igra u kaknju nit je husarin. Fino husara najavio da u sarajevo dovodi najboljeg golmana evrope koji trenutno brani u zvijezdi.
Uživaj u titulama.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 apr 2021, 09:09

Imam jednu molbu za ove sto znaju cut , paste itd i generalno oko toga

Ako neko ima volje da mi isjece samo ovaj dio "Sarajevo vodi 1-0" (ne kad se dere nego kad ponovi malo smirenije) i da mi postavi u mp3 formatu(moze i na pp)

Moze i s nekog drugog snimka ako je ovaj nekvalitetan

Prejaka notifikacija :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Olli
Kontakt:

Post Postao/la Olli » 05 apr 2021, 09:43

Denchi je napisao/la:
05 apr 2021, 09:09

Ako neko ima volje da mi isjece samo ovaj dio "Sarajevo vodi 1-0" (ne kad se dere nego kad ponovi malo smirenije) i da mi postavi u mp3 formatu(moze i na pp)

ja cu ti uraditi i poslati za par minuta.
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 apr 2021, 09:59

Olli je napisao/la:
05 apr 2021, 09:43
Denchi je napisao/la:

ja cu ti uraditi i poslati za par minuta.
Svaka ti dala :salut:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 05 apr 2021, 11:10

Denchi je napisao/la:

Ja bih platio da ne slušam dotičnog :mrgreen:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 apr 2021, 11:14

Kakva prilika da nasi daju Faruku minute sad u kupu. Bolju ove sezone imat nece. Nikad manje sansi mladim igracima nismo davali. Da se Andrej i Vladan ranije nisu nametnuli bas bismo bili losi po tom pitanju trenutno.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 05 apr 2021, 11:20

Ma morat ce dobiti Faruk minute sad, od prve minute nadam se. Gori od Pejovica ne moze biti, bar ovo sto je Pejovic u ovih 5 utakmica pokazao. Steta fakat sto se mali Islamovic povrijedio.
PSPHM

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 05 apr 2021, 11:30

Sanjao sam sinoc braćo pojačanja na ljeto, syebat će se nacija kad vidite ko nam dolazi.

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 05 apr 2021, 11:54

feniksptica je napisao/la:
05 apr 2021, 11:14
Kakva prilika da nasi daju Faruku minute sad u kupu. Bolju ove sezone imat nece. Nikad manje sansi mladim igracima nismo davali. Da se Andrej i Vladan ranije nisu nametnuli bas bismo bili losi po tom pitanju trenutno.
Jedina zamjerka na rad Vinka je ova. Koliko se sjećam samo protiv TC dao je priliku nekom mladom tj. Bešiću i Dizdareviću i to što je morao i sad protiv Krupe Varešanoviću, iskreno se nadam da će se to promjeniti.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 apr 2021, 12:06

Tesko staviti mlade igraca kad imas pritisak. stavi mladog i nek igra lose odmah ce ga jeb. navijaci los igrac, igrac menadzera i tako dalje. ali naravno treba mladim dati minute po minute. bolje kad se vodi 2+ gola staviti mladog zadni 10-15 a ne neke Hebibovice i druge.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 apr 2021, 12:21

Sad kad nema navijaca je idealno za mlade igrace. Mislis da bi Vinko osto na klupi posle onih par uvodnih kola i onakve igre da su bili sveznajuci navijaci...
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 apr 2021, 12:23

Zaboravite mlade igrače koji do sada nisu nikako dobijali minute da dobiju iste u utakmicama koje su nam najvažnije u ovoj sezoni.
I da je Husref ili bilo ko drugi trener umjesto Vinka trenutno, sumnjam da bi dobili priliku.

Priliku trebaju dobiti i dobit će ukoliko titulu teoretski obezbjedimo par kola prije kraja.
A i da dobiju priliku, isti ti mladi igrači bi od velike većine nas bila popljuvana i zasuta komentarima "upiši fakultet dok još nije kasno", milion puta do sada viđeno, budimo realni i iskreni.

Ni sekunde ne zamjerim Vinku zbog manjka minuta novim mladim igračima. Ja sam mišljenja da svaki kvalitetan mladi igrač će dobiti priliku, na ovaj ili na onaj način, prije ili kasnije. Niko ko zasluži priliku neće ostat bez iste. Poenta je zaslužit.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 apr 2021, 12:34

Ovi naši mladi igraci kod kojih vidiš kvalitet vec nakon 10 min a i u mladjim kategorijam nikad ne podbace.
Sjecam se, da je jedan forumas (cini mi se michelplatini) pisao za Djokanovica dok je bio u juniorima, da je strasan. I evo ispostavi se, da je momak trenutno nas najbolji vezni igrač i najkonstantiji sa formom.
Prije njega Mujakic bedem odbrane kao Stam, a prvu sezonu ozbiljnu tad igrao. Kovacevic kao golman preuzeo uzarenu poziciju nakon fakica Pavlovica.
Pidru je povreda syebala ali i danas ovakav kakav jeste je sasvim dobar lijevi bek. Kakvih je sve tu parmaka bilo unazad samo 10 godina on je Marcelo.

Da je Nedim Hadzic bio pameten i cekao svoju priliku te gradio karijeru postepeno mogao je sad igrati najmanje u Belgiji, Ukrajini, Rusiji, Holandiji.. A ovako trune u MDK i pokusava oživiti karijeru.

Prestali smo nekako davati prilike mladim momcima. Vrte se oni tu na klupi ali ih nema na terenu. Ako budemo gledali na to, da ih ubacimo u vatru kad ne bude pritiska, kad bude prvenstvo rjeseno itd momci nece nikad ni dobiti priliku.
Kovacevic, Mujakic, Pidro, Djokanovic svi su oni uletjeli sto su morali i nismo imali nikog drugog na toj poziciji.
A da smo imali bilo koga od starijih bila bi priča pusti momke mladi su gdje ces ih sad u vatru i od njih bi napravili nove Andjusice, Hadzice, Veladzice...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 05 apr 2021, 12:57

Najbolje su bile Jesiceve bebe
PSPHM

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 apr 2021, 13:06

ElCartel11 je napisao/la:
05 apr 2021, 12:34
Ovi naši mladi igraci kod kojih vidiš kvalitet vec nakon 10 min a i u mladjim kategorijam nikad ne podbace.
Sjecam se, da je jedan forumas (cini mi se michelplatini) pisao za Djokanovica dok je bio u juniorima, da je strasan. I evo ispostavi se, da je momak trenutno nas najbolji vezni igrač i najkonstantiji sa formom.
Prije njega Mujakic bedem odbrane kao Stam, a prvu sezonu ozbiljnu tad igrao. Kovacevic kao golman preuzeo uzarenu poziciju nakon fakica Pavlovica.
Pidru je povreda syebala ali i danas ovakav kakav jeste je sasvim dobar lijevi bek. Kakvih je sve tu parmaka bilo unazad samo 10 godina on je Marcelo.

Da je Nedim Hadzic bio pameten i cekao svoju priliku te gradio karijeru postepeno mogao je sad igrati najmanje u Belgiji, Ukrajini, Rusiji, Holandiji.. A ovako trune u MDK i pokusava oživiti karijeru.

Prestali smo nekako davati prilike mladim momcima. Vrte se oni tu na klupi ali ih nema na terenu. Ako budemo gledali na to, da ih ubacimo u vatru kad ne bude pritiska, kad bude prvenstvo rjeseno itd momci nece nikad ni dobiti priliku.
Kovacevic, Mujakic, Pidro, Djokanovic svi su oni uletjeli sto su morali i nismo imali nikog drugog na toj poziciji.
A da smo imali bilo koga od starijih bila bi priča pusti momke mladi su gdje ces ih sad u vatru i od njih bi napravili nove Andjusice, Hadzice, Veladzice...
@michiplatini se jako dobro razumije u akademiju i generalno mlade igrače u BiH, i dobro se sjećam koliko je hvalio Đokanovića. Isto tako, sjećam se da je nedavno napisao da niko od ove generacije juniora nije kvalitet ni približan ovoj generaciji '98., a ni Salčinu i Đokanoviću. Ja ne pratim akademiju iskreno, tako da vjerujem procjeni dotičnog forumaša, očito je da on detaljno prati. Ako momci stvarno nemaju kvalitet... Nisu ni svi akademci isti, eto Šabanovića smo gurali maksimalno pa smo vidjeli koji mu je krajnji domet.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 05 apr 2021, 13:16

Ja ne vidim razlog zašto u prvoj kup utakmice protiv Tuzle i protiv Veleža u Mostaru ne bi dobila minutaže u startnoj po dva igrača koji nisu nikako počinjali do sada. Idealan trenutak.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, budzak, Proximic i 65 gostiju.