FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sramota je da MIličević nije sjeo niti jednom na klupu, a Duraković nije niti minute dobio u ovoj sezoni. OK Kulašin je nešto mlađi, ali što neko reče, očekuješ od Veselinovića da ti riješi tekmu, a sam (kao ni mi) ne vjeruješ u to. Ubaci malce, pokaži muda, nisu mogli lošije u Tuzli od Veselog i Meše. Ili Boju guraš na krilo, momak plače, kao i Muleta, a Gasala ni na mapi. Ja ovo ne mogu skontat. Al nikako.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ocigledno ni Amaru ni ovima ne ide u glavu da ovi nece igrati dok je Amar trener. Bolje je da traze nacine da se dogovore oko isplate i da ide, ali ocigledno nema para ni za dogovor.lijevapolutka je napisao/la: ↑05 apr 2021, 13:49https://s.port1.****/**/fudbal/premijer-liga-bih/okoncan-sastanak-na-grbavici-poznata-sudbina-amara-osima-645070
evo izgleda da ostaje
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Masnica nemoj nam vise pomagati molim te
Koji smo mi cirkus od kluba nastavlja Babuka da pisa jedinstveni smo u svijetu fudbala gdje je trener veci od kluba 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Očekivano. Ko još može glavnog u klubu otjerati. Jedino vanjski utjecaj neki ali čini mi se da po prvi put u dugo vremena mi uopšte i nemamo drugu opciju koja bi ušla u klub.
Strašno....više nego razočaran. Ne Cerićem, Badžakom ili UO. Zar je stvarno Amar toliko izgubio kompas da nije svjestan da ovim potezima samo dodatno sahranjuje Želju. Pa dobro...neka najtrofejniji bude i grobar. Nismo bolje ni zaslužili...
Ukratko, ne mogu mu dati otkaz jer bi bankrotirali, a ovaj ne zeli nikakav sporazuman raskid.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Nemaju para da se talnu da nogiraju grobara mrtvog.Žalosno idemo opet sa Kosorićem,Bojom,Veselim,Bekrićem,Štilićem u nove poraze zajedno aleeee
To mnogi ne kontaju

On kad bi dobio otkaz u roku dva dana bi klupski račun bio blokiran prvo zbog "duga" a drugo od potraživanja koja mu pripadaju po ovom ugovoru koji ima jos godinu i po
Svejedno prije ili kasnije će biti otjeran a prvo će ga smijeniti njegovi miljenici Aco Kosorić,Samir Bekrić,Ivan Lendrić,Mladen Veselinović,Semir Štilić
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 05 apr 2021, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ma da. Imali su oni volju cim su sa sastanka UO presli na razgovor sa njim, ali ocigledno ili on hoce sve odmah ili ovi nemaju ni to po ratama nit imaju ideju kako to sprovesti u djelo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Očekivano jer je njegov klub i može šta hoće.
amarova prcija za njegovo drkanje smo postali ja sramote Allahu dragi sta smo doživjeli
Nazalost nas Zeljo je postao pijacarski klub umjesto da se u godini 100-godisnjice borimo za trofeje mi se raspadamo hvala Babuki i njegovim poltronima iz uprave
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Ostade Zeljo bez presidenta
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Taj čovjek da ima obraza otišao bi sam, ne bi ga trebao niko smjenjivati.
Čovjek koji je donio najveću radost navijačima Želje i čovjek koji ga je zavio u crno!
Čovjek koji je donio najveću radost navijačima Želje i čovjek koji ga je zavio u crno!
Bukvalno. Od najveće legende do zadnjeg smetljara.drzgemboadislic je napisao/la: ↑05 apr 2021, 14:14Taj čovjek da ima obraza otišao bi sam, ne bi ga trebao niko smjenjivati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.