FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 apr 2021, 18:39

Prekosutra strašno bitna utakmica za nas.
Utakmica na Tušnju, meni taj teren djeluje nemoguć za dobru igru i kad je dobar. Nekako mi izgleda "mal".
Maximalna borba svih će donijet pozitivan rezultat.

Istina da smo do sada igrali defanzivnije što ne bi trebali raditi u kupu obzirom na dvije utakmice i značaja gola u gostima. Napadat i pokušat dat što više golova. Zadovoljit se neriješenim rezultatom od 0:0 ili branjenje 0:1 ne bi bilo pametno.

Duel dva najuspješnija i najbolja trenera unazad par godina u našoj ligi. Na tom treba stat.
Provokacije i vrijeđanje koje smo navikli čitati na ovoj temi bi unaprijed zamolio da ostavimo po strani. Svi smo za FK Sarajevo, svi želimo prolaz u finale.

Manjinu onih koji će vrijeđati bivšeg trenera i nazivati one koje istog poštuju da su Husrefoljupci i da će navijati za Tuzlu odnosno drugu skupinu manjine koji će se naslađivati u slučaju lošeg rezultata zbog trenera bi odmah banovao.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 apr 2021, 18:44

BordoSarajevo je napisao/la:
05 apr 2021, 18:39
Prekosutra strašno bitna utakmica za nas.
Utakmica na Tušnju, meni taj teren djeluje nemoguć za dobru igru i kad je dobar. Nekako mi izgleda "mal".
Maximalna borba svih će donijet pozitivan rezultat.

Istina da smo do sada igrali defanzivnije što ne bi trebali raditi u kupu obzirom na dvije utakmice i značaja gola u gostima. Napadat i pokušat dat što više golova. Zadovoljit se neriješenim rezultatom od 0:0 ili branjenje 0:1 ne bi bilo pametno.

Duel dva najuspješnija i najbolja trenera unazad par godina u našoj ligi. Na tom treba stat.
Provokacije i vrijeđanje koje smo navikli čitati na ovoj temi bi unaprijed zamolio da ostavimo po strani. Svi smo za FK Sarajevo, svi želimo prolaz u finale.

Manjinu onih koji će vrijeđati bivšeg trenera i nazivati one koje istog poštuju da su Husrefoljupci i da će navijati za Tuzlu odnosno drugu skupinu manjine koji će se naslađivati u slučaju lošeg rezultata zbog trenera bi odmah banovao.
Izaći sa drugom postavom, neka odigraju neriješeno.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 apr 2021, 18:45

PAULUS1234 je napisao/la:
05 apr 2021, 18:19
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 apr 2021, 16:57
PAULUS1234 je napisao/la:
05 apr 2021, 16:54
Majstori kako se zove ono desno krilo listice sto nas je deralo dvije tekme
Mislis na Ikica?
e sorry ja ceko niko nis pa otiso malo , je na njeg mislim , ja kako sam gledo sve sto je proslo je proslo preko njega, predovbro igra,ako je borac mogo od njih uzet igraca valjda mozemo i mi , on mi izgleda ko najbolje krilo u ligi , niko nas onako napatio nije po strani , sta ovo niko ne pise mrtva tema mi prvi 8 bodova
Najbolje desno krilo u ligi?
Pored Fanima, Zakarica, Cvijanovica???

Po meni u rangu onog Vusurevica u Radniku...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 05 apr 2021, 18:52

Ma dobar je al' i nije neka referenca to što je obesmislio od fudbala Pidronija koji se ne može sastavit s loptom još od Trumpove administracije.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 apr 2021, 18:53

Zip je napisao/la:
05 apr 2021, 14:57
Ukoliko budemo prvaci, a zrinjski ne bude ni u Evropu otisao, imamo dobru situaciju za sljedecu godinu.
Oni ce ostati bez novcanih sredstava zagarantovsnim igranjem u evropi, automatski ce i budjet biti manji.
Zeljo je svakako los, pogotovo sada kad nece evropu vidjeti.
Ostaje Borac, oni mogu biti konkurenti.
TC svakako, a Siroki tesko. Ocekujem od njih da ne vide evropu i ove godine. I ovo sad sto su povezsli par pobjeda je bilo kilavo.
Za Velez cemo vidjeti.

Sljedeca godina je najbitnija sto se tice titule, jer koeficijemt ce biti znatno veci jer se brise ona godina kad nismo igrali evropu.

Nadati se dobrim pojacanjima na ljeto gdje bi mogli nastaviti pohod na cetvrtu titulu.
Svakako će svi grohnuti jer nema Evropske Lige i još veća razlika će se napraviti između šampiona i drugih ekipa. Nije ni važno hoće li ili ne igrati Evropu.

Ako može neko da postavi predviđene zarade iz ova 3 evropska takmičenja.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 apr 2021, 18:56

Ma u Tuzli na onom terenu x je premija bgm
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 05 apr 2021, 19:02

Kovacevic
Oremus Besic Dupovac Hodzic
Susic Djokanovic
Mustedanagic
Jukic Cmiljanic Velkoski

Ne bih se cudio nesto ovako da izvede
Sumnjam da ce Besic igrati, ali ocekujem Pidru da klupira malo, Velkoski ocekujem da pocne, Cmiljanic isto.
Ovo sto sam naveo je maksimalno odmaranje prvotimaca
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 05 apr 2021, 19:03

Da iskoristim priliku i pohvalim najosporovanijeg lika kojeg najvise kritikujemo(opravdano vecinom).Dusana Hodzica.Spasio je cist go.Odlična reakcija u minutama kada se nebi vise mogli rezultatski vratiti. Posteno je kuditi kad ne valja a jos postenije i pohvaliti kad je ok

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 05 apr 2021, 19:10

Je li se samo meni čini da je dio terena kod zapadne tribine mekši, mokriji vjerovatno zbog hlada, a onaj dio kod istoka nekako bolji?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 apr 2021, 19:11

Hvalimo se najboljim kondicionim (s razlogom) a odmarali bi ponovo prvotimce nakon 20+ dana reprezentativne pauze i nakon 6 utakmica nakom 3+ mjeseca zimske pauze.

Puno se osporava kup a prebitan nam je da budemo ubjedljivo najtrofejniji klub u državi. Meni je to prebitno da ne čitam one smradove kad naglašavaju "najtrofejniji klub.."

Prije bi odmarao igrače protiv Veleža nego u kupu protiv Tuzle. Tamo možemo nadoknadit odnosno imamo zalihu koja nam ne garantuje siguran posao oko titule ali opet garantuje maximalan angažman u kupu sa najjačim oružjem.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 apr 2021, 19:12

SarajevoJeBordo je napisao/la:
05 apr 2021, 18:53
Zip je napisao/la:
05 apr 2021, 14:57
Ukoliko budemo prvaci, a zrinjski ne bude ni u Evropu otisao, imamo dobru situaciju za sljedecu godinu.
Oni ce ostati bez novcanih sredstava zagarantovsnim igranjem u evropi, automatski ce i budjet biti manji.
Zeljo je svakako los, pogotovo sada kad nece evropu vidjeti.
Ostaje Borac, oni mogu biti konkurenti.
TC svakako, a Siroki tesko. Ocekujem od njih da ne vide evropu i ove godine. I ovo sad sto su povezsli par pobjeda je bilo kilavo.
Za Velez cemo vidjeti.

Sljedeca godina je najbitnija sto se tice titule, jer koeficijemt ce biti znatno veci jer se brise ona godina kad nismo igrali evropu.

Nadati se dobrim pojacanjima na ljeto gdje bi mogli nastaviti pohod na cetvrtu titulu.
Svakako će svi grohnuti jer nema Evropske Lige i još veća razlika će se napraviti između šampiona i drugih ekipa. Nije ni važno hoće li ili ne igrati Evropu.

Ako može neko da postavi predviđene zarade iz ova 3 evropska takmičenja.
Zato jest titula napredak i uvijek ce biti, ako nista zbog stabilnosti kluba.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 apr 2021, 19:20

BordoSarajevo je napisao/la:
05 apr 2021, 19:11
Hvalimo se najboljim kondicionim (s razlogom) a odmarali bi ponovo prvotimce nakon 20+ dana reprezentativne pauze i nakon 6 utakmica nakom 3+ mjeseca zimske pauze.

Puno se osporava kup a prebitan nam je da budemo ubjedljivo najtrofejniji klub u državi. Meni je to prebitno da ne čitam one smradove kad naglašavaju "najtrofejniji klub.."

Prije bi odmarao igrače protiv Veleža nego u kupu protiv Tuzle. Tamo možemo nadoknadit odnosno imamo zalihu koja nam ne garantuje siguran posao oko titule ali opet garantuje maximalan angažman u kupu sa najjačim oružjem.
Normalno, treba na duplu ić svom snagom. Postavit rekord i po broju kupova i titula. Prestić gamad u svakom segmentu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 05 apr 2021, 19:21

Feridaga je napisao/la:
05 apr 2021, 19:03
Da iskoristim priliku i pohvalim najosporovanijeg lika kojeg najvise kritikujemo(opravdano vecinom).Dusana Hodzica.Spasio je cist go.Odlična reakcija u minutama kada se nebi vise mogli rezultatski vratiti. Posteno je kuditi kad ne valja a jos postenije i pohvaliti kad je ok
Hvala mu za sve, ali neka ga što dalje od svetog dresa. Zgadio mi je fudbal na minimalno 60-70 utakmica.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 05 apr 2021, 19:34

Feridaga je napisao/la:
05 apr 2021, 19:03
Hvala i tebi Feridaga, ali izbriši profil. Hvala

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 05 apr 2021, 19:35

JavierBosnia je napisao/la:
05 apr 2021, 19:02
Kovacevic
Oremus Besic Dupovac Hodzic
Susic Djokanovic
Mustedanagic
Jukic Cmiljanic Velkoski

Ne bih se cudio nesto ovako da izvede
Sumnjam da ce Besic igrati, ali ocekujem Pidru da klupira malo, Velkoski ocekujem da pocne, Cmiljanic isto.
Ovo sto sam naveo je maksimalno odmaranje prvotimaca
Ne bih ja dirao defanzivu ni pod razno, to je jedini dio koji nam iole funkcionise.
Ostaviti
Oremus Dupovac Milicevic Pidro
I vezu
Susic Djokanovic
Oni su svakako svjesni da im je najveca prilika na Tusnju tako da ce se postaviti napadacki da ostvare pozitivan rezultat.
Sto se tice ofanzive, tu podrzavam da priliku dobiju Cmiljanic, Mustedanagic, Jukic itd

Bio bih zadovoljan logicno pobjedom i svakim remije osim 0:0
90!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 apr 2021, 19:35

Ako u Tuzlu odemo samo da odigramo i izvucemo remi mogao bi nas Husref dobro preslusati. Ne zato sto je dobar trener vec sto ce nasponovati igrace znamo vec zbog kakvih razloga.
Sa Slobodom nas je tad odrao, ne trebamo ponavljati gresku. Otici tamo sa najjacom ekipom i na pobjedu!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 05 apr 2021, 19:39

Kovacevic
Oremus Milicevic Dupovac Pidro
Adukor
Djokanovic Susic
Fanimo Mesanovic
Cmiljanic
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 apr 2021, 19:50

Ovaj Velež nema ozbiljnog igrača. Bio sam zadovoljan i sa bodom, ali sa ovim danas sto gledam protiv Olimpika, ovo je kita od ekipe i idemo na pobjedu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 05 apr 2021, 19:51

Olimpik izjednačio u zadnjoj sekundi utakmice :rol: :rol:.Ovo će ih psihološki razoriti, teško će se oporaviti do narednog ponedjeljka.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 apr 2021, 19:52

Eto maloprije napisah, kita od ekipe.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Burberry46, bvsic, JavierBosnia, laznokrilo, mire971, n0dix, Posejdon, Proximic, rimljanin90, Rule_hz, Tarapi, ubipara i 89 gostiju.