FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoposmatram
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoposmatram » 05 apr 2021, 19:32

Nije mi jasno,kako mozete pisati da Amar treba klupirati neke, kad on brani likove u zimi karijere sa psiholoskim pritiskom. Hajd da je Durakovic pucao ili Subasic, pa to izjaviti, ali lik od 36 godina...

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 05 apr 2021, 19:36

Cunami87 je napisao/la:
05 apr 2021, 19:25
PointBlank je napisao/la:
05 apr 2021, 18:26
Al bas si buraz isto dijete, gledaj ti odgovora.. bože sačuvaj

Hoćemo li o Želji, ili?
Nakacio se na par forumasa,samo je ko on u pravu,evo ovog ubitipara ismijava sto drukcije gleda na situaciju,a lik dosta korektnih informacija ovde podijelio.
zato sto je lik definicija ljudske gnjide i do srzi pokvarenosti lik je korektnih informacija dao tako sto je forumasima psovao familiju ljetos i nazivao kerovima sve da bi uzidizao Amara u svakoj prilici cak kad je sam amar isao glavom u zid

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 05 apr 2021, 19:50

samoposmatram je napisao/la:
05 apr 2021, 19:23
SudoHusika je napisao/la:
05 apr 2021, 18:56
Pošto se ustanovilo da ostaje Amar do kraja sezone, ja imam samo 2 želje.

1. Molim te, nađi kostur ekipe koliko danas i forsiraj to do kraja. Eventualne suspenzije ili povrede krpi sa igračima koji igraju te pozicije. Prestani izmišljati toplu vodu jer smo i ovako i onako otišli u **** mile Fadile.
2. Kad već ovi invalidi na krilima ne mogu meda na kašiku, pa stavi tog Gasala i Kulašina yebemu državu.

Erić
Sinisa Ikić Čeliković Šeha
Šaban, Meša
Gasal Štilić Kulašin
Lendrić

Ubacuj još Blaževića, Vrhovca, Boju, Zeca na krilo ili polušpica, Ramovića i Juričića kad bunarimo. Mozak nas više boli od improvizacija i igrača na neprirodnim pozicijama. Kostur od 15 igrača i kraj priče. Najbolji neka igraju po pozicijama i to je to.
Poštedi nas Jasmina na DMF, Boje "poludesno" i ostalih glupih improvizacija koje nam nisu donijele ništa osim glavobolje i živciranja a igračima manjak samopouzdanja.
Hladno stavio Stilica, Lendrica I Stevanovica u prvu. Nista ti nevalja a onda tvoj predlog isto sranje.
Ma suština mog posta je bila da igraju najbolji na svojim pozicijama, izuzev onih invalida na krilima. A isto tako ne bih imao ništa protiv da ne igra ni kapiten ni Bekrić ni Lendrić a ni Stevanović.

E sad zamisli ti kakvi su ostali, tj zamjene za ove što su "podbacili." Kad ti jednog Sinišu ne možeš da izbaciš iz ekipe - prestani se baviti fudbalom dečko.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 05 apr 2021, 19:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar za život cijeli!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 05 apr 2021, 19:51

Samo.los I ovaj Velez, ma ove polusezone su svi losi .Nas su sudije bas iskasapile bili bi mi opet tu negdje.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 apr 2021, 19:51

05 apr 2021, 19:50
.
4-2-3-1

------------------Zec--------------

---Ramović----Štilić----Gasal--

----------Šaban---Duraković---

Šehić----Ikić-----Vrhovac--Siniša

---------------Erić------------------

4-1-4-1 ko Adžem protiv Goška na debiju u drugom mandatu kad su Rama i Zeba dvije desetke bili

-------------------Zec------------------

--Kulašin---Štilić---Ramović--Gasal

-----------------Šaban------------------

Šehić-----Ikić-------Vrhovac----Siniša

------------------Erić--------------------

Ako se Štili ne igra, onaj stavi Subašića u prvoj formaciji ili Subašića/Durakovića u drugoj formaciji boli me qrac ali ako ništa bar bih nešto novo vidio pa sa ove 2 formacije i ne bih se iznervirao toliko. Yebi joj mater upali upali daj nešto novo, a bar bi igrali nešto brže i lopta bi imala bolji protok s igračima iz ove 2 formacije 100%.

Ovako čim vidim Mešu, Bekrića, Veselog, Mustafu, Boju i Čelikovića u istoj postavi dođe mi da ugasim utakmicu. Muka mi je od njih! Neće zabiti go, neće ništa uraditi prema naprijed, neće ništa uraditi prema nazad. Znam da mnogi preziru i Sinišu ali vjerujte mi na riječ on je Dani Alves za Blaževića, onaj ne zna jel poš'o ili doš'o.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 05 apr 2021, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 apr 2021, 19:53

Bekric meni ne bi zaigrao nakon onog penala taman da nemamo za zapisnika igraca. Nije ni on daleko od Amara po rusenju ugleda i postovanja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 05 apr 2021, 19:54

Šta Dudic uradi i prosu dva boda au.Neka te Amare hahahahahahah

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 05 apr 2021, 19:55

braco je napisao/la:
05 apr 2021, 19:51
.
4-2-3-1

4-1-4-1 ko Adžem protiv Goška na debiju u drugom mandatu kad su Rama i Zeba dvije desetke bili

Ako se Štili ne igra, onaj stavi Subašića u prvoj formaciji ili Subašića/Durakovića u drugoj formaciji boli me qrac ali ako ništa bar bih nešto novo vidio pa sa ove 2 formacije i ne bih se iznervirao toliko. Yebi joj mater upali upali daj nešto novo, a bar bi igrali nešto brže i lopta bi imala bolji protok s igračima iz ove 2 formacije 100%.

Ovako čim vidim Mešu, Bekrića, Veselog, Mustafu, Boju i Čelikovića u istoj postavi dođe mi da ugasim utakmicu. Muka mi je od njih! Neće zabiti go, neće ništa uraditi prema naprijed, neće ništa uraditi prema nazad. Znam da mnogi preziru i Siniši ali vjerujte mi na riječ on je Dani Alves za Blaževića, onaj ne zna jel poš'o ili doš'o.
Ma ja buraz, ti to malo bolje formulišeš od mene. Treba skloniti ove što si nabrojao, tj ne birati ih više u istih 11. 10 kola tvrdoglavo se pokušava sa nekim razbijačem, veznjacima na krilima i slično. Ne ide yebemu mater evo vidimo svi da ne ide.
Željezničar za život cijeli!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 05 apr 2021, 19:55

Mehmedaga je napisao/la:
05 apr 2021, 19:54
Šta Dudic uradi i prosu dva boda au.Neka te Amare hahahahahahah
Hahha a majke mi kad vidim ove druge strucnjake kontam neka Brkeee :plac:

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 05 apr 2021, 19:56

PRIČAJTE STA HOCETE,ALI AMAR OSIM JE GROBAR KLUBA KOJI JE DOSAO VRATITI SVOJ DUG I OTICI KAD GA SKROZ UGASI,ZNAM DA CE ME SAD I @LjoZee blokirati (kao sto je blokiro i prosli mi profil zbog istog razloga) jer ga prozivam a to je istina samo on jedan jedini Amar Osim grobar kluba

ODLAZI UBLEHOOOO!!!!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 apr 2021, 19:57

samoposmatram je napisao/la:
05 apr 2021, 19:23
05 apr 2021, 18:56
Pošto se ustanovilo da ostaje Amar do kraja sezone, ja imam samo 2 želje.

1. Molim te, nađi kostur ekipe koliko danas i forsiraj to do kraja. Eventualne suspenzije ili povrede krpi sa igračima koji igraju te pozicije. Prestani izmišljati toplu vodu jer smo i ovako i onako otišli u **** mile Fadile.
2. Kad već ovi invalidi na krilima ne mogu meda na kašiku, pa stavi tog Gasala i Kulašina yebemu državu.

Erić
Sinisa Ikić Čeliković Šeha
Šaban, Meša
Gasal Štilić Kulašin
Lendrić

Ubacuj još Blaževića, Vrhovca, Boju, Zeca na krilo ili polušpica, Ramovića i Juričića kad bunarimo. Mozak nas više boli od improvizacija i igrača na neprirodnim pozicijama. Kostur od 15 igrača i kraj priče. Najbolji neka igraju po pozicijama i to je to.
Poštedi nas Jasmina na DMF, Boje "poludesno" i ostalih glupih improvizacija koje nam nisu donijele ništa osim glavobolje i živciranja a igračima manjak samopouzdanja.
Hladno stavio Stilica, Lendrica I Stevanovica u prvu. Nista ti nevalja a onda tvoj predlog isto sranje.
Ma suština mog posta je bila da igraju najbolji na svojim pozicijama, izuzev onih invalida na krilima. A isto tako ne bih imao ništa protiv da ne igra ni kapiten ni Bekrić ni Lendrić a ni Stevanović.

E sad zamisli ti kakvi su ostali, tj zamjene za ove što su "podbacili." Kad ti jednog Sinišu ne možeš da izbaciš iz ekipe - prestani se baviti fudbalom dečko.
Halali, smucili su mi se za sva vremena. Amar je za to kriv. On nema vise rjesenja za ovu ekipu.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 apr 2021, 19:58

LjoZee je napisao/la:
05 apr 2021, 19:53
Bekric meni ne bi zaigrao nakon onog penala taman da nemamo za zapisnika igraca. Nije ni on daleko od Amara po rusenju ugleda i postovanja.
A majke mi ne kontam i dalje ono. Stvarno izgleda ko da je namjerno fulio. Ali opet ne ide mi u glavu da bi on bojktovao Amara jer su njih dvojica privatno dobri, a drugo ni novac nije razlog jer Bekrić igra za mizerne novce i nije se vratio u Želju zbog para. Jedino da se solidariše sa saigračima ali ne vjerujem...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 apr 2021, 19:58

Roki12 je napisao/la:
05 apr 2021, 19:56
PRIČAJTE STA HOCETE,ALI AMAR OSIM JE GROBAR KLUBA KOJI JE DOSAO VRATITI SVOJ DUG I OTICI KAD GA SKROZ UGASI,ZNAM DA CE ME SAD I @LjoZee blokirati (kao sto je blokiro i prosli mi profil zbog istog razloga) jer ga prozivam a to je istina samo on jedan jedini Amar Osim grobar kluba

ODLAZI UBLEHOOOO!!!!
Ja bih te zamolio da me ne optuzujes jer ja ne mogu nikog blokirati odnosno banovati. Jedino sto mogu je da obrisem neciji post i to je to.

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 05 apr 2021, 20:01

Osmanovića pozvati kod naših majstora.Kako momak cjepne mrežu

Mamla
Kontakt:

Post Postao/la Mamla » 05 apr 2021, 20:03

Roki12 je napisao/la:

ODLAZI UBLEHOOOO!!!!
Cuj da se Zeljo skroz ugasi, budalice mala :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: Mamla, dana/u 05 apr 2021, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 05 apr 2021, 20:06

Bekric je ono promasio bas zato sto je dobar sa Osimom. Cilj je da se klub sroza i da se proda pomocni teren, rastale se pare i kljuc u bravu. Siljak nije popunio uplatnicu jer je Osimov rodjak , od tada su kola krenula niz brdo.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 05 apr 2021, 20:06

braco je napisao/la:
05 apr 2021, 19:51
.
4-2-3-1

Ovako čim vidim Mešu, Bekrića, Veselog, Mustafu, Boju i Čelikovića u istoj postavi dođe mi da ugasim utakmicu. Muka mi je od njih! Neće zabiti go, neće ništa uraditi prema naprijed, neće ništa uraditi prema nazad. Znam da mnogi preziru i Sinišu ali vjerujte mi na riječ on je Dani Alves za Blaževića, onaj ne zna jel poš'o ili doš'o.

Nisam neki strucnjak ali bih volio vidjeti nesto ovakvo

Miličević
Vrhovac Ikić Čelik
Duraković Šaban
Kulašin Miličević
Gasal
Zec Štilić
Formacija 352 ne znam da li bi valjalo ili ne ali bih volio vidjeti ovako nešto. I zamolio bih ove khurce sto jedva cekaju da seru i napdaju da ne odgovaraju.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Mamla
Kontakt:

Post Postao/la Mamla » 05 apr 2021, 20:07

LjoZee je napisao/la:
05 apr 2021, 19:58
Roki12 je napisao/la:

ODLAZI UBLEHOOOO!!!!
Ja bih te zamolio da me ne optuzujes jer ja ne mogu nikog blokirati odnosno banovati. Jedino sto mogu je da obrisem neciji post i to je to.
Sta mu se ba pravdas, nabijem ga ja na karinu i sada izbrisi komentar :wave:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 apr 2021, 20:07

braco je napisao/la:
05 apr 2021, 19:58
A majke mi ne kontam i dalje ono. Stvarno izgleda ko da je namjerno fulio. Ali opet ne ide mi u glavu da bi on bojktovao Amara jer su njih dvojica privatno dobri, a drugo ni novac nije razlog jer Bekrić igra za mizerne novce i nije se vratio u Želju zbog para. Jedino da se solidariše sa saigračima ali ne vjerujem...
Ma vecina koja je vidjela penal kaze da je nemoguce ono slucajno uraditi. Jbg, bio je i Lendric dobar sa Amarom pa nije vise. Fulio penal Stilic koji ne fula, fulio Bekric, Zec trpao na pripremama sad zicere lagano fula...
Ono svakom se moze desiti, ali to su sve igraci za koje takvo nesto nije karakteristicno i previse se desilo toga da bude slucajnost ili neka nesreca. Nisu balavice da ih ubije neki pritisak. Eto, danas ovaj iz UO rece da je svaki dan sa njima i vidi volju kod njih. Badzak je nije vidio protiv TC u ligi.

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 05 apr 2021, 20:09

Kad nas president napušta ako nas uopšte napušta?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, Blackwargreymon, Hrasno15, N3R3D i 46 gostiju.