I on se povrjedio kad , joj u nas to kad krene ko bolest koja je povredaAduka87 je napisao/la: ↑05 apr 2021, 21:55Salcin je povrijedjenPAULUS1234 je napisao/la: ↑05 apr 2021, 21:54Meni je najvise zao malog Islamovica taman je sazrio i imo je prostora da igra u prvom timu i povrjedi se, ne znam sto je mali Salcin skrooooz maknut iz tima , odigrao je korektno na beku kad je morao a sad sa obzirom da nam fali taj kreator mogao je bit proban ko Varesanovic, ne znam sto je skroz uklonjen onda Besic minute nije dobio i onaj Kurdic je izgleda masina mi ga poslali u Albaniju a komotno je mogao bit 3 cb , i nes gledam kolko smo skocili prvi put kad je Adukor bio ovdje mi se divili , medjutim sad izgleda prosjecno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PAULUS1234
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima utakmica kada odigra kao reprezentativni bek, perfekcija, a onda dođu utakmice gdje pravi greške koje ne smije pravit igrač u kantonalnoj ligi u najmanju ruku.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑05 apr 2021, 19:21Hvala mu za sve, ali neka ga što dalje od svetog dresa. Zgadio mi je fudbal na minimalno 60-70 utakmica.Feridaga je napisao/la: ↑05 apr 2021, 19:03Da iskoristim priliku i pohvalim najosporovanijeg lika kojeg najvise kritikujemo(opravdano vecinom).Dusana Hodzica.Spasio je cist go.Odlična reakcija u minutama kada se nebi vise mogli rezultatski vratiti. Posteno je kuditi kad ne valja a jos postenije i pohvaliti kad je ok
Definitivno nije igrač za nas i ne treba ga ni slučajno ostavljat poslije ljeta, čak i da uveže nekoliko dobrih utakmica.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eto Luksemburg nam dobro ide, fali još jedan. Haifa ovo kolo kiksa i prepusti prvo mjesto Makabiju, ne može dva dobra, nema šanse. Njih sam najviše pratio.
Npr u Hrvatskoj ligi Osijek ima isto bodova kao strašni Dinamo ali utakmicu više. Bit će i tu gusto, ludi su i ovi, uložili su bruku para a Dinamo im dolazi. Tu ne očekujem ali se iskreno nadam.
Koje još su lige izgledne i koje nam idu u prilog?
Npr u Hrvatskoj ligi Osijek ima isto bodova kao strašni Dinamo ali utakmicu više. Bit će i tu gusto, ludi su i ovi, uložili su bruku para a Dinamo im dolazi. Tu ne očekujem ali se iskreno nadam.
Koje još su lige izgledne i koje nam idu u prilog?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
- PAULUS1234
- Kontakt:
e to je zalost, jesu usli u grupe oni kad
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
E neda se do potoka
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Zar u Armeniji ima neko sa bolji koef od nas ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
@mortem ima postova za obrisati druze
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakav je koeficijent kod Barcelone, pašel nam da oni uzmu ligu?
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jesmo li se usaglasili za koga navijamo u srijedu?
- ElCartel11
- Kontakt:
Tuzla mora past!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da li je realno za ocekivati da vidimo jos bar jednom babuku na terenu ? Strasno bi volio da se to desi..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, AVNOJ, laznokrilo, Mahalac7, nedimmmm1337, umrobihzbogtebe1946, USB, Vanja8 i 50 gostiju.