Hoće. Čekaju nekog @eleganta da ih predvodi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
- PointBlank
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ko je malo vise upucen u desavanja unutar kluba? Zna li iko postoji li ikakva prepreka za klupiranje ovih boliquraca, sem sto bi provodili na treninguu i sabotirali?
-
- Kontakt:
Koja je ovo sjednica vec da se ovako nesto sjedi prica raspravlja podnose izvjestaji sagledaju situacije koje bi dosle na bolje i nakon toga nista?
Mislim da su u ovoj sezoni vec bile 2-3 takve nakon Makabija Mladosti i Krupe na Grbavici bilo je ista prica igraci bojkotuju Amara, nisu dobili plate, ide sjednica **** im majku nakon sjednice bice sve u redu radimo na tome i evo nas danas na istom
Mislim da su u ovoj sezoni vec bile 2-3 takve nakon Makabija Mladosti i Krupe na Grbavici bilo je ista prica igraci bojkotuju Amara, nisu dobili plate, ide sjednica **** im majku nakon sjednice bice sve u redu radimo na tome i evo nas danas na istom
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Ja sam prvi se radovo ko malo djete kad se vratio i očekivao sam da će to za godinu dana biti sve ko pišta. A on jedno četvrto mjesto, jedno drugo i sad ko zna koje, šesto ili sedmo. Jedna utakmica u Evropi. U isto vrijeme klub pao qurcu za uši, nismo interesantni ni igračima ni biznismenima, polako postajemo i navijačima. Kome je ovo dobro i ko ovo odobrava je ili u talu za nešto ili je beskrajno bezobrazan.
Ja nisam upucen, al mislim da ne postoji. Jedino je bitno da su sa prvim timom svi i da je plata redovna. Ovo ostalo nebitno, osim ako neko od igraca ima stavku u ugovoru po kojoj mora odigrati odredjeni broj utakmica.PointBlank je napisao/la: ↑05 apr 2021, 23:00Ko je malo vise upucen u desavanja unutar kluba? Zna li iko postoji li ikakva prepreka za klupiranje ovih boliquraca, sem sto bi provodili na treninguu i sabotirali?
Kako god, Amar nema muda da to uradi i da klupira
- MocMahale444
- PointBlank
- Kontakt:
A kako je prije bila ona opcija, kad je igrač neposlusan, posaljes ga s pionirima.. placas uredno, al dozivi ponizenje za zivota.. e to im treba raditiMrkiMedo je napisao/la: ↑06 apr 2021, 00:07Ja nisam upucen, al mislim da ne postoji. Jedino je bitno da su sa prvim timom svi i da je plata redovna. Ovo ostalo nebitno, osim ako neko od igraca ima stavku u ugovoru po kojoj mora odigrati odredjeni broj utakmica.PointBlank je napisao/la: ↑05 apr 2021, 23:00Ko je malo vise upucen u desavanja unutar kluba? Zna li iko postoji li ikakva prepreka za klupiranje ovih boliquraca, sem sto bi provodili na treninguu i sabotirali?
Pi.cka im materina, igraju i zaradjuju hiljade u drzavi gdje narod od 800 maraka odvaja da ih gleda, kupuje rekvizite, nervira se.. i nasli bojkotovat.. mene bi stid bilo.
To isto ko da ja sad potpisem ugovor i zajebavam se na poslu, jer gazda ne moze pravovremeno isplaćivati plate.. buraz imas ugovor i advokata. Svoje posteno odradi, pa naplati..
Prema onom sindikatu zabranjeno je da ih šaljemo sa pionirima (nisam siguran za ovo), ali mogu tražiti papire, ako nisu primi platu 3 mjeseca i otići iz kluba. Pa kasnije tužbom mogu tražiti svoje pare. Ali uvijek ima opcija da su klupirani ili na tribinama. Ne uklapaš se u taktiku ili u zapisniku i ćao
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Amare, budi se iz zimskog sna, molim te, riješi se hamelja i ne daj da fekalije poput Face sa Guzice ikad više posumnjaju u ono što jesi.
Molim te!

Molim te!

-
- Kontakt:
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Neko zaradjuje 8 milja i opet se zajebava sa navijačima, šprda, smije im se u lice. A nije u stanju držati svlačionicu, postaviti igru i igrati FUTBOL, a također nije u stanju ni rezultat napraviti.PointBlank je napisao/la: ↑06 apr 2021, 00:55A kako je prije bila ona opcija, kad je igrač neposlusan, posaljes ga s pionirima.. placas uredno, al dozivi ponizenje za zivota.. e to im treba raditiMrkiMedo je napisao/la: ↑06 apr 2021, 00:07Ja nisam upucen, al mislim da ne postoji. Jedino je bitno da su sa prvim timom svi i da je plata redovna. Ovo ostalo nebitno, osim ako neko od igraca ima stavku u ugovoru po kojoj mora odigrati odredjeni broj utakmica.PointBlank je napisao/la: ↑05 apr 2021, 23:00Ko je malo vise upucen u desavanja unutar kluba? Zna li iko postoji li ikakva prepreka za klupiranje ovih boliquraca, sem sto bi provodili na treninguu i sabotirali?
Pi.cka im materina, igraju i zaradjuju hiljade u drzavi gdje narod od 800 maraka odvaja da ih gleda, kupuje rekvizite, nervira se.. i nasli bojkotovat.. mene bi stid bilo.
To isto ko da ja sad potpisem ugovor i zajebavam se na poslu, jer gazda ne moze pravovremeno isplaćivati plate.. buraz imas ugovor i advokata. Svoje posteno odradi, pa naplati..
J'bm misa zar ovi jos uvijek nisu dali ostavke i svi otisli da Amar dođe, dovede svoje i radi sta god hoce ?!
Mjau !

Ganjaš rezultat čitavo drugo poluvrijeme i uputiš 0 šuteva u okvir za čitavo poluvrijeme. Umalo nisam zasp'o to drugo poluvrijeme, Golubović je mogao komotno uzet Oslobođenje i kafu nakon što je odbranio penal Bekriću jer nije imao nikakvog posla.
Inače ista situacija kao i u nedavnom porazu od Tuzla Citya 2:0

Kakva crna podrška, pa koji navijač ili simpatizer kojem je Željo u srcu može podržati ovakvu igru, ovakve rezultate, položaj na tabeli, cerekanja, keslanja, bolide u stručnom štabu (8 ljudi), izjave nakon utakmice...
Kad se samo podsjetim priče kada se došlo, obećanja koja su data, a kada vidim ovo sada. Prošle skoro dvije i po godine, 100 godina kluba, a stanje nikad gore, i šta kaže podrži, stani uz Amara. Presmješno...
Kad se samo podsjetim priče kada se došlo, obećanja koja su data, a kada vidim ovo sada. Prošle skoro dvije i po godine, 100 godina kluba, a stanje nikad gore, i šta kaže podrži, stani uz Amara. Presmješno...
A gle odbrana golmana 1 u subotu i 1 protiv TC. Uvijek protivnicki golmani imaju vise odbranjenih udaraca od nasih hudnika na golu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
podrzimo klub za odlazak u evropa ligu u koju je nemoguće uci ove sezone ako nisi prvak hahahhahaVeteranSA je napisao/la: ↑06 apr 2021, 14:50Kakva crna podrška, pa koji navijač ili simpatizer kojem je Željo u srcu može podržati ovakvu igru, ovakve rezultate, položaj na tabeli, cerekanja, keslanja, bolide u stručnom štabu (8 ljudi), izjave nakon utakmice...
kakvi ljudi sjede u klubu da nemaju pojma ni za koje takmičenje se borimo dobro dns ne izadje obavijest zbog ovog snijega vani nastupamo na bozicnom turniru za vikend
- themaniaks
- Kontakt:
Allaha mi ovi nasi hadalji mogu samo u pofalickom mozda igrati, imamo gomilu igraca koji nemaju nista fudbalsko njima je Zeljo plafon plafona **** ce oni traziti papire, ko da do sad ne bi da imaju gdje otici.Mamba21 je napisao/la: ↑06 apr 2021, 08:14Prema onom sindikatu zabranjeno je da ih šaljemo sa pionirima (nisam siguran za ovo), ali mogu tražiti papire, ako nisu primi platu 3 mjeseca i otići iz kluba. Pa kasnije tužbom mogu tražiti svoje pare. Ali uvijek ima opcija da su klupirani ili na tribinama. Ne uklapaš se u taktiku ili u zapisniku i ćao
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Trenutno korisnika/ca: b00t, Blackwargreymon, Ferroviere1987, Hrammm1921, strucnjak9, THEC, xinxee i 143 gosta.